2009 Haziran Anneleri!!

semoşum netcen bu bebekelr heimzi zombi yaptı.. aynen bende öyleyim malesef(gece hep ayaktayım.. memede yaka iğnesi gibi duruyor:))emziğe alıştırdık iki gündür.. bir gece biraz uyudu.. tam sevindmiştim ama dün gece gene aynı uyumadı 2den 5 e kadar.. zor uyuduçç ama herşeye değer onlar.. sarılığıda geçer üzülme sen.. memeden ayırma.. alışmasın biberona.. esas o zaman zor olur senin içn..
Narennn Minenin kızı Çağla 17.6.2009 sezeryan 3250 gr 51 cm eklersin listeye canımmm
canım eklemiş ben gördüm.. güle güel büyütsün inş bebişin oda.. maşh güzel kilosuda boyuda:))

canım o adak yerine geçiyor.. akika ayrı..

canım benim büyüyk kızımda öyleyid.. çok üzüldürdüm.. ama çok da güzel kilo alırdı.. bu kızımda arda kusuyor.. özlellikle gazını çıkaramdığı zaman kusuyor.. sıkma canını..kusan bebek daha çabuk kilo alığ büyüyor.. içinde elbet kalıyor.. sütün yarayna kısmın alır o merak etme sen..

pınoşum sende st ne almede.. yetiyormu.. iymi. benim bazı güzel oluyor.. bazı aziçmediğim şey kalamdı nerdeyse.. dün aktardan ısırgan otu ve rezene aldım.. ısırganın tasdı iğrençç..ama inş iş yarar..

armağancım biz de pınarla konuşup de duyduysak yedik içtik ama tek yolu var sütün uyku :sinifsinif:
o da bizlerde yok şu sıralar
geçenlerde annem ilgilendi de deliksiz uyudum bayağı iyiydi sütüm ama tabi her zaman biri yok seni uyutacak elimizdekilerle yetincez artık :çok üzgünüm:

haklısın cnaım yaa.. uyku genelde hiçbirimizde yok.. gndüz uysamda gecenn yerini tutmuyor.. bende ne yapcağımı şaşatım iyice(

selam herkeşe biz geldik kızımla :))))

o gün gelen suymuş kızlar ,çok maceralı bir doğum yaşadım
suyum gelmiş hiç açılmam ağrım yoktu

8den 12ye kadarda suni sancı yedim yarım santim bile açılmadı 12de sezeyana alındım
3380gr 50cm bir kızım oldu

ama çok maceralı uzun uzun anlatıcam ama şuan vaktim yok eve yeni geldim

bu arada çok rahat bir sezeryandı ilk gün hafif ağrım oldu okadar ne uyanırken çok acı çektim ne sonrasında hatta bugece bebeğimle kendim ilgilendim bile

allahım hakkımda hayırlısını istedim demek buymuş,korkmama rağmen normalide denemiş oldum en azından keşke demicem artık

öptük hepinizi

inanmıyorummmmmmmmm
hoşgeldin sadacım negüzel aldın yavrunu kucagına darısı başımıza.
allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun resmini bekliyoruz.

ahhh seda ahhh yaptın yapacagını kızzz demek dogurdun ha canım arkadasım cok ama cok tebrik ederim allah analı babalı büyütrsün ismi ne oldu kızının

doğum hikayeni ve fotosunu beklioruz meleğin bu arada lişstemize hemen ekliorum annem senii

Gözün aydın canım seni çok merak etmiştik.Hayırlı haberini aldık.Çok mutlu olduk.Allah analı babalı büyütsün

oh sedacıkta dogırdu ne güzel masallah kızına...
kızlar geceden beri bacaklarımın arası çok agrıyo gitgide de artıyo sagımdan soluma dönemedim gece agrıdan şimdide arttı iyice zor kalkıyorum ve zor yürüyorum asagı mı indi acaba ondan mı zor kalkıyorum ayaga feci bi agrı var

aysecim evde yanliz kalma canim ,ne olur ne olmaz,eli kulagina artik...

bence de hülya doguma gitti msn de de yok o bugün hergün girerdi allahım sağlıcakla kavusmayı nasip etsin yarında aysemin haberini alırız inşallahhh

ya dolphin yazmadı ondan haber yokmu kızlar ben mi kaçırdım acaba

eee
ayse den sonra nida sonra d. gabbana sonra ben :) bakalım bu sırayı izliycek mi melekler :))

aysecim evde yanliz kalma canim ,ne olur ne olmaz,eli kulagina artik...
yalnız degilim canım kayınvalidem burda kadın geldi gidecek bizim kızın gelisi yokkaydirigubbakcemile3ama iniyo yada indi oturup kalkerken ölüyorum agrıdan uzanırken bile agrı hissediyorum kalkerken nasıl siddetlenio anlatamam dogrulamıyorum nineler gibikaydirigubbakcemile3

Canim bizim kizlar ne kadar gec iniyorlar böyle ya...milletin epeyi oldu ineli...Hayirlisi olsun..Aman dikkat et canim hareketlerine...

napıosunuz güzel hatunlarr
ben bugünde doğurmadım gelecege de benzemio nolur dua edin bana iice sıkıyor su son günler artık 9 ay bekledim son günler bekleyemiorum artık annem eşim gözüme bakıyor ne zaman dogurcam die

eger bir gün boyunca hiç girmezsem bilin ki doguma gitmişimdir

evde iş bırakmadım ya koliler halilar koltuklar hepsi gecti elimden bu da yetmezmiş gibi elimde camaşır yıkıorum sırf gelsin die ama zilli gelmio

Narencim cok yorma kendini , bugün yarin gelcek bu zilliler zaten...Camasir falan yikama artik elinde...Ben isleri anneme devrettim kac gündür, hic halim yok yapacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…