2009 Haziran Anneleri!!

sağol narencim, sen de çok ağır iş yapma gerçekten, o emerjilerin hepsine ihtiyacımız olcak bizim.
Ama inşallah yavru kuşlarımız uslu olur da üzmezler biziii

ay kıyamam yaaaacokacimcoook aç mı kaldın şimdi.

sağolun canlarım teşekkür ederim sizide Allahım biran evvel kurtarsın inşallah hayırlısıyla bende buarada pompa yaptım biraz memişler daha az acıyor ozaman mafoldumben gidip içirim minnoşuma uyuyo ama olsun vakti geldi

sağol narencim, sen de çok ağır iş yapma gerçekten, o emerjilerin hepsine ihtiyacımız olcak bizim.

yarın büyük gün canım bugün yatamazsın da dualarımız seninle hayırlısıyla kucagına al canım darısı başımıza.

seninle aynı gündeyiz ama sen yavrunu kucagına alıyosun ne güzel bende tık yok yarın kntr var belki benide alır kim bilir.

selam hanimlar 16.06 sali saat 9.32de ogluma kavustum, ve bugun evime geldim,cok yakisikli teyzeleri,resmini ekleyecegim firsat bulunca,dogum hikayemide uzun uzun anlatacagim,dogumum epidural sezeryan oldu,doktorumdan ve ekibinden cok memnun kaldim,oglumun boynundaki kordon olabilir teshisi dogruymus, direkten donduk yani,normal diye israr etseydik,kaybedebilirdik, allah korusun, cok sukur allahima oglum saglikli,yalniz sutum yok, ne yaptiysam gelmedi, oglum mamayi da reddettigi icin kilo verdi 2 gunde,ne yapacagimiz sasirdim,ac oldugu icin kan sekeri dusuyor yavrumun,surekli uyuyor,ne yapsak uyanmiyor,cok uzuluyorum,sapsari oldu,ctsi dra gidecegiz...

ah ah valla didoşummm aynen bende öle oldum içim çıktı ağlamaktan ölegözlerinde bant ışığın içinde çıplak çıplak tam 8 saat kaldı arada uyanıp ağladıkları hariç öldüm öldüm dirildimm bizim de 11 e düştü yolladılar dün çıktık didoşummm

meme bende yara olmadı çünkü silikonlan emişiyoz maleseffff ucumuz hala küçük biraz
oy bi de sarılık olunca uykuya düştük sorma zorla kaldırıp emziriyorum sinirlerimiz harap oğluşumla ikimizin bu sabah emzirirken uyanamadım uyuklarken ağırlık bastı kucğımdan itttirirken annem tuttu 3 saat ağladımm

memişleri ben her emzirme öncesi ve sonrası karbonatlı ılık suyla siliyorumm kurutup öle kapatıyorum işe yarıyo şükür yaram yok ama bunun nedeni silikon uç da olabilierrrrr:kedi:

kıs senle aynen durumlar bende sağıyom kendimi sütü dolapta tutuyom günlük sıcak suya koyup ısıtıyom veriyom

sana tavsiye bana hemşire dedi
aventin anne memesine çok yakın uçlu bi biberonu varrrr ondan al bende bulur bulmaz alıcamm
bölelikle memeyi bırakmıyom benim meme ucu da aventin oda anne ucu gibiopuyorumnanaktan:kedi:

canım akıl vermek gibi olmasın ama sarılıktan muzdarip olan bi anne olarak hemen dr a götür erkenken yakalanırsa daha çabuk atlatır benim bebişi bizilk gününde yakaladığımız halde 600 gr verdi muhakkak fototerapi alsın derim cumartesiyi bekleme biz mesela acile gittik gündüz 11 de
ihmal etme canım sarılık çok önemli emilmaz:

Fatoşcum bende bugün seni sordum kimse bilmiodu canım bilgilerini söyle ekleyim egemizi allahım sağlıcakla büyütsün bitanemm

ooooooo semoşum hoşgelmiş seni buralarda görmek ne güzel haberler sende biz aynıyız koca göbekli olduk gelsin artık benimkide seninle aynı gündük bizzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin didemcim kıyamam ihsoşa. geçmiş olsun canım çok mu yara göğüslerin çok mu acıyo
sağol canım benim hiç sorma yaa doğum yaralarım bile bukadar ağrımadı inan doğumum daha kolay oldu ğöğüs insanın canını çekiyor sanki çok pis bir acı vallamafoldumben
Hayırlısı olsun kızlar.Dido sana da çok geçmiş olsun canım.
sağolasın canım benim
gözün aydın olsun canım benim Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin inşallah canım bencede biranevvel doktora gidin çünkü besin yetersizliğinden çocuklar sarılık oluyor hergünde değeri artıyor valla benden söylemesi kuzum sonra sizde yatmayın bizim gibi 3gün hastanelerde Allah korusun erkenden gidin

yaaa semoşumm hiç sorma yaaa bizimkide 3gün yattı yavrum babasıyla ağlamaktan bitap düştük bide babası o halde bırakıp gitmek zorunda kaldı içi yandı zavallı adamın aahh ahhh Allaha şükür bizimkide 11e düşmüş bugün 21di hastaneye yattığımızda Allahım bidaha kimseye yaşatmasın ne zormuş demi kız annelik semoşş
bizimki biberonuda memişide emiyo Allaha şükür ondan yana sıkıntımız olmadı neyseki anası gibi obur sanırım oluşumm buarada sizinde göbiş sarktımı aşağı doğru kız çok iğrenç bir görüntü anacımmkaydirigubbakcemile3

Dünürüm napıo yakışıklı damadımmm

napsın emdi zorla uyuya kaldı banyo yaptı ya kalkıp emmeye üşeniyo ssağıp veriyom inek gibiyim bi görsen ölürsün gülmekten

ooooooo semoşum hoşgelmiş seni buralarda görmek ne güzel haberler sende biz aynıyız koca göbekli olduk gelsin artık benimkide seninle aynı gündük bizzzzzzzzzzzzzzz

oyy havvacım valla yarıda bıraktım sizi napimmmm geldi kudurukk aman gününü beklesin küçücük kaldı oğluşummmm azcık daha büyüsünler aman

canim ben zaten 2-3 saat once taburcu oldum, cocuk doktoru hergun kontrol etti, sarilik cikti ama dedi ki dr, gercek olcumu 5.gun yapilir,ctsi gunu gidecek olmamizin sebebi bu, her bebekte 5.gun oluyormus,bana sacma geldi aslinda ama bi dra daha sorduk o da oyle dedi,sadece portakal kadar sararirsa hemn getir dedi...size de cok gecmis olsun

Fatoşcum bende bugün seni sordum kimse bilmiodu canım bilgilerini söyle ekleyim egemizi allahım sağlıcakla büyütsün bitanemm

bilgileri aramiza katilan haziran meleklerine yazdim tatlim, darisi tum dogurmayan haziran annelerine insallah,arakadaslar herkes ayni seyi soyer gerci ama gercekten "anlatilmaz yasanirmis,yerini hicbirseyin dolduramayacagi biseymis evlat"allah kimsenin kucagini bos birakmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…