2009 Haziran Anneleri!!

beklemede olan 2009 haziran hamişlerine kolay doğumlar , doğum yapmış taze annişlere de bol sütlü günler .
darısı sağlıkla ve zamanında bizim de başımıza olur inşallah ...

Canım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?
sğl cnm iizzz çok şükürrr ben braz zombi gbi oluyorumm ama değer yavrum için sizde iisiniz inş

cnm çok geçmiş olsun benim kuzumda oldu sarılık 2. günündee
değeri 8.7 idi ama çok şükür doktor kont azaldııı
hastaneye gerek kalmadııı
hafif yüüznde varr
vücudunda btmişşş
yüzündekide geçermişş
bu arada semacımm beni kızdaa meme emerken sinirleniooo ağlıoo ben de dayanamayıp arada biberonla veriommm
inşş memeyii bırakmazzzz
irem hanımmm

pınarcım nasılsın kuzum görüşemedik nicedir
bizim kızın huyu kaçtı sadece kucakta ve ayakta yastıkta uyuyor
uykuya dalmada problem yaşıyoruz pazartesi dr kontrolu var sorcam bakalım ne diyecekler
şu an kayınvalidem var yemek ütü ve zeyneple o ilgileniyor o da gidince mahvoldum ben

Sıbelcım evet gÖrÜŞemedık canım merak etme aynı sorun bızdede var tılkı uykusu oldu uykusu batuhanın yatırıyoruz aĞlıyo kucaĞımıza alıyoruz veya ayakta gezınıyoruz susuyorrr yandıkkı ne yandıkkk

slm arkadaşlar sezeryanla doğumda da muhtemel doğum tarihine kadar beklenio mu yoksa daha önceden mi alınıo bebek

benim muhtemel doğum tarihim 8 aralık kaç gün önceden alınır ki siz tecrübelisiniz o yüzden soruyorumkaydirigubbakcemile3

slm kizlar,
bugün alman komsumla sohbet ederken,
bana ilginc bisi dedi.
eger küvete sicak su doldurursan ve icinde yaklasik 1 saat oturursan,
sancilarin gelir, vede kolay dogumun olur dedi.
bikac arkadasi uygulamis ve sonuc basariliymis.
hepsi de 3-5 saat sonrasinda bebeklerine kavusmuslar...
benim daha haftam kücük ama 1 hafta sonra,
icimden bi denemek geliyo acikcasi.
gayetde saglikli bebekler ve dogumda kolay olmus,
demmeki bi yan etkisi olmamis..

valla bizde aynen. zombi oldum gecelrei ben ya.:(gece uykusu yok. nasıl büyücek bu bıdıklar yaa.. kucağımda memmede uyuyor.yatırıyorum uynaıyor.. başlıyor mızıklanmaya.. 4 saat ayaktayız gecelri

iyi akşmalr kızlar.. nasılsnı..umarı herkes iyidir. biz bildğiniz gibi .. bebişle uğraşıyoruz.. uyku muyku klamadı artıkın. gerçi onun için herşeye değer..:))

Canım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?
canım sizinkiler iyimiş.. biizmki tam 14.günde düştü:))

semoşum geçmiş olsun canım.. sıkma canını düzelir.. genelde her bebkde oluyor.. benim kızda 250 gr vermişti hastaneden sonra. (merak etme toparlar hemen annesi:))

sorma canım.. ilk günler bende ağladım hep kızıım için. depresyona girmiştim resmen:Ç((neyseki atlattım şimdik.. öyle böyle büyücekelr inşş:)
aylincim geçmiş olsun canım.. benime ilk zamanalr oldu ki göğsüm birden ..şmdi daha iyiym. merhem kullandım. geçer inşş seninkide üzülme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…