ayy geçmiş olsun semoşum ne güzel çabuk düşmüş göbeği ne yaptın canım böyle çabuk düştü anne olmak çok zor babaların işi kebap valla hazır çocuğu seviyolar hee illaki onlarda düşünüyodurda bizler kadar değil ayy sende doğurdun ben hala bekliyorum öffff çağatayın erken geleceği belliydi zaten aşşağılarda bişeyler yapıyodu çıkmak için en sonunda becerdi çıktı benim kızımda öyle çabalasa ya çıkmak için :):) hayırlısı artık sütün gelmiyomu hala semoşbiz geldik hastaneden
sarılık olduk malesef 2 gündür hastanedeydik
dün göbeğimiz düştü şükür ama ben hemeen yıkamıştım çağatayı şimdi hala sarılık yüzünden yorgun oğlum
meme ucuyla emişiyoruz birazcık emdi sonra uyudu zavallım annem gelicek onu bekliyorum sonra yine yıkıyıcaz belki azcık kendine gelir
anne olmak ne zormuş 2 gündür kendimde değilim
dikişlerimin acısını bile unuttum
işte bizden haberler böle
çağatay bey çok zayıfladı 2640 olmuştu hastaneden çıkarken tekrarölçtük 2800 olmuştu bakalım ii herşeyi şimdilik
hiç burda olamadım
doğum hikayemi yazamadım
siizi çok özledim
ama bana mecbur bi canlı olunca ilk önce ona odaklanıyorum kimseyi görmüyo gözümmm
bende duymuştum onu ablamdan duymuştum onlarda içirmiş ama bilemiyorum kanındaki değer yükseliyomuş ve o yüzden sarılık oluyolarmış aç kalmaması lazımmış sarılık olan bebk çok uyurmuş o kadar uyutmamak lazımmış çok sık aralarda emzirmek gerekiyomuş inşallah düzelirler sarılık olanlar ama çoğu bebekte oldu yaa burda o geçiyo ama batuş dikiyo ayağı dimi sizi el kadar bebek neler yapıyo yaptırıyo yaaKızlar nasılsınız?biz esas duruşta Batuhan beyden gelecek emirleri bekliyoruzzzçatoya geçmiş olsun...biz dr içirmeyin demesine rağmen şekerli su içirdik serum etkisi yapsın sarılık olmasın die ve olmadı tavsiye ederim...
ay buralarda kımse kalmamışşş herkezın bı meleği olmuşşş ne guselll ..allahım bızede nasıp eder inşallahh..son gunler artık dısarıda cıkılmıyo tansıyonlar cıkıo cok sıkıldımm..haftaya pazartesı sezaryanla benmde kızımı alcaklar inşşalahh...tum annelerı tebrık edıyorumm allah meleklerınızın kokusunu burnunuzdan hıccccccc ama hıc eksık etmesın...hepsine sifalar versın allah..zemuszemus
bi kac gundur tum vucudumu ates basiyor..sonra bianda soguyor neden acaba???
Canım ben adet olmaya yakın böyle ateş basmaları olur.Buda doğum belirtilerinden biri doğumun yaklaşıyor sanırım.kucukinsan.com diye bir site var orada belirtileri çok güzel açıklamışlar.Bak istersen
Neslihan süper bir site bu ...Bayildim keske daha önce haberimiz olsaydi mafoldumben
Tosbaa çok geçmiş olsun.Mecburen hepimiz karşılaşıcaz sanırım.
Nidacım ben o siteyi çok faydalı buldum.Beğenmene sevindim
evet canm bende 3 ay once didodan duyup uye olmustumm
her hafta yorumlari gonderiyor mail olarak
ama uzulme bundan sonra dahada lazim olacaka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?