saol saadetcim deniycem canım
bu arada biberonu kullanmana ve memnun kalmana cok sevindim
hakkaten sana benzio canım maşallah ya cok canım kaynadı görünce kuzum benmmmm tombiş kız olmuş :)
allah nazarlardan saklasın inşallahhhhh
kızlar günde kaç defa banyo yaptırıyosunuz ben 1 kere yaptırıyorum ama doktorum 2 kerede yaptırabilirsin dedi hava sıcak aranızda varmı 2 kere banyo yaptıran:ecrin_bebek:
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün allah size bağışlasınMerhaba Haziran anneleri, 5 aylık hamile iken Moskovadan size bir süre yazmıştım daha sonra ülke değişikliği taşınma doğum derken yazmaya fırsat bulamadım. Okudugum kadarı ile hepiniz meleklerinize kavuşmuşsunuz gözünüz aydın, Allah hepsini bağışlasın. Bende 22 haziranda epidural sezeryan ile bir erkek bebek dünyaya getirdim. Rüzgar bebeğimizin sağlığı çok şükür çok iyi. Yine okudugum kadarı ile en büyük sıkTın gaz ve süt. Nacizane bir iki şey yazayım size. Rüzgar ın sarılıgı yükseldi dogdugunda bende üzüntüden sütümü kestim (aferin banaklava:)gelmesi ve artması için denemedigim kalmadı , en son ablamın tecrübe edindigi tarifi uyguladım ve çok şükür sütüm şuan çok bol.Tarif,
İki dolu tatlı kaşıgı mısır nişastasını 250 ml suda kaynayana kadar kadar karıştırın, muallebiden biraz sulu kıvama gelince için. içine bal ceviz üzüm ne isterseniz katın keza tatsız birşey güne iki yada üç bardak için faydasını göreceginize eminim.
Birde bu albüm nerede bebişlerimizi görmek istiyorum ve becerebilirsem Rüzgarın resimlerini koyacagım. :asigim:
bi bebek hiçmi yorulmaz hiçmi uykusu gelmez yahu saat 12 den beri ayaktaydı kızım saat 8 de uyudu yani ben bittim o hala uyumamak için diretiyodu neyseki sallaya sallaya uyudu kızım bende kızıma kısa kollu giydiriyorum ama kaynanam üşür giydirme hasta olur diyo asıl uzun kollu giyerse hasta olur çocuk sıcaktan isilik çıkartıyo bide uzun kollu giydirince hepten sıkılıyo yavrum elleri ayakları soğuk ama ellerine eldiven ayaklarınada çorap giydiriyorum bişey olmaz inş hasta felan allah korusun ben biberonu kestim beni bırakmasından korkuyorum zaten emmiyo doğru düzgün bide biberona alışırsa tamamen bırakır beni o yüzden emzirmeye çalışıyorum 3 ayı bitince anlar artık müptelası bile olur inş
arkadaşlar pompayla sağınca günde bebeğe nekadar süt vermek gerekir..125 lık aventin saklama biberonlarını aldım ona göre sagıcam.lütfen acil cevap yazar mısınız..pazartesi işe başlıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?