annemde ben yapayım dio ama
inan sırf insin die yapıorum sezaryana kalacak işim yoksa
napıosunuz güzel hatunlarr
ben bugünde doğurmadım gelecege de benzemio nolur dua edin banaiice sıkıyor su son günler artık 9 ay bekledim son günler bekleyemiorum artık annem eşim gözüme bakıyor ne zaman dogurcam die
eger bir gün boyunca hiç girmezsem bilin ki doguma gitmişimdir
evde iş bırakmadım ya koliler halilar koltuklar hepsi gecti elimden bu da yetmezmiş gibi elimde camaşır yıkıorum sırf gelsin die ama zilli gelmio
ya kızlar bu agrı asagı indigi için miCADIARZU geceden beri böyle
o doğmasını dört gözle bekledigi için en ufak seyde dogacak sanıyokaydirigubbakcemile3yani pek gercekçi bi cvp alamam canımben de bilemiycem aysecim kayınvaliden biliodur belki sorsana canm
oh sedacıkta dogırdu ne güzel masallah kızına...
kızlar geceden beri bacaklarımın arası çok agrıyo gitgide de artıyo sagımdan soluma dönemedim gece agrıdan şimdide arttı iyice zor kalkıyorum ve zor yürüyorum asagı mı indi acaba ondan mı zor kalkıyorum ayaga feci bi agrı var
ya kızlar bu agrı asagı indigi için miCADIARZU geceden beri böyle
canım ögrendikten sonra bana da özelden yazarsan sevinirim canım. yurt dışında ne güzel bakıyolar size yav hoş burasıda yurt dışı ama...................................canim o dedigin agrilar aynen dün aksamda beri bendede var,
cok zor yügrüyorum kalkiyorum aynen senin tarif etdigin gibi....
aksam 8 de ebem gelcek ona sorarim diye dr aramadim.
ben istersen sanada haber veririm canim
canlarımmm nasılsınız bakalım artık giremiyorum kk ya ihsoşum izin vermiyor zaten kaç gündür hastanede yatıyodu yavrum sarılıktan ağlaya ağlaya bitap düştüm valla yaaa çok zormuş çokk anne olmak zorla düştü kuzumun sarılığı ama Allaha şükürki geçti memişlerimde çok fena hala ne yaptıysam fayda etmedi bağıra bağıra emziriyorum oğluşumu valla siz napıyonuz bakiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?