2009 Haziran Anneleri!!

Tatlı gebeler hepınız muhteŞem sona yaklaŞtınız Çok heycanlıyım sızler ıÇın.sık sık ugrarım artık yenı doganlara maŞŞallah hemde kocaman yoldakı bebeklerede allah kuvvet versın gelsınler artık

Havva oğlun çok tatlı Allah bağışlasın.İnşallah bizde tadabiliriz bu duyguları zamanı geldiğinde.

KIZLAR BUARADA EN SONUNCU BENİM KIZLAR.BENİM 40 HAFTAMIN SON GÜNÜ 1 TEMMUZ.BEN HEP HAZİRANDA DOĞURUCAM DİYE BEKLİYORUM HAYIRLISI OLSUN

bende hala doğurmadım bide erkekler son ana kadar bekler diolar benim kız 41 e girecek az kaldı

ay neyi bekliyo bu kızlar anlamadım ki özlem dışında tüm bekleyenler kız galiba

Son düzenleme:
slm herkeseee
bzm göbüşümüz düştü bugün zemuszemus
yarın yıkıycaz kızımııı
gündüzleri belli sattlerde huysuzlaştııı
beşiğinde uyumuyor kucağımdaa dalıyorr öle koyuyorummm
beşiğineee
braz büyüseler rahatlıcaz inşşş

kızlar inatçı çıktı erkekler aceleci çıktı ayy doğurayım artık yahuu herkes doğuruyo bende meleğime kucağıma almak istiyorum yaa valla bekle bekle doğacağı yok bakalım yarın olsunda dr a gideyim bakalım ne dicek doğurttursun artık beni valla artık normal felan diyede tutturmuyorum doğsunda sağ sağlim kucağıma alayımda sezeryanada razıyım sıkılıyorum yavaş yavaş 4. günüm yaa 41. haftam biticek nerdeyse tık yok bende neyse canım şikayet etmeyeyimde hayırlısı olsun artık

Canım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?

Geçmişe baktımda biraz Arda çok şekermiş maşallah kuzuya
benim kuzum uyuyor, gece babannesi baktı biraz , uykusuz kalmış, bugün annem gelcek iki gün kalcak ,
herkesi uykusuz bırakıyoruz :)))

biz geldik hastaneden
sarılık olduk malesef 2 gündür hastanedeydik
dün göbeğimiz düştü şükür ama ben hemeen yıkamıştım çağatayı şimdi hala sarılık yüzünden yorgun oğlum
meme ucuyla emişiyoruz birazcık emdi sonra uyudu zavallım annem gelicek onu bekliyorum sonra yine yıkıyıcaz belki azcık kendine gelir
anne olmak ne zormuş 2 gündür kendimde değilim
dikişlerimin acısını bile unuttum
işte bizden haberler böle
çağatay bey çok zayıfladı 2640 olmuştu hastaneden çıkarken tekrarölçtük 2800 olmuştu bakalım ii herşeyi şimdilik
hiç burda olamadım
doğum hikayemi yazamadım
siizi çok özledim
ama bana mecbur bi canlı olunca ilk önce ona odaklanıyorum kimseyi görmüyo gözümmm

semacım bebişinin fotosunu gördüm çok şeker hayırlı olsun oğluşun sağlıkla büyüt inş. bizlerede arada dua etmeyi unutma

Kızlar nasılsınız?biz esas duruşta Batuhan beyden gelecek emirleri bekliyoruzzz çatoya geçmiş olsun...biz dr içirmeyin demesine rağmen şekerli su içirdik serum etkisi yapsın sarılık olmasın die ve olmadı tavsiye ederim...

annem aradı 10 dk sonra gelirr
çağatayda uyuyo kuzum
ya kızlar ne zormuş anne olmak içim çıktı 2 gündür ağlamaktan
ne hallerdeyim bi bilseniz
allaha şükür ki evimize geldik
allahım kimseyi evladıyla sınamasın hastane köşelerinde öle derman aratmasın

bende sizi özledim ((
pınar biz de vermiştik şekerli su sütüm gelmediğinde karnı ağrıdığğında çağatayın ama oldu bize fayda etmedi cicimmm

saol mavişcim valla doğum sancısı çekerken aklıma kim geldiyse dua ettim unuttuklarıma da dedim allah kabul ederse

kızlar ben demiştim size bu oğlan gerçekten kuduruk bi ağlıyoki sormayın 1 saat ama kolik değil sinirdennnnn sürekli sağılmış hazır süt var memeyi tutamayınca sinir yapıyo siniri geçene kadar biberondan süt veriyom canım çıkıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…