2009 Haziran Anneleri!!

zezem geçmiş olsun iki gündür bendede bi sırt agrısı sorma gitsin yani.sıcaksu torbasıyla geziyorum evin içinde hemde bı sıcakta imdaaaaaaaaaaaaaaat

valla inanmıcaksınız ama biz sokağa çıktık:))))
şükür 2 saat sahilde cafe de oturduk bangır bangır canlı müzik yan cafe de ama huysuz sustu uyudu valla açık hava ii geldi yandık bütün evde emmeye bile derman bulamadı o kadar huzursuzduki anlatamam

yok havvacım yani normal uykuya dalınca ençok ne kadar uyumalı diye sordum tek uykuda ne kadar uzun kalabilir diye

ya uyuyodu ben dibinde olcam mızladımı elimi tutcak sesimi duycak bişe yani yoksa uykusunnu bölüp yaygara kopartıyo

kızlar sıcaklar çok etkiliyo heleki erkek bebekleri ben 1 haftalıktı başladım kolsuz zıbınlara hala da öle bugün gündüz çorabıda attıkk ama geceleri çorap ve kolsuz zıbınla yatıyo cam balkon kapalı elbet emerken açıyorum balkonu serinde daha uzun emiyo zatenemerken çok terliyo

bakalım bu gece nasıl geçicek böle böle atlatcaz kafayı sıyırmazsakk

özlemcim geçmiş olsunn
sana tavsiye ıhlamur iç rezene iç bol bol sıvı al ve muhakkak dinlen ii beslenmiyosan emziriosun zaten güçsüz kalıyosun armin de yoruyo seni bu ara ondan olabilirrr ben bu sıcakta atletsiz ve çorapsız dolaşmıyorum çorap yosa muahhakkak kapalı terlik canımm ne derler lohusanın kırk gün mezarı açık kalırmışş
hı bi de demir hapı alıyomusun malum normal doğumda epey kan yok oluyo ben emzirme süresince kullanıcam dr um öle dedii

yaa kızlaar benim kızımın kakası yeşil renginde ihsalmi oldu acaba inş değildir korktum şimdi

aynen canım burasıda cayır cayır yanıyo çok sıcak maşallah canım size aman nazar değmesin bende çıkartıcam bugün kısa kollu giydirdim kolları buz gibi oldu yaaa üşüyodamı ondan yoksa kızım kansız ondanmı buz gibi oluyo gene sıcaktan isilik oldu bende senin gibi düşünüyorum nasıl alışırsa öyle gider diye ama korkuyorumda gerçi hava çok sıcak bunaltıcı bi hava var bilemiyorum yaa 40 çıksın diye bakıyorum çıksında soyucam kızı rahatlıcak artık

saol semosumm...
demir hapi aklima gelirse iciyorum canim duzenli deil yani
daha dikkatli olcam cnm..dediklerini deneyecegim coooook saola.s.:1hug:

aynren bir ara bizimde öyle oldu..çok korkmuştum..ama geçti sonra.. kabızlık değilde yapamam sorunu sanısam.. yapınca yumuşak yapıyor çünki..

evet canım kbızlık değil bencede çünki sıvı yapıyor ama çok zorlanıyor ama hat safada köpüklü git geçmiyormemeyi oynaya oynaya emiyor hep gazlı oluyor

canım terliyodur sonrada teri soguyordur ondan soguk olur yoksa bı sıcakta üşümez .40 cıkıncada eldiveniyle çorabını çıkartırsın ama yavaş yavaş çıkar birden soyma çocugu. zten sıcaklamıyo olsa isilikte olmazdı merak etme. oglımda bu sıcakta isilik namına bişey yok önceden kıpkırmızıydı yavrum
ben birden soymadım çocugu 1 hafta hastane çıkışının içinde olan beyaz zıbınlar var ya onları giydirdim . altınada alt pijamasının çoram bölümlerini keserek giydiridim sonra kısa kollu sonrada sıfır kollu

kızlar bişey sorcam şimdi bebişlere kısa kolu giydiriyorsunuz ya içine atlet felan ayrı bişeyde giydiriyomusunuz yoksa sadece çıt çıtlı kısa kollu badimi?CADIARZU

valla ben hala kolsuz çıtçıtlı badi içine üstünede uzun kollu takım giydiriyorum.evin içi serin oluyo.yani 24 derece oluyo.ne biliyim bunalmıyo herhalde

valla ben hala kolsuz çıtçıtlı badi içine üstünede uzun kollu takım giydiriyorum.evin içi serin oluyo.yani 24 derece oluyo.ne biliyim bunalmıyo herhalde

canım ankara buraya göre biraz daha serin oluyo o yüzden bunalmıyodur benim kızın yüzü kulak içine kadar boyunları isilik içinde sanırım soyma zamnı geldi bi terlemeye başladı:bbo: sadece çıtçıtlı badi ile tutucam bakalım nasıl oalcak inşallah geçer:sm_confused:

Günaydin kizlar hepinize ve meleklerinize...
Bize de biraz sicak ve günesli hava gönderin lütfen ,biktik artik yagmurdan...

meraba kızlar.
yazık nida hemen yolluyorum sana sıcak hava, hatta buradaki sıcak ile sizdeki serinliği toplayıp ikiye bölebiliriz istersen :))
inş. hepiniz iyisinizdir kızlar, biz iyiyiz çok şükür.
biyaz gas ve kabıslık dışında tabii ki.
dün dışarı çıktık , çok uslu durdu kızım. biz annemle mağaza dolaşırken yolda biyaz ağlamış, babası da biberonla mamasını vermiş, gelen geçen herkes durup laf atmış eşime :))

merhaba canımm
senin kızın uslu dursun die dua ettim demek kabul olmuş müminecimm:)

kabızlık değil o canm mamadan dolayı yapamama
sen zeytinyagı ver hiçbişeyi kalmaz ayrıca zararı da yok ben arastırdım canım allah kolaylık versin fitile alıştırma sonra hep ister

sağol narencim, ama zeytinyağını hergün veriyorum aslında mamanın içinde.
dayanmaya çalışıyoruz ama ikinci günden sonra çok rahatsız oluyo bebişim, napim dayanamıyorum ben de, artık fitille değil dereceyle denicem, fitile alışmasın tabiki

merhaba kızlar nasılsınız kızımı uyuttum bi bakim dedim size sizde ne var ne yok bebişler nasıl burası sıcaktan yanıyo nefes almak ne mümkün

Kızlar hepinize ve meleklerinize iii pazarlar...biz yeni huy çıkardık banyo yapıyoruz sudan çıkınca basıyor yaygarayı bizim küçük bey tekrar suya sokuyoruz gık yok çıkarıyoruzz hıçkıra hıçkıra ağlıyor...su yatağımı alsam nee sırnaşık şey

canım ben ablamdan gördüm onunda kızı kabız olmuştu kulağ silme pamuğu varya ona zeytinyağı sürüyodu kızın poposuna sokuyodu kakasını yapıyodu bu kadar basit bişey ama etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…