2009 Haziran Anneleri!!

doğuramadın mı daha nidacık.
neyse bir gün daha yaklaştık meleklerimize inşallah.
günler nasıl gidiyo, ben çok sıkılıyorum artık. çok fazla gezemiyorum da, hemen yoruluyorum çünkü

doğuramadın mı daha nidacık.
neyse bir gün daha yaklaştık meleklerimize inşallah.
günler nasıl gidiyo, ben çok sıkılıyorum artık. çok fazla gezemiyorum da, hemen yoruluyorum çünkü

Yok güzelim doguramadim...
günüm zaten pazartesi o zamana kadar beklesin de ikizler olmasin cocuk...

GÜNAYDIIN KIZLARR BENDE DOĞURAMADIM DAHA.SANCIMDA YOK..ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN NE DııMM fisfisfis

seda dogum yaptı herhalde hiç haber cıkmadı gelmedi bi daha inş. saglıklı bi şekilde kavışmuştur bebişine

inşallah yapmıştır doğumunu çok zorluk yaşamadan.
nidacım benim bebişi de doktor pazartesi alcaktı, ben ikizler olsun diye cumaya istedim :))
çok konuşsun cıvıl cıvıl olsun cimcimem diyee :))

günaydın basbelam, bebişle hayat nasıl gidiyoo

günaydın canım.geçmişe bakmaya çalışıyodum bende kızımdan fırsat bulmuşken.
hayat bebişlerle uykusuzda olsa çok güzel gidiyo.inş sizde biran önce kavuşursunuz meleklerinize.allah isteyen herkese yaşatsın bu bu duyguyu.:1hug:

merhaba hamişler annişelerr bendede tık yok allahım bu gidişle ayın 20 sini bulucaz yaa öff bu haftada çıktı sayılır ama benim kızın gelmeye niyeti yok

müminecim sende cuma günü aramızdan ayrılıyosun yani gittikçe azalıyoruz yaa en son kim doğurucak acaba çok merak ediyorum

neyse ben gittim karnımı doyurayım gelirim gene cokacimcoookcokacimcoook

günaydın dogurmayan ann,şlere :)

ben de daha doguradım kızlarr
rüyamdada seda yı gördüm düşündüm ondan galiba dogurdu mu ki:uhm:

slm kızlar nasılsınız bebeşlerin keyfi yerinde sanırım çıkmak istemiyolar
bizimde gaz sancımız oluyo ne kadar kötü bişeymiş kızlar yavrum kıyamıyorum yazık
fırsat buldukça girip sizlere bakıyorum gelsin artık bebişler

günaydın dogurmayan ann,şlere :)

ben de daha doguradım kızlarr
rüyamdada seda yı gördüm düşündüm ondan galiba dogurdu mu ki:uhm:
ya niye böyle yapıyo bu yaramazlar narencim yaaa artık gelsinler yaaa bence dogurdu seda dünden beri haber yok semoşta yok ulasacak artık girmez oldu oğlusuna kavusalı

ya kızlar benm mesajın üstündek,i ayarlamalar calışmıyor kalın harf smiley renk napacam sizin calışıo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…