2009 Haziran Anneleri!!

kızlar merhaba.kızıma park yatak alıcaz şimdi internetten.sizler aldınızmı.fikir verirseniz çok sevinirim

esmer ben pierre cardin 2009 3 katlı olanını aldım.ebatları ve kullanımı çok güzel.
ayrıca linkini de vereyim istersen foto suna bakabilirsin

anaaa 2 saattir kimse bişey yazmamış mı, yazık bizim topiğimizeee.
biz de kaçıp uyumaya gidiyoruz.
son iki gecemizde de uyuyalım bakalım.
herkese tatlı rüyalar

Sana da tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere.Armağan Allah kabul etsin

Akikayla ilgili b işey sormam lazım ben akika kurbanını bilmiyordum.Hayırlısıyla kurtulim bebeğin sağlıkla doğsun bir kurban kesim demiştim.Bu akika yerine geçer mi acaba?

slm canlarım nasılsınız?kızımdan fırsat bulup gıremıyorum gelen gıdende cabası.aklım sızde kımler dogurduu çok merak edıyorum.dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum yapacak olanlarda allah kavustur yavrularına dıyorum.,

kızlar kızım emdıkten sonra cook kusuyor nerdeyse emdıgının tamamını fıskırarak cıkartıyor sızdede varmı böyle bır durum merak edıyorum.meleklerınızı ve sızlerı cook öpüyorum kızlar.

canım soruna cvp vereyım bende arastırdım bu konuyu senınkı adak yerıne gecıyor akıkayı ayrı keseceksın canım.allah kabul etsın bıtanem....

Canım teşekkürederim.Allah kızını sana bağışlasın.Hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallah

seda sancım var dedi dr a gitti ama hala haber alamadık inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşmuştur yavrusuna canım benim ablamın kızıda çok kusuyo bu yüzden dr a gittiler dr 7 aya kadar bebeklerde reflü olurmuş ve emdiklerini çıkarırlarmış şimdi 7. ayına girecek yeni yeni düzelmeye başladı bişey yapamıyolar yani oda her emdiğinde çıkartıyodu hep üstünü değiştirmek zorunda kalıyosun emdirdikten sonra hemen yatırmamak lazımmı o yüzden reflü olabiliyomuş ama geçici kalıcı değil benim bıdık daha gelmedi ama en yakınım ablamdan gördüm paylaşayım dedim inşallah düzelir seninki böyle değildir canım

neyse kızlar ben yatıyorum yarın dr a gidicm bakalım ne dicek belki doğumum olur bilemiyorum inşallah hayırlısı olur kendinize çok iyi bakın ben gelene kadar doğurmayın hee hadi görüşürüz canlarım öpüldünüz a.s.a.s.

sagol canım ınsallah bızımkıde gecer.cok kustugu için üzülüyorum emdiği yaramıyormus gıbı gelıyor.ıyı geceler canım :))))

ya inanmiyorum ya,
herkez dogurmayami gitdi ya.
dogru dürüst bi ilerlemedi sayfalarmafoldumbenmafoldumben

neyse kizlar bizde artik yatalim,.
bugün yorulduk,
misafirlerimis vardi.
yarinda ebe gelcek,
erken yatalimda dinc olalim ebe hanimin karsisinda

bi benmi yorulmuyorum nedir..
hic uyumak istemiyorum...
zaten gece yatmayi hic sevmiyorum yaaa

Ben uyumayı çok seviyorumda uyuyamadım yine.Neyse sanırım uykusuz gecelere şimdiden hazırlıyor beni kızım.Ne yapalım onun canı saolsun yeterki

bi benmi yorulmuyorum nedir..
hic uyumak istemiyorum...
zaten gece yatmayi hic sevmiyorum yaaa

bende gece oturmasini cok seviyorum,
erken yatayim desemde uyuyamam zaten,
sonra bu saatdede ayakda olurum...sırnaşık şey
ya ama galiba dün cok yormusum kendimi,
her yerim sizliyo hele bellimi tutamiyomm ya[

/I]
kizlar erkenden uyumustum mide bulantisiyla uyandim bennn

gecmis olsun canim,
bildigim kadariyla mide bulantisi,
dogum belirtisi.
nidacim yoksaaaaaa:sm_cool​
:

Doğuran annişlere günaydın yokmu Nezaketçim,
günaydın canlarım hepinize, mis kokulu bütün haziran bebişlerinede :)
annem geldi kalmaya bende , ama hepten uykusuz kaldığı için gitçek bugün, zaten rahatsız daha iyileşmedi ya ((
ben alıştım artık uykusuzluğa , kendim istedim bu güzeller güzeli kuzumu, yani kendi başımı kendim yakmış oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…