zezem geçmiş olsun iki gündür bendede bi sırt agrısı sorma gitsin yani.sıcaksu torbasıyla geziyorum evin içinde hemde bı sıcakta imdaaaaaaaaaaaaaaat
aynen canım burasıda cayır cayır yanıyo çok sıcak maşallah canım size aman nazar değmesin bende çıkartıcam bugün kısa kollu giydirdim kolları buz gibi oldu yaaa üşüyodamı ondan yoksa kızım kansız ondanmı buz gibi oluyo gene sıcaktan isilik oldu bende senin gibi düşünüyorum nasıl alışırsa öyle gider diye ama korkuyorumda gerçi hava çok sıcak bunaltıcı bi hava var bilemiyorum yaa 40 çıksın diye bakıyorum çıksında soyucam kızı rahatlıcak artıkgüzelim sizin orayı bilmiyorum ama burdaki sıcak dayanılacak gi deil ben daha 40 ı çıkmadan çok önce güydirdim sıfır kolluları 1 hafta öncede çoraba elveda dedik ne isilik kaldınede sıkıntı gaz sorunumuzdanda kurtulunca degmeyin keyfimize yani.korkma canım hasta olmaz bebeiş nasıl alışırsa öyle gidermiş bende inandım .dün halama gittik sabahın 6 sında halamın oglu aldı arabayla bizim bu taraflardaymış bebegi görünce şok oldu . kız neden çırıl çıplak bıraktın çocugu hasta olucak dedi. al dedim uzun kollu getirdim giydir bakalım dedim kaç dakika duracak üstünde.durmadıgını görünce kendi eliyle tekrar giydirdi çıtçıtlı badisini
valla inanmıcaksınız ama biz sokağa çıktık:))))
şükür 2 saat sahilde cafe de oturduk bangır bangır canlı müzik yan cafe de ama huysuz sustu uyudu valla açık hava ii geldi yandık bütün evde emmeye bile derman bulamadı o kadar huzursuzduki anlatamam
yok havvacım yani normal uykuya dalınca ençok ne kadar uyumalı diye sordum tek uykuda ne kadar uzun kalabilir diye
ya uyuyodu ben dibinde olcam mızladımı elimi tutcak sesimi duycak bişe yani yoksa uykusunnu bölüp yaygara kopartıyo
kızlar sıcaklar çok etkiliyo heleki erkek bebekleri ben 1 haftalıktı başladım kolsuz zıbınlara hala da öle bugün gündüz çorabıda attıkk ama geceleri çorap ve kolsuz zıbınla yatıyo cam balkon kapalı elbet emerken açıyorum balkonu serinde daha uzun emiyo zatenemerken çok terliyo
bakalım bu gece nasıl geçicek böle böle atlatcaz kafayı sıyırmazsakk
özlemcim geçmiş olsunn
sana tavsiye ıhlamur iç rezene iç bol bol sıvı al ve muhakkak dinlen ii beslenmiyosan emziriosun zaten güçsüz kalıyosun armin de yoruyo seni bu ara ondan olabilirrr ben bu sıcakta atletsiz ve çorapsız dolaşmıyorum çorap yosa muahhakkak kapalı terlik canımm ne derler lohusanın kırk gün mezarı açık kalırmışş
hı bi de demir hapı alıyomusun malum normal doğumda epey kan yok oluyo ben emzirme süresince kullanıcam dr um öle dedii
aynren bir ara bizimde öyle oldu..çok korkmuştum..ama geçti sonra.. kabızlık değilde yapamam sorunu sanısam.. yapınca yumuşak yapıyor çünki..
aynen canım burasıda cayır cayır yanıyo çok sıcak maşallah canım size aman nazar değmesin bende çıkartıcam bugün kısa kollu giydirdim kolları buz gibi oldu yaaa üşüyodamı ondan yoksa kızım kansız ondanmı buz gibi oluyo gene sıcaktan isilik oldu bende senin gibi düşünüyorum nasıl alışırsa öyle gider diye ama korkuyorumda gerçi hava çok sıcak bunaltıcı bi hava var bilemiyorum yaa 40 çıksın diye bakıyorum çıksında soyucam kızı rahatlıcak artık
valla ben hala kolsuz çıtçıtlı badi içine üstünede uzun kollu takım giydiriyorum.evin içi serin oluyo.yani 24 derece oluyo.ne biliyim bunalmıyo herhalde
bebek ne kadarlik ki?
eger 2 haftaligi gecmisse 90 ile 110 cc verebilirsin dedi bana ebe..
zaten ondan fazlasini kusuyor henuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?