2009 Haziran Anneleri!!

kızlarr ağlamak istiyorum yaa sancım var dedim yaa dahada sancım olmadı gitti valla ayşecim ben sıramı salıyorum yaa siz doğurun belki benim kızda imrenip gelmek ister hee yerimseniben

kızlarr ağlamak istiyorum yaa sancım var dedim yaa dahada sancım olmadı gitti valla ayşecim ben sıramı salıyorum yaa siz doğurun belki benim kızda imrenip gelmek ister hee yerimseniben
canım ya beklemeknede zor.. helede baya günün geçmiş.. inş en kısa zamanda doğrurusun canım artık.. bayada ağırlaşmışsındır(

canım ya beklemeknede zor.. helede baya günün geçmiş.. inş en kısa zamanda doğrurusun canım artık.. bayada ağırlaşmışsındır(

ayy evet sofrayı hazırlarken bile yoruluyorum yemek yerken yorulduğumu farkediyorum halim kalmadı sanki hayırlısı artık bekliyorum ne yapayım doğmazsada sezeryan olurum normal olsun istiyorum ama böyle giderse sezeryan olmıcak sanki bu hafta ya normal doğum olucak ya sezeryan olucak istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş ya bende sezeryanı istemiyorum yaa sezeryan olurum aman allah korusun normal olsun yaa allahım hayırlısını versin

korkma cnm sezeryan da iyidir.sadece hemen ayağa kalkamıyorsun o kadar.bu arada bebişi olanlara hayırlı olsun bekleyenlere de allah bir an önce kavuştursun...siz şimdi çok heyecanlısınız ama doğunca görücem ben sizi:jeyyar:delikafadulden

kizlar haber veririrm galiba zaman geldi sancilarim basladi...Dua edin bana
hadi hayırlısı canım saat tut ama bu sancı nasıl bişey belinden başlayıp karnınamı yayılıyo tatlım inşallah kavuşursun meleğine sağ sağlim tatlım

bende hemen ayağa kalkamamak yüzünden istemiyorum ya işallah kavuşuruz canım

10 dakika da bir karin kasilmasi ne demek oluyor kizlar? Kimsecikler de yok cevap verecek...mafoldumben
karın kasılmaları rahimin kasılması yüzünden oluyomuş canım bendede oluyo o kasılmalar ama gördüğün gibi bişey yok ortada ama istersen bi drunu ara sor tatlım

nidacımm hazırlandın gidiyonmu gitmeden önce duş all tatlım okuyosan burayı tabi duş all rahatlarsın kasılmaların azalır hadi hayırlısı inşallah gelir meleğin sağ sğlim alırsın kucağına

hadi kızlar en sona ben kalıcam galiba herkes doğurucak valla ya bide benim günüm geçti yaa herkes doğuruyo hayırlısıyla benimkide gelse yaa allahım hayırlısını versin

kizlar haber veririrm galiba zaman geldi sancilarim basladi...Dua edin bana

ayyyy hadi canım hayırlı haberlerle gel.kızımızı alda gel

hadi kızlar en sona ben kalıcam galiba herkes doğurucak valla ya bide benim günüm geçti yaa herkes doğuruyo hayırlısıyla benimkide gelse yaa allahım hayırlısını versin

canım seninde az kaldı oda gelcek annesi.allhım zamanını daha iyi biliyor.

arkadaşlar doğum yapanları okudukça heyecanlanıorum.sabırsızlanıorum.artık bende doğurmak istiorum.hadi kızım canım kızım bekletme artık bizi..opuyorumnanaktan

arkadaşlar doğum yapanları okudukça heyecanlanıorum.sabırsızlanıorum.artık bende doğurmak istiorum.hadi kızım canım kızım bekletme artık bizi..opuyorumnanaktan

ay canım sorma bende heyecanlanıyorum ama gelen giden yok:1no2:

nidosss hayirlisiyla bebisini al gel tatlim bekliyoruzz

özlem nasılsın canım bizde bakınıyoz işte. hayırlısıyla dogursak öpsek koklasak yavrularımızı

arkadşlar iyi akşamlar umarım herkes iyidir sezaryandan ne kadar bir süre sonra duşa girebiliriz bilgisi olan var mı?

nidacım hadi inşallah dogurursun

havvacım napıosun kızzz cıktınmı yoksa

hüllaaaa hala dogurmadınmı kız bende sana döncem yakında:)

sibell napıo elifim bakalımm

aysecim neden o kadar acıttıki muayene bende oldum hemde dr 100 kilo ellerini düşün kocaman kocaman (

kizlar inanilmaz bir agri cektim 1 saat önce..Esim küveti doldurdu ,göz yaslariyla icine girdim. ama gecti, simdi gelen giden yok..Yanlis alarm sanirim..sizi bir daha panik yapmiycam sözz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…