- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
semoşum netcen bu bebekelr heimzi zombi yaptı.. aynen bende öyleyim malesefgünaydın bizdeee kalktık sabahtan beri zombi gibiyim
bu oğlan çok sinirli uyuyana kadar mızmızlanıp duruyo
meme ucumdada problem var benim memeuçları çok küçük silikon uçla emiyo
aarada sarılık olunca hali kalmayınca sağıp biberonla verdim
eşşek hemen alıştı şimdi hep onu istiyo ama ben de çok ısrarcıyım sürekli mememi sokuşturuyom ağzına
sütümüz yetecek kadar var allaha şükür
ilk 2 gün gelmemişti
mama vermiştik kaşıkla ondan sarılık oldu benimki
şimdi uyuyo kaldırıp emziricem mecburen sık sık emmesi lazım uyuşuk gözünü açıp ememiyo ama içerdeyken kudurdu kudurdu erken geldi sıpa???
canım eklemiş ben gördüm.. güle güel büyütsün inş bebişin oda.. maşh güzel kilosuda boyuda:))Narennn Minenin kızı Çağla 17.6.2009 sezeryan 3250 gr 51 cm eklersin listeye canımmm
Sana da tatlı rüyalar sabah görüşmek üzere.Armağan Allah kabul etsin
Akikayla ilgili b işey sormam lazım ben akika kurbanını bilmiyordum.Hayırlısıyla kurtulim bebeğin sağlıkla doğsun bir kurban kesim demiştim.Bu akika yerine geçer mi acaba?
slm canlarım nasılsınız?kızımdan fırsat bulup gıremıyorum gelen gıdende cabası.aklım sızde kımler dogurduu çok merak edıyorum.dogum yapan arkadasları tebrık edıyorum yapacak olanlarda allah kavustur yavrularına dıyorum.,
kızlar kızım emdıkten sonra cook kusuyor nerdeyse emdıgının tamamını fıskırarak cıkartıyor sızdede varmı böyle bır durum merak edıyorum.meleklerınızı ve sızlerı cook öpüyorum kızlar.
pınoşum sende st ne almede.. yetiyormu.. iymi. benim bazı güzel oluyor.. bazı aziçmediğim şey kalamdı nerdeyse.. dün aktardan ısırgan otu ve rezene aldım.. ısırganın tasdı iğrençç..ama inş iş yarar..
armağancım biz de pınarla konuşup de duyduysak yedik içtik ama tek yolu var sütün uyku :sinifsinif:
o da bizlerde yok şu sıralar
geçenlerde annem ilgilendi de deliksiz uyudum bayağı iyiydi sütüm ama tabi her zaman biri yok seni uyutacak elimizdekilerle yetincez artık :çok üzgünüm:
selam herkeşe biz geldik kızımla :))))
o gün gelen suymuş kızlar ,çok maceralı bir doğum yaşadım
suyum gelmiş hiç açılmam ağrım yoktu
8den 12ye kadarda suni sancı yedim yarım santim bile açılmadı 12de sezeyana alındım
3380gr 50cm bir kızım oldu
ama çok maceralı uzun uzun anlatıcam ama şuan vaktim yok eve yeni geldim
bu arada çok rahat bir sezeryandı ilk gün hafif ağrım oldu okadar ne uyanırken çok acı çektim ne sonrasında hatta bugece bebeğimle kendim ilgilendim bile
allahım hakkımda hayırlısını istedim demek buymuş,korkmama rağmen normalide denemiş oldum en azından keşke demicem artık
öptük hepinizi
selam herkeşe biz geldik kızımla :))))
o gün gelen suymuş kızlar ,çok maceralı bir doğum yaşadım
suyum gelmiş hiç açılmam ağrım yoktu
8den 12ye kadarda suni sancı yedim yarım santim bile açılmadı 12de sezeyana alındım
3380gr 50cm bir kızım oldu
ama çok maceralı uzun uzun anlatıcam ama şuan vaktim yok eve yeni geldim
bu arada çok rahat bir sezeryandı ilk gün hafif ağrım oldu okadar ne uyanırken çok acı çektim ne sonrasında hatta bugece bebeğimle kendim ilgilendim bile
allahım hakkımda hayırlısını istedim demek buymuş,korkmama rağmen normalide denemiş oldum en azından keşke demicem artık
öptük hepinizi
ayşecik hülyacım ve nidacım hadi doğurun gelin de sıra bize gelsin
oh sedacıkta dogırdu ne güzel masallah kızına...
kızlar geceden beri bacaklarımın arası çok agrıyo gitgide de artıyo sagımdan soluma dönemedim gece agrıdan şimdide arttı iyice zor kalkıyorum ve zor yürüyorum asagı mı indi acaba ondan mı zor kalkıyorum ayaga feci bi agrı var
yalnız degilim canım kayınvalidem burda kadın geldi gidecek bizim kızın gelisi yokkaydirigubbakcemile3ama iniyo yada indi oturup kalkerken ölüyorum agrıdan uzanırken bile agrı hissediyorum kalkerken nasıl siddetlenio anlatamam dogrulamıyorum nineler gibikaydirigubbakcemile3aysecim evde yanliz kalma canim ,ne olur ne olmaz,eli kulagina artik...
yalnız degilim canım kayınvalidem burda kadın geldi gidecek bizim kızın gelisi yokkaydirigubbakcemile3ama iniyo yada indi oturup kalkerken ölüyorum agrıdan uzanırken bile agrı hissediyorum kalkerken nasıl siddetlenio anlatamam dogrulamıyorum nineler gibikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?