2009 Haziran Anneleri!!

dr daha bugun bakti ama 5. gun sarilik olcumu yapilirmis,portakal gibi sararana dek getirme,ctsi getir topuk kani da alalim ,sariligini tekrar olcelim dedi.......gecmis olsun size de........

semos sen oglusu buyuttun...biz hala gun sayiyoruz canm..

ah özlem nerde büyüttüm kıs daha doğum kilosuna dönemedik
sürekli emzirip süt sağıp veriyorumm yeterki toplasın diye dr sütümede baktı sütüm iiymiş kaliteliymiş ne demekse
15 gün sonra taıyamazsın dedi bakalım
özlem kalsın içerde valla bak tam kilosuna gelsin öle gelsin armin
gerçekten küçük bebiş zor
3200 doğdu ama 2650 ye düştü dün 2750 olmuştu nasıl sevindim 100 gr için
içerde hergün 30 40 gr alıyo
aman kızlar meme masajlarını ihmal etmeyin
eliniz memişlerde olsun oynayın ki çıksın kremleyin bol bol yumuşasın ben benim akıllı dr umun yüzünden böle memucuna mecbur kaldım buna bile şükreder oldumm
süt içinde bol bol su sadece su bile yetiyo siz suyu arttırın doğuma kadar bol sıvı alın süt çabuk gelir
hı bu arada doğumdaki enerji allah tarafından geliyo ben bütün ün temizlik yapıp gittim
öle ıkındım ki 15 dk lık ıkınmanın sonucunda geldi oğluşummm hemde nasıl ittirdim bi bilseniz hemşire fırlamaya bak dedi doğum anında düşünnn

bizimki geceleri kaçak girdi hastaneye
daha hiç öpmedi oğlunu korkudan doğdu doğalı
mikrop kapar bişe olur diye
zavallım şimdi kucağına almayıda bıraktı

sarkmamı didoooo oyyyy ne çirkin heleki çatlaklarla neyseki söndü çatlaklar ben korse takıyom hava atmak gibi olmasın normal doğum sağolsun bayağı toparladım göbüşümü ama hala çirkin tebi
ay bi ara resmini çekem koyam göbüş topiğine yarılın :kedi:zemuszemus

hımm annadım fatmacım ii miş o zaman
evet
gününe kilosuna ve değere bakılıyo aklında olsun 5nci günden sonra artış gösteriyo
ya bi de ilginçtir 0rh+ annelerin bebeklerinin kan grupları 0 değilse sarılık zor geçermiş benimki ondan öle olmuş yoksa yatmıcakmışız
bilemyenlere duyurlur
çağatay Arh+ ben 0rh+ ondan uzun sürüyomuş sarılık

öle dünür allah kendi ucumdan da emzirmeyi nasip eder inşallah her sabah ezanında uyanık olduğumdan dualardayım valla

benim oğlumdan 2 gün içinde 6 kez topuk kanı bi kez de eldeki damardan kan alındı ayağını tutunca çekiyo hemen korkmuş zavallımmmm

ahhhhhhhhh içim gitti ya sen öle deyince damadımm benm allahım baska acı göstrmesin inşallahh semam

ahh canim..ins bian once kilosunu toplar..
gogus icin soylediklerini yapicam canm ama hic umudum yok cunku zaten benim goguslerim yapi itibariyla ucsuz...
habersiz birakma bizi

dr daha bugun bakti ama 5. gun sarilik olcumu yapilirmis,portakal gibi sararana dek getirme,ctsi getir topuk kani da alalim ,sariligini tekrar olcelim dedi.......gecmis olsun size de........
inşallah olmaz canım benim yaa sen mamayla falan iyi doyurmaya bak sıksık doyur minişini çok önemliymiş çünkü bu tatlışım Allahım hepsine sağlık versin inşallah

maşallah semocum anada annem saralım deyip duruyo ama daha dikişim cumartesi çıkcak gerçi dikiş dediğimde iki tanecik ama olsun çatlaklar hala kırmızı valla benim bide canım duyda inanma benim ayaklar hala balon gibi bacaklarda ööle valla çıldırcam artık geçmek bilmiyo bitürlü yaaa hala aynı düşün yani hala ayakkabılarımı giyemiyorum erkek kardeşiminkilari giyiyorum palyaço gibi laelaelaelaelae

ay kıyamam çağataya ya demek ayagını çekiyo.işallah tekrar olmaz canım tez zaman da kilo alır merak etme işallah bizimkiler olmaz sarılık.

ayyy semooo hiç sorma o topuk kanını yaaa mahvoldu yavrum delik deşik oldu bide serum taktılar minnacıl kollarına içim yandı bittim resmen yaa ellerinden damar arıyolar 2saat minnacık canıyla nasıl dayandılar kuzucuklar ömrümden ömür gitti o ağlarken valla yaa ama bugün kontrol için tekrar kan aldılar çıtı çıkmadı ihsanımın yalama oldu artık çocuk heralde hissetmiyo bıraktı kendini yavrumkaydirigubbakcemile3

bişey sorcam kızlar bebek doğunca şkerli su veriyolar ya anne sütünden öncemi veriyolar bide su kaynatılmış mı olcak

valla havvoşum bize vermeyin dedi doktor bizde vermedik ama iyimi ettik bilmiyorum annem başımın etini yedi ondan sarılık oldu bu çocuk diye valla sonradan kendileride ilacı verirken şekerli suyla verdiler aptallar

slm benim bugün tam 40+0 oldu ama tık yok dr gittik eğer cumartesiye kadar gelmezse suni sancı verecekler ama çooook korkuyorummmsenağlama

valla havvoşum bize vermeyin dedi doktor bizde vermedik ama iyimi ettik bilmiyorum annem başımın etini yedi ondan sarılık oldu bu çocuk diye valla sonradan kendileride ilacı verirken şekerli suyla verdiler aptallar

nasılya hem vermeyin diyolar hemde kendileri yapıyo onlarda bilmiyo ne dediklerini.bende burda duydum veriyolarmış varki faydası veriyolar.dogum çantama şekerde mi koysamacaba

inş. ama eğer açılma felan olmazsa sezeryan ihtimali var offf çok kötüyümm:çok üzgünüm:

sezeryandan neden bukadar korkuyosun canım tabiki normal dogum en baştada.artık szeryanlarda okadar zor olmuyo.benim dogum daha belli olmadı herşey normal gidiyo ama son anda bi aksilik olrsa bilemem

yaa bilmiorum artık gelsin oğluşum diyodum ama dr cumartesi dediği anda birden bire sanki hiçbirşey yolunda olmayacakmış gibi hissettim

kızlaarr kendi albümüme ihsoşumu koydum bakarsınız canlarımm hastanede bile çekmiştim onuda koydum pek güzel bir anı değil ama neysee anlattım ya az önce bakın dedim bende meleğim nasılda masum masum yatıyoooomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…