kızlarr ben hepinizin son halini çook merak ediyorum hep göbüşlü halleriniz gördüm bi topik açalımmı son hallerimizi fotolayıp koyalımmı hı ne dersiniz size sormak istedim
acalkisalkisalkisacalkisalkisalkisacaçayımmı topiği
anacım hamileyken sevdigimiz bi göbegimiz vardı .şimdi göbekleri sevmiyozki ne topigi:))))))))))))neyse açbakalım bende koyacagım fotoaçayımmı topiği
buda heycanlı kendi tıg gibi ya .ulen sitemmi ediyon bizeacalkisalkisalkisacalkisalkisalkisac
iyi akşamlar herkese...:)
hülyacım topik açarsan bende koyarım fotomu yarın bi ara :kedi:
HSURMAL bende sıcaklar bıtınce ıstıyorum tasınmayı ama eşim aceleci oglumuzu cok ozluyo cunku mafoldumben
valla allah hepımızın yardımcısı olsun tasınmak cok zor sımdıden gozumde buyuyor esım sen annene gıt ben hallederım desede benım gene ıcıme sınmez puff mafoldumben
anacım hamileyken sevdigimiz bi göbegimiz vardı .şimdi göbekleri sevmiyozki ne topigi:))))))))))))neyse açbakalım bende koyacagım foto
buda heycanlı kendi tıg gibi ya .ulen sitemmi ediyon bizeklava: klava: klava:
canım hayırlısı olsun .eee haklı adam özlenmezmi hiç bizimkisi koşarak geliyor işten nerdeyseyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
e hadi öyle olsun bakalımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıa.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olurmu canimcim ne sitemiii
kaydirigubbakcemile3
selam kızlar! inanamıyorum bu tempoya nasıl uyabiliyorsunuz.inanın ben bebiş kucakta yemek yapmaya zor fırsat buluyorum.benimkimi huysuz yoksa benmi tembelim çözemedim.geceleri dersen sabaha kadar uyumuyor ilk kez bugün uyududa rahat ettim.ama artık gülmeye ve agulamaya başladı uyuyamasakta bizi gülücüğüyle mutlu ediyor.Allahım hepimizin çococuklarına sağlık versin
selamlar kizlar,ozledim sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?