2009 Haziran Anneleri!!

hadi ben kaçar
öptüm sizi
daha hastaneden geleli bişe yemedim sütüm kaçcak atta gitcek allah korusun

saol semoşum kimbilir ne güzel bi duygudur allahım isteyen herkese nasip et kimseyi evlat acısı tattırma ne günler geçirdik bebişimiz olmuyo diye kendimizi paraladığımız günler bile oldu yüce rabbim bak nasip etti sonunda kucağına bile aldın

ayy geçmiş olsun semoşum ne güzel çabuk düşmüş göbeği ne yaptın canım böyle çabuk düştü anne olmak çok zor babaların işi kebap valla hazır çocuğu seviyolar hee illaki onlarda düşünüyodurda bizler kadar değil ayy sende doğurdun ben hala bekliyorum öffff çağatayın erken geleceği belliydi zaten aşşağılarda bişeyler yapıyodu çıkmak için en sonunda becerdi çıktı benim kızımda öyle çabalasa ya çıkmak için :):) hayırlısı artık sütün gelmiyomu hala semoş

bende duymuştum onu ablamdan duymuştum onlarda içirmiş ama bilemiyorum kanındaki değer yükseliyomuş ve o yüzden sarılık oluyolarmış aç kalmaması lazımmış sarılık olan bebk çok uyurmuş o kadar uyutmamak lazımmış çok sık aralarda emzirmek gerekiyomuş inşallah düzelirler sarılık olanlar ama çoğu bebekte oldu yaa burda o geçiyo ama batuş dikiyo ayağı dimi sizi el kadar bebek neler yapıyo yaptırıyo yaa

semacım çok geçmiş olsun güzelim. inşallah toparlar bian önce kuzun.
kendinize iyi bakın, bizi de habersiz bırakmayaın

havvacım maşallah ardana, kocaman adam olmuş maşallah.
artık biz de görelim bebişlerimizii ühü ühüüü

ay buralarda kımse kalmamışşş herkezın bı meleği olmuşşş ne guselll ..allahım bızede nasıp eder inşallahh..son gunler artık dısarıda cıkılmıyo tansıyonlar cıkıo cok sıkıldımm..haftaya pazartesı sezaryanla benmde kızımı alcaklar inşşalahh...tum annelerı tebrık edıyorumm allah meleklerınızın kokusunu burnunuzdan hıccccccc ama hıc eksık etmesın...hepsine sifalar versın allah..zemuszemus

ins bebisler cabuk toparlar..semos gelmis gitmis..
anne sutu cok onemli ins hepimizin bol bol sutu olur

Amin canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bi kac gundur tum vucudumu ates basiyor..sonra bianda soguyor neden acaba???

Canım ben adet olmaya yakın böyle ateş basmaları olur.Buda doğum belirtilerinden biri doğumun yaklaşıyor sanırım.kucukinsan.com diye bir site var orada belirtileri çok güzel açıklamışlar.Bak istersen

semoşcum buarada çok geçmiş olsun.Bizi de o güzel ve zorlu günler bekliyor inşallah

selamlar hanımlaarr..
bir sayfa gerisine kadar okuyabildim, emir heran uyanabilir:))
semoşum geçmiş olsun çağataya, benim oğluşumda güneş banyosuyla atlattı sarılığı, o zaman bile aklım çıkıyodu bişey olucak diye..

kızlaaar benim sağ göğsüm felakeeet yara oldu( çok canımacıyo emzirirken, gözümden yaş geliyo resmen, napcam bilmiyorum..
genel cerrah, cilt doktoru ve kadın doğumcu olmak üzere 3 tane doktora gittim hepsi normal geçicek yapacak bişey yok dediler..
bekliyoruz bakalım geçmesini((
şimdilik herkesi öptüüümm, emiri kontrole götüreceğim, mis kokulu bebişleriii kokluyoruuuuuuuuuum:))

Canım ben adet olmaya yakın böyle ateş basmaları olur.Buda doğum belirtilerinden biri doğumun yaklaşıyor sanırım.kucukinsan.com diye bir site var orada belirtileri çok güzel açıklamışlar.Bak istersen

Neslihan süper bir site bu ...Bayildim keske daha önce haberimiz olsaydi mafoldumben

Tosbaa çok geçmiş olsun.Mecburen hepimiz karşılaşıcaz sanırım.

Nidacım ben o siteyi çok faydalı buldum.Beğenmene sevindim

Neslihan süper bir site bu ...Bayildim keske daha önce haberimiz olsaydi mafoldumben

evet canm bende 3 ay once didodan duyup uye olmustumm
her hafta yorumlari gonderiyor mail olarak
ama uzulme bundan sonra dahada lazim olacaka.s.

evet canm bende 3 ay once didodan duyup uye olmustumm
her hafta yorumlari gonderiyor mail olarak
ama uzulme bundan sonra dahada lazim olacaka.s.

Ben de aslinda dünya kadar kitap var ...Ne ararsam buluyorum onlarda ama netten okumak daha pratik geliyo bana...Site cidden güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…