2009 Haziran Anneleri!!

Insallah hersey yolundadir sema cephesinde...
O birakmazdi buralari yoksa...
Dogunca bizde görcez ,nasil oluyormus, ben ufaklik uyudukca gelirim sanirim...

iyi sema kızlar aradım az önce hastaneden gelmişler cagatay sarılık olmuş kuzum ya bütün bebekler muhakkak oldu sarılık yazık

hepinize selamı var onla ugrasmaktan girememiş işte

iyi sema kızlar aradım az önce hastaneden gelmişler cagatay sarılık olmuş kuzum ya bütün bebekler muhakkak oldu sarılık yazık

hepinize selamı var onla ugrasmaktan girememiş işte

Naren bebekler muhakkak oluyor sarilik, korkacak birsey yok...Insallah en kisa süre de düzelir minik pasa...

haklısın nidacım düşmüş degeri şimdi

bizimkilerde olcak kesin yani ben artık kesin gözüyle bakıorum

ben yine yanliz kaldim..
kocis bu carsambada gitti..
nedense sancilar o evde olmadigi zaman geliyor..
iki defa yanlis alarm verdim eve gel diye...artik emin olmadan arayamiyorum:çok üzgünüm:

var canm ama ne bilim sanki o olsa hersey daha kolay olcak gibi geliyor...
buarada acaba sanci gelince bebek hareketleri nasil oluyor???

Canim haklisin esi gibi olmuyor insanin...Cok yardimcilar bize...

Bebek hareketi olmadi bende sanci geldiginde..Karnim kaskatiydi ve belimin sol tarafindan girdi agri..

kocaman olmuş havvacım maşallah ardaya ne ara büyüttün kız

narenim 40. hf ya girmişiz bakıyorum
biz de bu pazar 1 aylık olcaz şaka gibi dimi
öpüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum

özlem ve nida cım sizlerinde haberlerini hayırlısıyla duyarız inşallah habersiz bırakmayın siteyi

havvacım maşallah arda bebeğe tosun olmuş annesi

Sibelcim habersiz birakmayiz biz sizleri...Sizin bebeklerin kirki cikacak yakinda , biz de göbek büyütüyoruz daha ...

kocaman olmuş havvacım maşallah ardaya ne ara büyüttün kız

narencim vallahi bende anlamıyorum çok ÇABUK BÜYÜYORLAR YA 9 GÜNÜMÜZ DOLDU BİLE.ÇOK TATLI Bİ DUYGU GERÇEKTEN YAŞADIGIM HİÇBİRŞEYE BENZEMİYOR .DOKUZ GÜN ÖNCE DOGDUM VE YAŞAMAYA BAŞLADIM SANKİ OGLUMSUZ YILLA BOMBOŞMUŞ. ALLAHIM BU DUYGUYU HERKESE TATTIRSIN

sasğol sibelim ama geleceği yok daha bakalım hayırlısıyla beklioruz babasıda göreve cıktı baktı gelecegi yok :))

Canim haklisin esi gibi olmuyor insanin...Cok yardimcilar bize...

Bebek hareketi olmadi bende sanci geldiginde..Karnim kaskatiydi ve belimin sol tarafindan girdi agri..
a.s.a.s.a.s. saol tatlimm

tskler canmm..
saka gibi gercekten buyuttunuz bebislerii masallh..

havacim masallah canm buyuttun gitti iste...

maşallah maşallah allah kem gözlerden saklasın elifi ardayı hakikaten carcabuk büyüyor dünyaya gelen allahım nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…