saol tatlımm o gazlı bez mecbur alıcaz batikon felan sürüyolar çabuk düşsün mikrop kapmasın diye ayy göbeği varken nasıl giydirecez etcez yaa ben korkuyorum bişey yaparım diye inşallah çabuk düşerbana da zıbın pek kullanışlı değil dediler.göbeği için böle gazlı bez gibi bantlar var hemşireler tavsıye etti bana da göbeğine geçiriyosun kıyafetten,elden koldan etkılenmesini önluyo,onu koyucam göbeğinin üstune düşene kadar.medical marketlerde,toyıkı de falan var.
daha 10 günün varmışş ohhho o zamana kadar sancında başlar belki doğurursun bile benim bile daha yeni yeni başladı yalancı sancılar geçen haftadan beri oluyo anca sende acele etme zamanı var sancında olur ağrında merak etmekızlarrrrrrrrr bizde dr dan geldik nst miz normal çıktı
sancı gene tık yok
39+2 olduk bugün ama dr 26 sına kadar süre verdi
daha 10 gün var bakalım 10 gün içinde durum ne olacak
yürüyüşleri arttırdım
biraz daha hareketlendim bakalım 10 gün geç geç geçççççççç
ayy ne güzel inşallah gelir sancın benimde canım çok yanıyo çatıma bakarken dr ama erkek olduğu için elleri büyük parmaklarıda bayan ebe baktı hiç acımadı onların elleri küçücük zaten hiçbişey anlamıyorum ama dr gelince kabusum geliyo diyorum anamm o sokunca parmaklarını kendimi kasıyorum istemeden ama geçiyo yaa alıştım artık gelen bakıyo giden bakıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cemrecim kordon falan dolaşmamış çok şükür ebe muayene atti çok canımı yaktı baskı varmış dr sancıyı bekliyecegiz dedi pazartesiye kadar bekleyecegz bakalım
merhaba arkadaslar
bende dogum yaptim kizim oldu 10 haziranda 9 haziranda bekliyoduk ama hanimefendi bir gun bekletti cok sukur iyiyiz evimize geldik dun alismaya calisiyoruz baska dogum yapan varmi ? dogum oykumude yazicam ama simdi kizimla ilgilenmem lazim uyuycak teyzeleri :ecrin_bebek:
herkese çok teşekkür ederim kızlar bütün iyi dilekleriniz için.
ayrıca bütün bebişlerimize maşallah diyelim hepside birer melek.
doğum hikayesi yazcak kadar vaktim yok ama kısaca anlatıcam.
öncelikle doktor cuma gel demişti sabah gittik hazırlıklı.veee suni sancı verilmeye başlandı hazırlıklardan sonra 8 de girdim 11 de suni sancı verilmeye başlandı. başlarda pek bişey hissetmedim açılma 2cm idi.
saat 3 buçuk gibi doktor geldi muayne etti ve suyu patlattı.işte ondan sonra film koptu allahım nasıl dayanılmaz bir acı.öyle 5 dakkada bir falan da değil sancı dakka başı geliyodu duvarları yumrukluyodum.daha sonra sürekli hemşirelere yalvardım doktoru çağırın dayanamıyorum diye tabi onlarda dyan sabret az kaldı falan diyolardı.neyse herbirine söyleye söyleye 7 gibi doktor geldi muayne etti 3cm olmuş açılman kafası aşağıya basmaya başlamış biraz daha sabret dedi ama dayanamıyorum al beni dedim.sonra hadi sezaryene.ailemde herşeyi normal zannediyo tabi içeride.sonra odamda uyandım duyduklarıma inanamadım iyikide al beni demişim dokdora.kilosu 4 ün üzerinde doğdu o ayrı birde kızımın omzu rahime takılmış zaten normal doğum olma ihtimali yokmuş.bu şekilde sezaryen oldum kızlar bilseydim böyle olacağını zaten başta sezaryen isterdim.ama doktor son kontrolde 3400 gr dedi ona güvendik ama 4140 gr doğdu neyseki meleğim çok sağlıklı.suni sancımı asla derim normal olacak sa sancıda normal olması lazım.ben artıkk kaçayım kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum
kızlarrrrrrrrr bizde dr dan geldik nst miz normal çıktı
sancı gene tık yok
39+2 olduk bugün ama dr 26 sına kadar süre verdi
daha 10 gün var bakalım 10 gün içinde durum ne olacak
yürüyüşleri arttırdım
biraz daha hareketlendim bakalım 10 gün geç geç geçççççççç
cemre benim çantamda da iki takım zıbın var.Bildiğimden değil annemler öyle dedi koydum.Body felan yok çantamda süslü püslü hastane çıkış zıbınları
dr bakmıştı gecen gün böyle yapmamıştı ebe iyice baktı didik didik etti resmen canımı cıkardı bi daha böyle muayene istemiyorum inş. sancım gelir gider dogururum inş. Allahım
Hayırlısıyla doğsunlar zaten bize öneride bulunma fırsatı vermiycekler güzelim.Etrafında annem kaynanam teyzem yengem ne ararsan hepsi olacak.Bir ben yorum yapmam herhalde ne giydirileceği çıkarılacağı konusunda.
Canım bide mama ve biberon koydunuz mu?Geçen gün narendi sanırım mama koymaktan bahseden gerek var mı?Bebek doğmadan göğsümüzden kolostrum geliyor zaten.
benim bu ikinci oldu ama çok kötü bişey inş. sancıyla giderim zaten iyice sıklasınca gitcem sancılarım bi daha istemiyorum o şekilde muayeneYa canım ben 36 hafta bitiminde doktordaydım.Alttan bakmadı.Karnıma bastırdı yerleşmiş dedi.Ultrasona baktı ve leğen kemiğin(pelvis) doğum için yeterli dedi.
39 da tekrar doktorda olucam belki o zaman bakıcaktır alttan
inşallah canım sende bende normal sancıyla doğuralım istiyoruz ya o yüzden gelmiyo artık gelsin sancımızda doğuralım dimi canımdr bakmıştı gecen gün böyle yapmamıştı ebe iyice baktı didik didik etti resmen canımı cıkardı bi daha böyle muayene istemiyorum inş. sancım gelir gider dogururum inş. Allahım
canım şöyle var süt hemen gelmiyo ya aç kalmasın sarılık olmasın diye mama alınıyo ben daha almadım kaynanam süt verecekmiş eşimde ne gerek var dedi ben almadım ama sen al biberon koy tabi ben hem biberon hem mama kaşığı koydum emzirmeyi kesmiceksin canım hele doğumdan çıkıp ilk emziremeye başladığında o ilk süt bebeğe ilaç gibi geliyomuş çok faydalıymış zaten koyumsu bi rengi oluyo sonradan açılıyo o koyu renkte olan süt çook faydalıymıi banada ebe dediHayırlısıyla doğsunlar zaten bize öneride bulunma fırsatı vermiycekler güzelim.Etrafında annem kaynanam teyzem yengem ne ararsan hepsi olacak.Bir ben yorum yapmam herhalde ne giydirileceği çıkarılacağı konusunda.
Canım bide mama ve biberon koydunuz mu?Geçen gün narendi sanırım mama koymaktan bahseden gerek var mı?Bebek doğmadan göğsümüzden kolostrum geliyor zaten.
kızlar iyi geceler biz yapayanlız kaldık sanki halamlar gittiler yetim gibi hissettim kendimi çok zor geldi ya bana bu lohusalık galiba depresyonada giricem allahım inşşallah hayırlısıyla atlatırım bu gün hem benim hemde oglumun kontrolü vardı yogun günlerden birini yaşadık.çok şükür canım oglumun sarılık degeri 9,18 e düştü sevinçten agladım sonra halacıklar gitti bu seferde kendimi çok yalnız hissettim onun için agladım .leyla gibi dolanıyorum ortalıklarda ....
canlarım sizler nasılsınız taze anneler ve bebegini sabırsızlıkla bekleyen gebeler .hepinizi çok seviyorum biraz ayrı kaldık ama bundan sonra sık sık ugrarım öpüldünüz kocaman kocaman
kizlar ben doguma gidiyorum, bugun saat 9.da,sezeryanla olacak, dua edin nolur, hakkinizi helal edin,birlikte guzel bir 9 ay gecirdik....sizler icin dua edicem....en kisa zamanda haber vermeye calisirim..
aa çok sevndim.. sağlıkla güle güle büyütsün oda inşş amin..buarada sui cimde dogurmus saglikli bir yakisiklisi olmus...
tebrik ederim...normal dogumla hemencecik dogurmus masallah ikisinede...
güle güle büyüt canım.. hayırlı evalt olsun niş..merhaba arkadaslar
bende dogum yaptim kizim oldu 10 haziranda 9 haziranda bekliyoduk ama hanimefendi bir gun bekletti cok sukur iyiyiz evimize geldik dun alismaya calisiyoruz baska dogum yapan varmi ? dogum oykumude yazicam ama simdi kizimla ilgilenmem lazim uyuycak teyzeleri :ecrin_bebek:
maşh tosuncuğa canım..çok zor geçmiş ama olsun öenmli olan sağlıkla kcuağına almandı.. güelg güle büyüt snd..herkese çok teşekkür ederim kızlar bütün iyi dilekleriniz için.
ayrıca bütün bebişlerimize maşallah diyelim hepside birer melek.
doğum hikayesi yazcak kadar vaktim yok ama kısaca anlatıcam.
öncelikle doktor cuma gel demişti sabah gittik hazırlıklı.veee suni sancı verilmeye başlandı hazırlıklardan sonra 8 de girdim 11 de suni sancı verilmeye başlandı. başlarda pek bişey hissetmedim açılma 2cm idi.
saat 3 buçuk gibi doktor geldi muayne etti ve suyu patlattı.işte ondan sonra film koptu allahım nasıl dayanılmaz bir acı.öyle 5 dakkada bir falan da değil sancı dakka başı geliyodu duvarları yumrukluyodum.daha sonra sürekli hemşirelere yalvardım doktoru çağırın dayanamıyorum diye tabi onlarda dyan sabret az kaldı falan diyolardı.neyse herbirine söyleye söyleye 7 gibi doktor geldi muayne etti 3cm olmuş açılman kafası aşağıya basmaya başlamış biraz daha sabret dedi ama dayanamıyorum al beni dedim.sonra hadi sezaryene.ailemde herşeyi normal zannediyo tabi içeride.sonra odamda uyandım duyduklarıma inanamadım iyikide al beni demişim dokdora.kilosu 4 ün üzerinde doğdu o ayrı birde kızımın omzu rahime takılmış zaten normal doğum olma ihtimali yokmuş.bu şekilde sezaryen oldum kızlar bilseydim böyle olacağını zaten başta sezaryen isterdim.ama doktor son kontrolde 3400 gr dedi ona güvendik ama 4140 gr doğdu neyseki meleğim çok sağlıklı.suni sancımı asla derim normal olacak sa sancıda normal olması lazım.ben artıkk kaçayım kızlar kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?