canım ya beklemeknede zor.. helede baya günün geçmiş.. inş en kısa zamanda doğrurusun canım artık.. bayada ağırlaşmışsındırkızlarr ağlamak istiyorum yaa sancım var dedim yaa dahada sancım olmadı gitti valla ayşecim ben sıramı salıyorum yaa siz doğurun belki benim kızda imrenip gelmek ister hee yerimseniben
canım ya beklemeknede zor.. helede baya günün geçmiş.. inş en kısa zamanda doğrurusun canım artık.. bayada ağırlaşmışsındır(
hadi hayırlısı canım saat tut ama bu sancı nasıl bişey belinden başlayıp karnınamı yayılıyo tatlım inşallah kavuşursun meleğine sağ sağlim tatlımkizlar haber veririrm galiba zaman geldi sancilarim basladi...Dua edin bana
bende hemen ayağa kalkamamak yüzünden istemiyorum ya işallah kavuşuruz canımkorkma cnm sezeryan da iyidir.sadece hemen ayağa kalkamıyorsun o kadar.bu arada bebişi olanlara hayırlı olsun bekleyenlere de allah bir an önce kavuştursun...siz şimdi çok heyecanlısınız ama doğunca görücem ben sizi:jeyyar:delikafadulden
karın kasılmaları rahimin kasılması yüzünden oluyomuş canım bendede oluyo o kasılmalar ama gördüğün gibi bişey yok ortada ama istersen bi drunu ara sor tatlım10 dakika da bir karin kasilmasi ne demek oluyor kizlar? Kimsecikler de yok cevap verecek...mafoldumben
kizlar haber veririrm galiba zaman geldi sancilarim basladi...Dua edin bana
hadi kızlar en sona ben kalıcam galiba herkes doğurucak valla ya bide benim günüm geçti yaa herkes doğuruyo hayırlısıyla benimkide gelse yaa allahım hayırlısını versin
arkadaşlar doğum yapanları okudukça heyecanlanıorum.sabırsızlanıorum.artık bende doğurmak istiorum.hadi kızım canım kızım bekletme artık bizi..opuyorumnanaktan
nidosss hayirlisiyla bebisini al gel tatlim bekliyoruzz
ay canım sorma bende heyecanlanıyorum ama gelen giden yok:1no2:
özlem nasılsın canım bizde bakınıyoz işte. hayırlısıyla dogursak öpsek koklasak yavrularımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?