2009 Haziran Anneleri!!

annemde ben yapayım dio ama
inan sırf insin die yapıorum sezaryana kalacak işim yoksa

canim inan ki bilemeyiz ne yasayacagimizi, normal istiyoruz sona kalan anneler olarak ama o andaki durum ne olacak kismet hepsi...bende ilk zamanlar anneme yaptirmadim ama simdi bitmis durumdayim yapamiyorum zaten...

canım yorma kendini dogumda cok fazlka enerjiye ihtiyacın olacak sancı ve kasılmalar halsiz bırakıyormuş ıkınma gücünde zayıflıyomuş dr. o yüzden yasakladı bana enerji depola dedi dogumda çok ihtiyacın olacak dedi ne yaparsan yap onların gelegi gün belli degiştirmek imkansız

ay annem de ben oturunca bakıo bana kalk gez bişeyler yap dio sonra bakıo ki ben ıkına ıkına yapıom otur ben yapayım dio valla ne yapacagımı sasırdım kızlar zaten ayaklarım cok sisiyor didemin ki gibi fosur fosur :))

Ayse hakli Naren, enerjiye ihtiyac olacak..ben doktor bir arkadasimla konustum, ne yürümek, ne hareket dogumda bir ise yaramiyor diyor, hepsi genetik yapiyla ilgiliymis...

kızlarrrr doguranlara hayırlı ugurlu olsunnn dogurmayı bekleyenlerede agrısız acısız dogumlar dılıyorummmm

bızlerınde ılk dogum gunu dertlerı vardı bıttı şukur kı
ınşallah seneye sızlerde tadacaksınız .. guzel bır yıl dılıyorum bebeklerınızleee

ya kızlar bu agrı asagı indigi için miCADIARZU geceden beri böyle

canim o dedigin agrilar aynen dün aksamda beri bendede var,
cok zor yügrüyorum kalkiyorum aynen senin tarif etdigin gibi....
aksam 8 de ebem gelcek ona sorarim diye dr aramadim.
ben istersen sanada haber veririm canim

canim o dedigin agrilar aynen dün aksamda beri bendede var,

cok zor yügrüyorum kalkiyorum aynen senin tarif etdigin gibi....
aksam 8 de ebem gelcek ona sorarim diye dr aramadim.

ben istersen sanada haber veririm canim
canım ögrendikten sonra bana da özelden yazarsan sevinirim canım. yurt dışında ne güzel bakıyolar size yav hoş burasıda yurt dışı ama...................................

canlarımmm nasılsınız bakalım artık giremiyorum kk ya ihsoşum izin vermiyor zaten kaç gündür hastanede yatıyodu yavrum sarılıktan ağlaya ağlaya bitap düştüm valla yaaa çok zormuş çokk anne olmak zorla düştü kuzumun sarılığı ama Allaha şükürki geçti memişlerimde çok fena hala ne yaptıysam fayda etmedi bağıra bağıra emziriyorum oğluşumu valla siz napıyonuz bakiimmm

didemcim canim,
gecmis olsun...
gögüslerin icin medela`nin purelan kremini dene canim...

Kızlar benimde belimde ağrı var.Karnımda da adet sancısı gibi ağrı var.Ve çok sıkıntılıyım.Sürahi nene gibi yürüyorum ya

sağol nidoşum valla bütün kremleri denedim nerdeyse üstüne zeytin yağı badem yağı kantoron yağı bile sürdüm yarılmış bikere yara olmuş iyileşmesi uzun sürecek sanırım biraz ara versem geçer ama maşaallah bizim ihsoş bey vantuz gibi çektiği için saat başı bitürlü verim alamıyoruz

sedacım hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün inşallah.
didemcim sana da çok geçmiş olsun, o acılar bi kaç hafta geçmeden geçmiyo, aykkabının vurması gibi yani.

biz de bugün son olarak çikolatamızı almaya gittik geldik kızımla.bugün katı gıda yemem yasak, dışarda eşim ve annem yemek yedi, ben yemeyince zavallı garson çok üzüldü söylenip durdu eşime :))

bu arada, istanbullu arkadaşlar için söyliyeyim dedim.eminönü, mısır çarşısının yanında gold çikolata var, hem çikolataları çok güzel, hem fiyatı çok çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…