sağol canım benim hiç sorma yaa doğum yaralarım bile bukadar ağrımadı inan doğumum daha kolay oldu ğöğüs insanın canını çekiyor sanki çok pis bir acı vallamafoldumben
sağolasın canım benim
gözün aydın olsun canım benim Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin inşallah canım bencede biranevvel doktora gidin çünkü besin yetersizliğinden çocuklar sarılık oluyor hergünde değeri artıyor valla benden söylemesi kuzum sonra sizde yatmayın bizim gibi 3gün hastanelerde Allah korusun erkenden gidin
yaaa semoşumm hiç sorma yaaa bizimkide 3gün yattı yavrum babasıyla ağlamaktan bitap düştük bide babası o halde bırakıp gitmek zorunda kaldı içi yandı zavallı adamın aahh ahhh Allaha şükür bizimkide 11e düşmüş bugün 21di hastaneye yattığımızda Allahım bidaha kimseye yaşatmasın ne zormuş demi kız annelik semoşş
bizimki biberonuda memişide emiyo Allaha şükür ondan yana sıkıntımız olmadı neyseki anası gibi obur sanırım oluşumm buarada sizinde göbiş sarktımı aşağı doğru kız çok iğrenç bir görüntü anacımmkaydirigubbakcemile3
semos sen oglusu buyuttun...biz hala gun sayiyoruz canm..
sağol canım benim hiç sorma yaa doğum yaralarım bile bukadar ağrımadı inan doğumum daha kolay oldu ğöğüs insanın canını çekiyor sanki çok pis bir acı vallamafoldumben
sağolasın canım benim
gözün aydın olsun canım benim Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömürler versin inşallah canım bencede biranevvel doktora gidin çünkü besin yetersizliğinden çocuklar sarılık oluyor hergünde değeri artıyor valla benden söylemesi kuzum sonra sizde yatmayın bizim gibi 3gün hastanelerde Allah korusun erkenden gidin
yaaa semoşumm hiç sorma yaaa bizimkide 3gün yattı yavrum babasıyla ağlamaktan bitap düştük bide babası o halde bırakıp gitmek zorunda kaldı içi yandı zavallı adamın aahh ahhh Allaha şükür bizimkide 11e düşmüş bugün 21di hastaneye yattığımızda Allahım bidaha kimseye yaşatmasın ne zormuş demi kız annelik semoşş
bizimki biberonuda memişide emiyo Allaha şükür ondan yana sıkıntımız olmadı neyseki anası gibi obur sanırım oluşumm buarada sizinde göbiş sarktımı aşağı doğru kız çok iğrenç bir görüntü anacımmkaydirigubbakcemile3
canim ben zaten 2-3 saat once taburcu oldum, cocuk doktoru hergun kontrol etti, sarilik cikti ama dedi ki dr, gercek olcumu 5.gun yapilir,ctsi gunu gidecek olmamizin sebebi bu, her bebekte 5.gun oluyormus,bana sacma geldi aslindaama bi dra daha sorduk o da oyle dedi,sadece portakal kadar sararirsa hemn getir dedi...size de cok gecmis olsun
inşallah olmaz canım benim yaa sen mamayla falan iyi doyurmaya bak sıksık doyur minişini çok önemliymiş çünkü bu tatlışım Allahım hepsine sağlık versin inşallahdr daha bugun bakti ama 5. gun sarilik olcumu yapilirmis,portakal gibi sararana dek getirme,ctsi getir topuk kani da alalim ,sariligini tekrar olcelim dedi.......gecmis olsun size de........
ah özlem nerde büyüttüm kıs daha doğum kilosuna dönemedik
sürekli emzirip süt sağıp veriyorumm yeterki toplasın diye dr sütümede baktı sütüm iiymiş kaliteliymiş ne demekse
15 gün sonra taıyamazsın dedi bakalım
özlem kalsın içerde valla bak tam kilosuna gelsin öle gelsin armin
gerçekten küçük bebiş zor
3200 doğdu ama 2650 ye düştü dün 2750 olmuştu nasıl sevindim 100 gr için
içerde hergün 30 40 gr alıyo
aman kızlar meme masajlarını ihmal etmeyin
eliniz memişlerde olsun oynayın ki çıksın kremleyin bol bol yumuşasın ben benim akıllı dr umun yüzünden böle memucuna mecbur kaldım buna bile şükreder oldumm
süt içinde bol bol su sadece su bile yetiyo siz suyu arttırın doğuma kadar bol sıvı alın süt çabuk gelir
hı bu arada doğumdaki enerji allah tarafından geliyo ben bütün ün temizlik yapıp gittim
öle ıkındım ki 15 dk lık ıkınmanın sonucunda geldi oğluşummm hemde nasıl ittirdim bi bilseniz hemşire fırlamaya bak dedi doğum anında düşünnn
bizimki geceleri kaçak girdi hastaneye
daha hiç öpmedi oğlunu korkudan doğdu doğalı
mikrop kapar bişe olur diye
zavallım şimdi kucağına almayıda bıraktı
sarkmamı didoooo oyyyy ne çirkin heleki çatlaklarla neyseki söndü çatlaklar ben korse takıyom hava atmak gibi olmasın normal doğum sağolsun bayağı toparladım göbüşümü ama hala çirkin tebi
ay bi ara resmini çekem koyam göbüş topiğine yarılın :kedi:zemuszemus
hımm annadım fatmacım ii miş o zaman
evet
gününe kilosuna ve değere bakılıyo aklında olsun 5nci günden sonra artış gösteriyo
ya bi de ilginçtir 0rh+ annelerin bebeklerinin kan grupları 0 değilse sarılık zor geçermiş benimki ondan öle olmuş yoksa yatmıcakmışız
bilemyenlere duyurlur
çağatay Arh+ ben 0rh+ ondan uzun sürüyomuş sarılık
öle dünür allah kendi ucumdan da emzirmeyi nasip eder inşallah her sabah ezanında uyanık olduğumdan dualardayım valla
benim oğlumdan 2 gün içinde 6 kez topuk kanı bi kez de eldeki damardan kan alındı ayağını tutunca çekiyo hemen korkmuş zavallımmmm
bişey sorcam kızlar bebek doğunca şkerli su veriyolar ya anne sütünden öncemi veriyolar bide su kaynatılmış mı olcak
valla havvoşum bize vermeyin dedi doktor bizde vermedik ama iyimi ettik bilmiyorum annem başımın etini yedi ondan sarılık oldu bu çocuk diye valla sonradan kendileride ilacı verirken şekerli suyla verdiler aptallar
slm benim bugün tam 40+0 oldu ama tık yok dr gittik eğer cumartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler ama çooook korkuyorummmsenağlama
slm benim bugün tam 40+0 oldu ama tık yok dr gittik eğer cumartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler ama çooook korkuyorummmsenağlama
canım sana korma demek isterdim ama bende çok korkuyorummmmm.aklına kötü şeyler getirme hayırlısıyla kucagına alacaksın yavrunu
benim kızdada tık yok.bizde salıya kadar bekleyecez.ama ben suni sancı düşünmüyorum
inş. ama eğer açılma felan olmazsa sezeryan ihtimali var offf çok kötüyümm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?