2009 Haziran Anneleri!!

günydın tüm tatlı annişlereee.
bir günden az kaldı yavruma kavuşmaya, duygu patlamasından zırlayıp duruyorum kızlar.
bu dokuz ayın her saniyesi kıymetliydi benim için.
biraz anlatim kızlar sıkmazsam.
ben 5 yıllık evliyim bebiş istemeye başlayınca hemen olcak sanıyo insan, sonra her ay hayal kırıklığı, her ay beklenti derken insan yorulmaya ve korkmaya başlıyo.
ardından gelsin tetkikler.yaptıran varsa bilir en kötüsü hsg, korkunç ağrılı bir tetkik.
bir kez aşılama yaptık o da olmadı.artık eşimle evlatlık mı alırız muhabbetlerine girdik, o kadar yani.
vee, ilk tüp bebek maceramızda testimiz pozitif çıktıı.o anki duygularımı anlatmaya kelimeler yetmez.
sonra ilk kalp atışını görmek, ilk hareketlerini hissetmek.
rabbim bu duyguları her isteyene tattırsın inşallah.
bi tanecik kızım dokuz ay boyunca hiç üzmedi annesini, inşallah yarın sağ salim kavuşuruz ve ben de ona çok iyi bi anne olurum.
bizim hikayemiz böyle kızlaar, inşallah pazar günü gelince de doğum hikayemizi yazarız prensesimlee
hepinizi çook seviyoruzzzz
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

selam adrenal inşallah sağlıkla alırsın prensesini kucağına inanın sizlerle bizler de heyecanlanıyoruzzzz

bende temmuz annesiyim az kaldı inşallah bizimde...

Günaydin kizlarrr,

hala mide bulantim var..
Mümineim hikayeni okudum canim, kismet olunca ,allah isteyince oluyor iste...Insallah iyi haberler getirirsin bize canim ..
Insallah hayirli dogum hikayeni de okuruz canim...

sağol nidacım.
geçmiş olsun sana da, inşallah mideni üşütmemişsindir de, doğum belirtisidir.Ama bu ara kendimize dikkat edelim bi de hastalıklarla uğraşmıyalım

günaydin kizlar... bende halen daha bekliyorum... bakalim bizim kücük pipili ne zaman cikmak istiyecek =)

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
kızımın cok gazı oluyor ilaç falan fayda etmedi milupanın bitki
çayını kullanmayı düşünüyorum erken mi acaba kararsızım kuzum gazdan
uyuyamıyor ne yapıcagımı sasırdım maşaj banyo ılık havlu hepsini denedim ama olmuyosenağlama

canim gecmis olsun, doktorun ne diyor ??

abisis, canım o çayları bebek 1 haftalık olduktan itibaren içirebiliyorsun.
bi de nurse harveys damla iyi diye biliyorum ben

canim gecmis olsun, doktorun ne diyor ??

abisis, canım o çayları bebek 1 haftalık olduktan itibaren içirebiliyorsun.
bi de nurse harveys damla iyi diye biliyorum ben

doktor damla verdi metsil ama bir işe yaramıyo:1no2:
nurse harveys daha öncede tafsiye etmişlerdi ama bilmiyorum cokta degişik ilaçlar kullanmak istemiyorum bitki çayını deneyeyim diyorumfisfisfis

kızlar günaydın, bende hala doğuramayanlardanım 38+4 oldum bugün. Bugün doktor randevumuz var tekrar. benim bebiş çok inatçı çıktı doğmaya hiç niyeti yok gibi.

Kızlarrr günaydınnn ... sıkı durunnnn....Mineciğim doğum yaptııı Çağlamız bize merhaba dediii....3250 gr-51 cm lik bir prenses...Batuhanda çok mutlu sonunda kertiğine kavuştu oleyyy ...

Son düzenleme:
günaydın bizdeee kalktık sabahtan beri zombi gibiyim
bu oğlan çok sinirli uyuyana kadar mızmızlanıp duruyo
meme ucumdada problem var benim memeuçları çok küçük silikon uçla emiyo
aarada sarılık olunca hali kalmayınca sağıp biberonla verdim
eşşek hemen alıştı şimdi hep onu istiyo ama ben de çok ısrarcıyım sürekli mememi sokuşturuyom ağzına
sütümüz yetecek kadar var allaha şükür
ilk 2 gün gelmemişti
mama vermiştik kaşıkla ondan sarılık oldu benimki

şimdi uyuyo kaldırıp emziricem mecburen sık sık emmesi lazım uyuşuk gözünü açıp ememiyo ama içerdeyken kudurdu kudurdu erken geldi sıpa???

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
pınarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mineme selam söle gözü aydın çok öpüyorum onu ve bebişi
batuşumada şöle afilli bi öpücük kondur annesi kertiği gelmiş hoşgelmiş

beni protesto mu ediyonuz erken doğurdum diye yaffffff
küscem heee
dünürüm cicim naberrrr
damadın tam uykucu şirin modunda

Minecigimizin gözü aydin...Ikimizin de günü 22.06 idi, cagla bebek aceleci cikti..Anali babali büyüsün insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…