2009 Haziran Anneleri!!

saol tatlımm o gazlı bez mecbur alıcaz batikon felan sürüyolar çabuk düşsün mikrop kapmasın diye ayy göbeği varken nasıl giydirecez etcez yaa ben korkuyorum bişey yaparım diye inşallah çabuk düşer

ayşecim nasılsın canım hastaneye gitmişin tam okuyamadım ne dedi dr un haziran annişleri gitti doğuranlar bebeklerle ilgileniyo bizde doğurunca hiiç yazan olmıcak bu sayfada gene arada gelin gızlarrr yanlızlığa mahkum etmeyelim bu topiği kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrr bizde dr dan geldik nst miz normal çıktı
sancı gene tık yok
39+2 olduk bugün ama dr 26 sına kadar süre verdi
daha 10 gün var bakalım 10 gün içinde durum ne olacak
yürüyüşleri arttırdım
biraz daha hareketlendim bakalım 10 gün geç geç geçççççççç

cemrecim kordon falan dolaşmamış çok şükür ebe muayene atti çok canımı yaktı baskı varmış dr sancıyı bekliyecegiz dedi pazartesiye kadar bekleyecegz bakalım

cemre benim çantamda da iki takım zıbın var.Bildiğimden değil annemler öyle dedi koydum.Body felan yok çantamda süslü püslü hastane çıkış zıbınları

daha 10 günün varmışş ohhho o zamana kadar sancında başlar belki doğurursun bile benim bile daha yeni yeni başladı yalancı sancılar geçen haftadan beri oluyo anca sende acele etme zamanı var sancında olur ağrında merak etme

cemrecim kordon falan dolaşmamış çok şükür ebe muayene atti çok canımı yaktı baskı varmış dr sancıyı bekliyecegiz dedi pazartesiye kadar bekleyecegz bakalım
ayy ne güzel inşallah gelir sancın benimde canım çok yanıyo çatıma bakarken dr ama erkek olduğu için elleri büyük parmaklarıda bayan ebe baktı hiç acımadı onların elleri küçücük zaten hiçbişey anlamıyorum ama dr gelince kabusum geliyo diyorum anamm o sokunca parmaklarını kendimi kasıyorum istemeden ama geçiyo yaa alıştım artık gelen bakıyo giden bakıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim gözün aydin....hayirli bir evlat olsun insallah...

canim tekrar tebrik ediyorum ,bu arada gecmis olsun ..Epeyi bir zorluk yasamissin...

canim senle aramizda 1 gün var ama neden öyle 10 gün falan dedi doktor...?Daha erken gelme ihtimali de var ...

Ben bugün kendimi her günkünden daha farkli hissediyorum...
Cok daha agir, halsiz ve nefes almakta zorluk cekiyorum, hayirlisi...

cemre benim çantamda da iki takım zıbın var.Bildiğimden değil annemler öyle dedi koydum.Body felan yok çantamda süslü püslü hastane çıkış zıbınları

benimde ablam dedi 2 doğum yapmış biri olarak daha bilgili benden o yüzden body koyma zaten göbeği var giydirirken zor olur çıkartırkende zıbın daha kolay hemen giydir kollarından kenarlarından bağla çabuk giydirirsin zor olmaz dedi bakalım göbeği düşene kadar bişeyler yapcaz artık

dr bakmıştı gecen gün böyle yapmamıştı ebe iyice baktı didik didik etti resmen canımı cıkardı bi daha böyle muayene istemiyorum inş. sancım gelir gider dogururum inş. Allahım

Hayırlısıyla doğsunlar zaten bize öneride bulunma fırsatı vermiycekler güzelim.Etrafında annem kaynanam teyzem yengem ne ararsan hepsi olacak.Bir ben yorum yapmam herhalde ne giydirileceği çıkarılacağı konusunda.

Canım bide mama ve biberon koydunuz mu?Geçen gün narendi sanırım mama koymaktan bahseden gerek var mı?Bebek doğmadan göğsümüzden kolostrum geliyor zaten.

dr bakmıştı gecen gün böyle yapmamıştı ebe iyice baktı didik didik etti resmen canımı cıkardı bi daha böyle muayene istemiyorum inş. sancım gelir gider dogururum inş. Allahım

Ya canım ben 36 hafta bitiminde doktordaydım.Alttan bakmadı.Karnıma bastırdı yerleşmiş dedi.Ultrasona baktı ve leğen kemiğin(pelvis) doğum için yeterli dedi.

39 da tekrar doktorda olucam belki o zaman bakıcaktır alttan

Neslihancim iyi bir konuya degindin..Kolostrum bebek icin o kadar önemli ki, onu ömür boyu koruyacak maddeler iceriyor (kolostrum) muhakkak onu bebegin almasini saglamak lazim...Emmezse bile kasikla verilmesi gerekiyor...

benim bu ikinci oldu ama çok kötü bişey inş. sancıyla giderim zaten iyice sıklasınca gitcem sancılarım bi daha istemiyorum o şekilde muayene

inşallah canım sende bende normal sancıyla doğuralım istiyoruz ya o yüzden gelmiyo artık gelsin sancımızda doğuralım dimi canım

canım şöyle var süt hemen gelmiyo ya aç kalmasın sarılık olmasın diye mama alınıyo ben daha almadım kaynanam süt verecekmiş eşimde ne gerek var dedi ben almadım ama sen al biberon koy tabi ben hem biberon hem mama kaşığı koydum emzirmeyi kesmiceksin canım hele doğumdan çıkıp ilk emziremeye başladığında o ilk süt bebeğe ilaç gibi geliyomuş çok faydalıymış zaten koyumsu bi rengi oluyo sonradan açılıyo o koyu renkte olan süt çook faydalıymıi banada ebe dedi

ayy kızlar ara ara sncım oluyo geçiyo ama hiç doğum sancısına benzemiyo öff tam sancım oluyo diye seviniyorum geri gidiyo gelmesiyle gitmesi bir oluyo :çok üzgünüm:

canım ama hafiften başladı demek.Daha sonra sıklaşıcak.Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla yavrunu kucağına alıcan.Dikkatle takip et bakalım

selam canım..canım o depresyon azcık bende de oldu.. ilk günler çok ağlak bişi olmuştum.. şimdi daha iyiym.. yarı kırkımız çıktı biizm şükrler olsun. darsıı herkesin başına.. oğluşun iyileşmiş canım.. üzülme sen..

kizlar ben doguma gidiyorum, bugun saat 9.da,sezeryanla olacak, dua edin nolur, hakkinizi helal edin,birlikte guzel bir 9 ay gecirdik....sizler icin dua edicem....en kisa zamanda haber vermeye calisirim..

sağlıkla bir avazda kurtul inşş canım.. hakkında hayırlıısı..

buarada sui cimde dogurmus saglikli bir yakisiklisi olmus...
tebrik ederim...normal dogumla hemencecik dogurmus masallah ikisinede...
aa çok sevndim.. sağlıkla güle güle büyütsün oda inşş amin..
güle güle büyüt canım.. hayırlı evalt olsun niş..
maşh tosuncuğa canım..çok zor geçmiş ama olsun öenmli olan sağlıkla kcuağına almandı.. güelg güle büyüt snd..

herkese selamlar güzel anniş adayları ve güzel taze annelr.. umarım herkes iyidir.. topik sesszi kalmış.. ama normal artık.. bebeişler pek fırsat vermiyorki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…