2009 Haziran Anneleri!!

sağolasın havvoşum idare ediyoz işte napalım ancak uyuttum bizim erkeki size bir bakim dedim siz napıyonuz bakalım iyimi minikkuş

bizde yeni uyuttuk babasıyla. her pazar torpil geçiyodu babasına ama bu pazar canını okudu adamın.saç kurutma makinasıyla sevebildi oglunu ancak .bakalım bunun modası ne zman geçecek

kız bu arada hep sorucam .nasıl ayakların normale döndümü yoksa bu seferde ayakta durmaktanmı şişiyor:))))))))

kız özloş naren nabıyonuz bacım nasılsınız
iiz biz canimcim siz nasilsinizzzzzzz
nazar mı değdi armine özlem ne güzel uyuyor biliodum ben onu:uhm:

narencim walla ne oldu bilmiyorum..bir haftadan fazla oldu aksam 6-11 arasi gozler bi karis acik..kucagimizda kalsin,uzerimizde yuz ustu yatsin istiyor..
aglayip bagirmiyor bu istekler yerine gelirse..
ama bide agladigi zaman susturabilene ask olsun..

valla sonunda ayaklarım indi tatlışım Allaha çok şükür ama bir ayı buldu inmesi sinir etti beni bacaklarımda halen var ama bide dizlerim çok fena oldu banim niye bilmiyorum oturup kalkamıyorum iyice beter oldum doktora gittim hamilelikten dedi ama hala geçmedi yaşlı kadınlar gibi harekat ediyorum çürüdüm valla iyicekafamçokkarıştı

iyiyiz özloşum şimdilik Allaha şükür gazlar dışında ve sürekli ayakta durmam dışında ve kucağımda uyutupta yatağa yatırınca bağırması dışında-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 aynen ööle canım ahanda şimdik bile ıkınıp duruyo valla bu sese karşı fobi oluştu artık bende sabaha kadar uyumuyoruz ıkınma sesi dinliyoruz bacım

kaydirigubbakcemile3 aynen ööle canım ahanda şimdik bile ıkınıp duruyo valla bu sese karşı fobi oluştu artık bende sabaha kadar uyumuyoruz ıkınma sesi dinliyoruz bacım

allah yardimcimiz olsun gercekten...
bende bi yandan kucagimda tutuyorum bi yandan yazmaya calisiyorum suanda

amiiinn özloşummm sanada kolay gelsin bacımm arminciğide öp yerime emiii bende gidip yatim artık bare ölcem uykusuzluktan nasılsa kalkarız birazdan yine mafoldumben

günaydınlaarr,
güzel günler güzel geceler herkese.
ıkınma demişiniz de ben de bıktım o sesten. sabaha kadar yat kalk kontrol et , her seste uyan, beynim elek gibi oldu yavv

Günaydın kızlar sabah 5 te bi uyandık şimdi uyudu bu saate kadar hıh uyudu diorum yatağına koyuyorum 2 dakika geçmiyor vikvik seslenio ya 18 ay sürseydi diom bazen hamilelik bi gülüşü yetio ama çok yoruluorummm

günaydın kızlar nasılsınız.Biz gayet iyiyiz ama birz uykusuzuz dün kızım gece 2 de uyudu ve sabah 6 da kalktı şimdi o uyuyo ben zombi gibi ortalarda dolaşıyorum.Evde yapmam gereken işler var ama içimden kıpırdamak bile gelmiyo....

gazlı bebek anneleri ve ıkınma sesleri aynen benm ki de öle inan dıguracak sanki :))

benm yerimde kimse olmak istemez sizin gibi hem kızım uyuymuyor hem gazı var uyudugu zamanda koli yapıyorum temizlik yapıorum evi görmenizi istemem valla bıktım inanın bebekten değil bu evin işlleri tasınma olayı beni mahvetti (

narencim canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bi kolik bebek annesi olarak ve üstüne bide taşınıyosun Allah 2 kez yardımcın olsun.Benim kızımda her dakikası ıkınmakla geçiyodu ne kadar çay varsa içtim banamısın demedi ve gaz ilaçları kullandım gene banamısın demedi en spnunda doktorum emzirme saatlerimi açmamamı söledi ve bana babuline adlı bi şurup verdi ben bunların çok faydasını gördüm tabi bide yatıştırıcımız emzik var iyki alıştırmışım kızımı o onu baya bi oyalıyo tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…