2009 Haziran Anneleri!!

sabah 6 da kalktı benimki de o saatten beri sürekli zır zır..babamız evden kaçtı daralınca..huysuz bana kaldı yine..neyseki şimdi yatıştı yeni yenii..valla 40 dolunca huysuzlugu geçer dediler 40 doldu birseycik yok..şimdi de 3.ayı bekliyorum sabırsızlıkla ..1 ayımız kaldı ona da bakalım

merhaba kızlar nasılsınız diye sormıcam çünkü sizde benim gibi yorgun bitkin uykusuzsunuz ve bebeklerde mızmız huysuz ağlamaklı bugün aşımızı vurdurmaya gittik ilk aşımızı olduk ama kızım ağlarken bende çook ağladım offf ne yapcam bilmem yaa geçermi bu o böyle ağlarken bende kendimi tutamıyorum ağlıyorum hemşire bana ayy hülya inanmıyorum sana yaa bu mecburi bişey ağlamasıda iyi cigerleri açılıyo desede ben genede ana yüreği dayanmıyo :çok üzgünüm:maşallah kızıma ben emmiyo kilo almıcak diyodum ama kuzucum 4 kilo 450 gram olmuş boyuda 57 cm çok sevindim kilo almış olmasına bende 2 kilo daha vermişim bunu görünce dahada çok sevindim deymeyin keyfime zemuszemuszemuszemus

uyudu inanamıyorummm...ev işlerine başlamam lazım uyanmadan ev darmadağın..

yarında 40 mız çıkıyo inşallah bundan sonra düzelir kızım ve sizin bebişleriniz

slm kizlar...
nasilsiniz dicem ama hepinizin nasil oldugu ortada...yorgun,uykusuz...

kızlarr ben hepinizin son halini çook merak ediyorum hep göbüşlü halleriniz gördüm bi topik açalımmı son hallerimizi fotolayıp koyalımmı hı ne dersiniz size sormak istedim

açtım ama ben daha foto çekmediğim için koyamadım ama çekip koyucam

iyi akşamlar herkese...:)
hülyacım topik açarsan bende koyarım fotomu yarın bi ara :kedi:
HSURMAL bende sıcaklar bıtınce ıstıyorum tasınmayı ama eşim aceleci oglumuzu cok ozluyo cunku mafoldumben
valla allah hepımızın yardımcısı olsun tasınmak cok zor sımdıden gozumde buyuyor esım sen annene gıt ben hallederım desede benım gene ıcıme sınmez puff mafoldumben

açayımmı topiği
anacım hamileyken sevdigimiz bi göbegimiz vardı .şimdi göbekleri sevmiyozki ne topigi:))))))))))))neyse açbakalım bende koyacagım foto
acalkisalkisalkisacalkisalkisalkisac
buda heycanlı kendi tıg gibi ya .ulen sitemmi ediyon bizeklava:klava:klava:

canım hayırlısı olsun .eee haklı adam özlenmezmi hiç bizimkisi koşarak geliyor işten nerdeyseyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olurmu canimcim ne sitemiii
kaydirigubbakcemile3

selam kızlar! inanamıyorum bu tempoya nasıl uyabiliyorsunuz.inanın ben bebiş kucakta yemek yapmaya zor fırsat buluyorum.benimkimi huysuz yoksa benmi tembelim çözemedim.geceleri dersen sabaha kadar uyumuyor ilk kez bugün uyududa rahat ettim.ama artık gülmeye ve agulamaya başladı uyuyamasakta bizi gülücüğüyle mutlu ediyor.Allahım hepimizin çococuklarına sağlık versin

a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olurmu canimcim ne sitemiii
kaydirigubbakcemile3
e hadi öyle olsun bakalımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

vallahi alıştık tatlım sırtımda bi agrı var ben taşıyamıyorum bebegimi iki gündür salıncakta zaman geçiriyor yavrum. babası gelince kucak yüzü görüyor ancak

bu arada dünün acısını çıkarıyor oglum . uyumayı unutacak diye korkuyorum . gaz yedi bitirdi bizi . ne gazmış anlamadım gitti . cozur cozur bitiremei şu gazı.ama ben bitiyorum valla .sabahtan bu yana iki kez kaka yaptı ama ne kaka ilkinde resmen banyo yaptım ya. bide kakası sümüksü arıyacagım doktorunu bakam ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…