2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar eskiden olsa bu saate kadar kaç sayfa yazılar döktürmüştük bakıyorum da kimseler yok artık.bebekleriniz isilik olduğunda hangi kremi kullanıyorsunuz dün dr.gittik kızım bugün 38 günlük 4.250 boyu da 57 cm.olmuş.dr.su ver hava çok sıcak dedi sizler veriyormusunuz

kızlar merhaba uzun aradan sora tekrar aranızdayım çok şükür dün 40 ımız çıktı evde şuana kızım zeynep duruyla yanlızım 40 günden sora sakinlik çok iyi geldi valla sizide çok özledim hep aklımdaydınız.

günaydın şengül, yeşim.
benim kızım 35 günlük şimdi. biz de 4200 gr olduk.
isilik için, mothercarede sudo diye bi pişik kremi var çok iyi old.nu söylediler, diğer pişik kremleri ve pudralar da işe yarar sanırım. banyosunu da ihmal etme

kızlar günde kaç defa banyo yaptırıyosunuz ben 1 kere yaptırıyorum ama doktorum 2 kerede yaptırabilirsin dedi hava sıcak aranızda varmı 2 kere banyo yaptıran:ecrin_bebek:

kızlar ben bugun kultur mantarı yedım . sonrada korktum sut verıyorum acaba bebege dokunurmu dıye ? aranısda yıyen varmı

canim ben de dün mantar yedim...Birseycik olmaz korkma ...

Canim en iyi pisik kremi zeytinyagi..

merhaba güzel annişler nasılsınız biz iyiyiz bugğn keyfimiz yerinde şükür kızımda beşikte meleklerle oynuyo gülüyo keyfi yerinde yani ama bunların ne yapcağı hiç belli olmaz şimdi keyifli deriz 5 dk sonra ağlamaya başlarlar böyle dengesiz bi durum ama olsun gece iyi uyuduk yaa benim kızım 4 5 saat uyuyo artık biraz büyüdü dahamı az acıkıyo gerçi geç yatıyo 12 yi 1 buluyo uyuması ama artık eskisi gibi acıkmıyo sanırsam maşallah kızıma benide uyutuyo allaha şükürler olsun gündüz mızmız gece iyiyiz olsun gece bakmak daha zor gündüz dayanabiliyoda insan gece dayanmak zor oluyo

Kızlar müminenin söylediği krem süper ben diğer kremleride kullandım ama mothercare ın sudo kremi muhteşem şiddetle tavsiye ederim...hatta ben göğüslerimede sürdüm çok çok iii geldi ama emzirmeden temizleyin mutlaka

ohhhhhhh be girebiliyorum
internet explorerın tarayıcısında sorun varmış mozillayı kurdum bende :) şükür kavusturana özledim sizi neyse ben defne hanım uyurken bulasıkları yıkayayım bi gelirim öptüm hepinizi

bu arada birikmiş ne cok sayfa var :)

narencim gözünaydın, ama bebişlerden sayfa falan ilerlemiyo.
birazdan kızımla dışarı çıkcaz dua edin de uslu dursun kızım.
hülyacım afferin kızınaa, benim kız geceleri 2 saatte bir uyanıyo ama geri uyuyo Allahtan.

hepinizin bebişlerine maşalla kızlar benm kıda gaz problemi vardıya zeytinyağı ver,yorum kakasını yapmakta zorlanmıyor gazıda cıkıyor bagırsakları yumuşadı galiba artık biraz olsun rahatladık geceleri şükür allahıma :)

kızlar bebk arabasını kullanmaya başladınızmı.şuan bebişler oturtulmuyo.yatarakmı kullancaz.

biz henüz evin içinde yatar pozisyonda sürüoruz iremi
yarın alışveriş merkezine gtmeyi düşünüoruz o zmn ilk defa dışarda kullancazzz
arzucummm

saadetcim maşallah ireme kocaman kız olmuş yerim ben onu ne güzel bakıosun annesi
bu arada ne kadar cok sana benzio ya sanki kendini doğurmuşsun canım :))

kızlar bu isilikler ne zaman gececek ya yavrumu öpemiyorum inanın coğalacak die banyoyla azalırmı ki acaba :uhm:

saadetcim maşallah ireme kocaman kız olmuş yerim ben onu ne güzel bakıosun annesi
bu arada ne kadar cok sana benzio ya sanki kendini doğurmuşsun canım :))

albümümüzden mi gördün naren teyzesii...
sağol canım hepimizinkine maş...
cidden bana mı benzioo yaaa
ben halaa anlayamadımm daaa opuyorumnanaktan

bu arada defne sıcaktan pişmiş annesiii
bide emiooyyaaa
ondan oluoooo
terliooo ikinizin ısısıylaaa
her emzirdikten sonra yüzünü kaynatılmış ama ılık olcak suyla sil bide sütünlee sill pamuğa damlatıp işe yarıyooo

saol saadetcim deniycem canım

bu arada biberonu kullanmana ve memnun kalmana cok sevindim
hakkaten sana benzio canım maşallah ya cok canım kaynadı görünce kuzum benmmmm tombiş kız olmuş :)
allah nazarlardan saklasın inşallahhhhh

anam gelinim cicileryilen poz vermiş
ama defnoşum kıyamam sana ben bu huysuz çağatay eritir seni
huyu değişmezsee artık başka damat buluruzz

ya kızlar allah rızası için bişe söleyin
bebekler en çok kaç saat uyumalı biz dün gece 3 ten beri ayaktayız 12 de uyudu emmek istemiyo 5 dk emdi uyudu
en çok kaç saat uyumalıı??
valla çağatayın 3 saaatten fazla uyuduğunu bilmem de ondan soruyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…