2009 Haziran Anneleri!!

çok tatlı narenim yaaaaaa masallah defneye.bizimde vardı yüzümüzde isilik ama banyo yaptıra yaptıra gecti çok sükür sıcaktan louyo canım öpmeyle ilgisi yok

saolun teyzoşları vala kendimi suçluyordum ben de (

sema gece boyu seni gördüm rüyamda ben samsuna uğruyormuşum güya ordudan dönerken
yanında annen ve gelininiz varmış n üst kattan cagatayla bana bakıp gelsene diomuşun evin sarıymış dış cephesi

güya senn baban kaybolmuş senelerdir onu arıyormuşsunuz annenle nasıl ağlıyorum

diyorumki kaybolması daha kötü inan habire umut eder bugün yarın cıkar mı die saçma bir rüyaydı sıkıntıların bana malum oluyor demekki

kızlar sizin kaldıgınız yerler nasıl bilmiyorum ama buraya bir yagmur yagdı az önce sormayın gitsinnn

güya bugün en yüksek sıcaklıkmış :) biz serinledik ne güzel :))

aysem ya kocaman yapmışsın ceylini sende llah nazarlardan saklasın
sema sende valla yazdıkça allah kolaylık versin diyorum

o kadar huysuzluga ragmen ii kilo almış maşallah barekallahhh

allah kötü nefislerden korusun kuzularımızı

hıı sema bu arada cagatay kollarımda sükür die die kollarından inmiyor :) deiştir sen o yazıyı cagatayım uykuya doymuyor yaz en iisi

sıcaklardan mı bilmiyorum ama oğlum sabah ezanından beri uyumuyor en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor..beni mahfetti ya..yorgunluktan hastanelik olucam şimdi ((

vay huysuz vay simdiden üzüyor anneyi desene yazık canım ya burası serin valla sıcaklar etkiliyor dediğin gibi allah kolaylık versin

evet cnm irem ve ben memnun kaldık yeni biberonumuzdannn...
resmen bibern koloksiyonu yaptık irem hanım sayesinde kaydirigubbakcemile3
anasının kızı olcak deseneee
bakalımmmm değişirmi yaramz kızım:)
evet cnm karnımda zayıftı ama dışardaa tostos olduuuu :))))
aminnn hepimizn bebişlerini allah korusunnnn

Merhaba Haziran anneleri, 5 aylık hamile iken Moskovadan size bir süre yazmıştım daha sonra ülke değişikliği taşınma doğum derken yazmaya fırsat bulamadım. Okudugum kadarı ile hepiniz meleklerinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın, Allah hepsini bağışlasın. Bende 22 haziranda epidural sezeryan ile bir erkek bebek dünyaya getirdim. Rüzgar bebeğimizin sağlığı çok şükür çok iyi. Yine okudugum kadarı ile en büyük sıkTın gaz ve süt. Nacizane bir iki şey yazayım size. Rüzgar ın sarılıgı yükseldi dogdugunda bende üzüntüden sütümü kestim (aferin banaklava:)gelmesi ve artması için denemedigim kalmadı , en son ablamın tecrübe edindigi tarifi uyguladım ve çok şükür sütüm şuan çok bol.Tarif,

İki dolu tatlı kaşıgı mısır nişastasını 250 ml suda kaynayana kadar kadar karıştırın, muallebiden biraz sulu kıvama gelince için. içine bal ceviz üzüm ne isterseniz katın keza tatsız birşey güne iki yada üç bardak için faydasını göreceginize eminim.

Birde bu albüm nerede bebişlerimizi görmek istiyorum ve becerebilirsem Rüzgarın resimlerini koyacagım. :asigim:

kızlar günde kaç defa banyo yaptırıyosunuz ben 1 kere yaptırıyorum ama doktorum 2 kerede yaptırabilirsin dedi hava sıcak aranızda varmı 2 kere banyo yaptıran:ecrin_bebek:

ben yaptırıyorum canım rahatlıyo bebeiş kızar klimada çalıştırıyorum ben 27 derecede çok düşük ama dışarının 40 derece oldugunu düşünürsek işe yarıyo

narencim maşallah kızına hakaten reşmen poz vermiş maşallah 41 kere
semacım eger 24 saate sadece 3 saat uyuyorsa çok az canım. inşallah ben yanlış anlamışımdır .allah yardımcın olsun kuzum

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün allah size bağışlasın

bi bebek hiçmi yorulmaz hiçmi uykusu gelmez yahu saat 12 den beri ayaktaydı kızım saat 8 de uyudu yani ben bittim o hala uyumamak için diretiyodu neyseki sallaya sallaya uyudu kızım bende kızıma kısa kollu giydiriyorum ama kaynanam üşür giydirme hasta olur diyo asıl uzun kollu giyerse hasta olur çocuk sıcaktan isilik çıkartıyo bide uzun kollu giydirince hepten sıkılıyo yavrum elleri ayakları soğuk ama ellerine eldiven ayaklarınada çorap giydiriyorum bişey olmaz inş hasta felan allah korusun ben biberonu kestim beni bırakmasından korkuyorum zaten emmiyo doğru düzgün bide biberona alışırsa tamamen bırakır beni o yüzden emzirmeye çalışıyorum 3 ayı bitince anlar artık müptelası bile olur inş

sorma narencim benimki çok huysuz çok...hala tam anlamıyla uyumadı.şimdi yatırdım. tekrar yarım saat sonra uyanırsa bu kez çıldırıcam..
prensesine de maşallah...çok tatlı sözlü olmasa talip olurduk :))

arkadaşlar pompayla sağınca günde bebeğe nekadar süt vermek gerekir..125 lık aventin saklama biberonlarını aldım ona göre sagıcam.lütfen acil cevap yazar mısınız..pazartesi işe başlıycam..

kizlar yardimmmmmmmmm...
galiba hasta oluyorum..tum kemiklerim agriyor...eklemlerim..usuyorum sonra ates basiyor..
grip belirtisi yok..
ahh 9 ay grip bile olmadan atlattim ama bebegimin bana en ihtiyaci oldugu zaman hastalaniyorum..
disarlarda gez gez hasta oldum yaaa...
bebisimde hasta olmaz ins

narencim maşallah canım kızına yerim ben o fıstığıı allah nazarlardan korusun

canım lohusalıktandır belkide ama kendine çok dikkat etmen lazım inşallah hasta olmazsınız

güzelim sizin orayı bilmiyorum ama burdaki sıcak dayanılacak gi deil ben daha 40 ı çıkmadan çok önce güydirdim sıfır kolluları 1 hafta öncede çoraba elveda dedik ne isilik kaldınede sıkıntı gaz sorunumuzdanda kurtulunca degmeyin keyfimize yani.korkma canım hasta olmaz bebeiş nasıl alışırsa öyle gidermiş bende inandım .dün halama gittik sabahın 6 sında halamın oglu aldı arabayla bizim bu taraflardaymış bebegi görünce şok oldu . kız neden çırıl çıplak bıraktın çocugu hasta olucak dedi. al dedim uzun kollu getirdim giydir bakalım dedim kaç dakika duracak üstünde.durmadıgını görünce kendi eliyle tekrar giydirdi çıtçıtlı badisini

arkadaşlar pompayla sağınca günde bebeğe nekadar süt vermek gerekir..125 lık aventin saklama biberonlarını aldım ona göre sagıcam.lütfen acil cevap yazar mısınız..pazartesi işe başlıycam..

bebek ne kadarlik ki?
eger 2 haftaligi gecmisse 90 ile 110 cc verebilirsin dedi bana ebe..
zaten ondan fazlasini kusuyor henuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…