sğl cnm iizzz çok şükürrr ben braz zombi gbi oluyorumm ama değer yavrum için sizde iisiniz inşCanım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?
biz geldik hastaneden
sarılık olduk malesef 2 gündür hastanedeydik
dün göbeğimiz düştü şükür ama ben hemeen yıkamıştım çağatayı şimdi hala sarılık yüzünden yorgun oğlum
meme ucuyla emişiyoruz birazcık emdi sonra uyudu zavallım annem gelicek onu bekliyorum sonra yine yıkıyıcaz belki azcık kendine gelir
anne olmak ne zormuş 2 gündür kendimde değilim
dikişlerimin acısını bile unuttum
işte bizden haberler böle
çağatay bey çok zayıfladı 2640 olmuştu hastaneden çıkarken tekrarölçtük 2800 olmuştu bakalım ii herşeyi şimdilik
hiç burda olamadım
doğum hikayemi yazamadım
siizi çok özledim
ama bana mecbur bi canlı olunca ilk önce ona odaklanıyorum kimseyi görmüyo gözümmm
bende sizi özledim((
pınar biz de vermiştik şekerli su sütüm gelmediğinde karnı ağrıdığğında çağatayın ama oldu bize fayda etmedi cicimmm
saol mavişcim valla doğum sancısı çekerken aklıma kim geldiyse dua ettim unuttuklarıma da dedim allah kabul ederse
kızlar ben demiştim size bu oğlan gerçekten kuduruk bi ağlıyoki sormayın 1 saat ama kolik değil sinirdennnnn sürekli sağılmış hazır süt var memeyi tutamayınca sinir yapıyo siniri geçene kadar biberondan süt veriyom canım çıkıyo valla
slm arkadaşlar sezeryanla doğumda da muhtemel doğum tarihine kadar beklenio mu yoksa daha önceden mi alınıo bebek
benim muhtemel doğum tarihim 8 aralık kaç gün önceden alınır ki siz tecrübelisiniz o yüzden soruyorumkaydirigubbakcemile3
valla bizde aynen. zombi oldum gecelrei ben ya.:Sİbelcİm evet gÖrÜŞemedİk canım merak etme aynı sorun bİzdede var tİlkİ uykusu oldu uykusu batuhanın yatırıyoruz aĞlıyo kucaĞımıza alıyoruz veya ayakta gezİnİyoruz susuyorrr yandıkkİ ne yandıkkk
canım sizinkiler iyimiş.. biizmki tam 14.günde düştü:))Canım maşallah, göbüşünüzde düşmüş, bizimde 10 günde düşmüştü , sağlık ocağındayken , doktor olur inşallah oğluşum :)
nasılsınız, irem prenses nasıl ?
biz geldik hastaneden
sarılık olduk malesef 2 gündür hastanedeydik
dün göbeğimiz düştü şükür ama ben hemeen yıkamıştım çağatayı şimdi hala sarılık yüzünden yorgun oğlum
meme ucuyla emişiyoruz birazcık emdi sonra uyudu zavallım annem gelicek onu bekliyorum sonra yine yıkıyıcaz belki azcık kendine gelir
anne olmak ne zormuş 2 gündür kendimde değilim
dikişlerimin acısını bile unuttum
işte bizden haberler böle
çağatay bey çok zayıfladı 2640 olmuştu hastaneden çıkarken tekrarölçtük 2800 olmuştu bakalım ii herşeyi şimdilik
hiç burda olamadım
doğum hikayemi yazamadım
siizi çok özledim
ama bana mecbur bi canlı olunca ilk önce ona odaklanıyorum kimseyi görmüyo gözümmm
sorma canım.. ilk günler bende ağladım hep kızıım için. depresyona girmiştim resmen:Ç((neyseki atlattım şimdik.. öyle böyle büyücekelr inşş:)annem aradı 10 dk sonra gelirr
çağatayda uyuyo kuzum
ya kızlar ne zormuş anne olmak içim çıktı 2 gündür ağlamaktan
ne hallerdeyim bi bilseniz
allaha şükür ki evimize geldik
allahım kimseyi evladıyla sınamasın hastane köşelerinde öle derman aratmasın
aylincim geçmiş olsun canım.. benime ilk zamanalr oldu ki göğsüm birden ..şmdi daha iyiym. merhem kullandım. geçer inşş seninkide üzülme canım.selamlar hanımlaarr..
bir sayfa gerisine kadar okuyabildim, emir heran uyanabilir:))
semoşum geçmiş olsun çağataya, benim oğluşumda güneş banyosuyla atlattı sarılığı, o zaman bile aklım çıkıyodu bişey olucak diye..
kızlaaar benim sağ göğsüm felakeeet yara oldu( çok canımacıyo emzirirken, gözümden yaş geliyo resmen, napcam bilmiyorum..
genel cerrah, cilt doktoru ve kadın doğumcu olmak üzere 3 tane doktora gittim hepsi normal geçicek yapacak bişey yok dediler..
bekliyoruz bakalım geçmesini((
şimdilik herkesi öptüüümm, emiri kontrole götüreceğim, mis kokulu bebişleriii kokluyoruuuuuuuuuum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?