- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
çok sağol canım.. darısı sizlere inşş.. benim kı doğdu doğalı sadece 3 gce arda uyanmak şartı ile uyudu.. onun dışında mesaideyiz hep:))Allah kabul etsin armağancıım
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=8414 canım benimki bu çok hoş ben çok begendim kurulumu da çok kolaykızlar merhaba.kızıma park yatak alıcaz şimdi internetten.sizler aldınızmı.fikir verirseniz çok sevinirim
Sana da tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere.Armağan Allah kabul etsin
Akikayla ilgili b işey sormam lazım ben akika kurbanını bilmiyordum.Hayırlısıyla kurtulim bebeğin sağlıkla doğsun bir kurban kesim demiştim.Bu akika yerine geçer mi acaba?
slm canlarım nasılsınız?kızımdan fırsat bulup gıremıyorum gelen gıdende cabası.aklım sızde kımler dogurduu çok merak edıyorum.dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum yapacak olanlarda allah kavustur yavrularına dıyorum.,
kızlar kızım emdıkten sonra cook kusuyor nerdeyse emdıgının tamamını fıskırarak cıkartıyor sızdede varmı böyle bır durum merak edıyorum.meleklerınızı ve sızlerı cook öpüyorum kızlar.
seda sancım var dedi dr a gitti ama hala haber alamadık inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşmuştur yavrusuna canım benim ablamın kızıda çok kusuyo bu yüzden dr a gittiler dr 7 aya kadar bebeklerde reflü olurmuş ve emdiklerini çıkarırlarmış şimdi 7. ayına girecek yeni yeni düzelmeye başladı bişey yapamıyolar yani oda her emdiğinde çıkartıyodu hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyosun emdirdikten sonra hemen yatırmamak lazımmı o yüzden reflü olabiliyomuş ama geçici kalıcı değil benim bıdık daha gelmedi ama en yakınım ablamdan gördüm paylaşayım dedim inşallah düzelir seninki böyle değildir canım
bi benmi yorulmuyorum nedir..
hic uyumak istemiyorum...
zaten gece yatmayi hic sevmiyorum yaaa
kizlar erkenden uyumustum mide bulantisiyla uyandim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?