2009 Haziran Anneleri!!

emziğe alıştırdım ama gaz sancısı girdiğinde bana mısın demio sadace uyuturken ve ayagımda sallarken alıyor canım ve sadece ayakta sallanınca uyuyor ne kollarımda ne de ayaklarımda dermen kaldı vitaminle ayaktayım desem yeridir inan

sana da allah kolaylık versin su 3 ayı atlatsak belki rahatlarız demi ya nolur 2 ayım kaldıgını sölesin biri :))

HAKLISIN NAREN İNŞALLAH 3.AYIN SONUNDA TAAMEN RAHATLAMIŞ OLCAZ aLLAH YARDIMCIN OLSUN BENİMKİ VİKLEMEY BAŞLADI Bİ BAKİM CAIM BİDE HIÇKIRIK TUTUYO TAM RAHATLADU UYUYUCAK DİYORUM HA BİRE HIÇKIRIYO UYKUSU DAĞILIYO...

diaframlarini duzgun kullanamadiklari icin canm..2 kasik sutunden ver azina yutkunurken diaframi duzelip hickirigi gecer..benimkindede SIK oluyo..oglusta cok rahatsiz oluyor...

slm herkesee
kızlar hepiniz bitkin ve yorgunsunuz anlaşılannn
ben annemin sayesinde pek yorulmuyorum sağolsun bana çok yardımcı oluyorrr
annemin varlığı yetioooo allah dert vermesin anneciğimee
ama urfaya dönünce ne yapcam bilmiyorummm
inşşş yormaz iremim annesini...

narencim sabah saat 6da esimde bana 2 ayimiz kaldi demezmi!! zaten cinler tepemdeydiii:1shok:bastim fircayi...kaydirigubbakcemile3
simdi sende bana firca atmazsan soyleyeyim..
2 ayimiz kaldiiii!!!:bbo:

iki ayımız kaldı kalmasına ama kafayı yemezsek kızlar.
ben uyutuyom , bi ıkınma geliyo o uyanıyo, aynı şeyi tekrar tekrar yaşamak sinir ediyo beni yaa

Kızlar aşılamızı vurulduk...bu aşılar ateş yaparmış...calpol içirdik..şimdi başında bekliyorum..ikide bir kontrol ediyorum ateşi çıktımı diye...

canım geçer inşallah tez zamanda.geçmişler olsun

herkese slm
dün 40mız uçtu gitti
ama biyerde yanlışlık yaptık galibakaydirigubbakcemile3
eylülde hiçbir ilerleme yok,hala huysuz hala mızmız
sanırım huyu bu ,kabullensem iyi olacak
mafoldumben

cuma anneme gittim
psikolojik olarakta bedenende çok yorgundum
ama annem çok iyi geldi
2günde toparlandım elime yüzüme renk geldi vallahi ya
eşim bile böyle dedi

kızımada annemde odaya hamak kurmuştuk çok sevdi :)

bu arada nazara daha bir inandım eylülü görmeye geldiler komşular annemlerde
bi 10kadın vardı onlar gitti 15dk sonra eylül ağlama komasına girdi
ama nasıl anlatamam ödüm koptu resmen mosmor oldu susturamadık
ne mama ne meme ne kucak ne sallama yokyok yok
ağlaması hafiflemedi bile sonra 3kişi okuya okuya gözümüzden yaş geldi
ve eylül okumamız biter bitmez sustu
şok oldum ya

fotoları ekledim albüme

bu arada bugun kızım kakasını kendi yapabildi
mamasına saf zeytinyağı koydum çok işe yaradı

bizden bu kadar sizden ne var ne yok

SELAM HERKESE

47 gunu arkada birakdik nasil cabuk gecmis yahu opuyorumnanaktan
canim kizimin herseyi iyi guzelde su gunduzleri yataga attigimda uyuyup kalsa kucagimi istemese bacaksiz nasil agliyo mosmor olana kadar agliyo ama yinede uyumuyo kucagima aliyorum uyuyo atiyorum uyaniyo onun yuzunden isde yapamiyorum yemekde...yardim edende yok herkes izinde...artik geceleri camasirimi serip sabaha karsi dusumu alir oldum...GERCEKDEN 3 AY SONUNDA DUZELICEKLERMIKI BEBISLERIMIZ??????????

naren hoşgeldiin. ev topluyosun galiba çok zordur bilirim.Allah kolaylık versin canım, evden eve taşım şirketiyle taşınıcaksan çok uğraşma, onlar herşeyi hallediyo canım

kızlar bende izmire tasıncam vallahi annemde yardım edıcek ama gene cok gozumde buyuyo ya bılmedıgım sehır bılmedıgım yer hastane arastır cocuk doktoru arastır offf mafoldumben

selam kızlarf nasılsınız..umarım herkesler işyidir.. bizmemeleketteyiz.. ..kızım burda huy değişti.. az uyuyor az emioyr.. huysuz bşişioldu..bakalım cuma döncez.inş düzelirr..

kızlar bende izmire tasıncam vallahi annemde yardım edıcek ama gene cok gozumde buyuyo ya bılmedıgım sehır bılmedıgım yer hastane arastır cocuk doktoru arastır offf mafoldumben

izmir
güzeldir bu kadar sıcakta olmasaaaaaakolay gelsin canım ama şu sıcakları atlattıktan sonra girişsen taşıma işine

naren canım sanada kolay gelsin

kızlar herkese selam bu gün benim oglum uyanmak bilmedi.emip uyuyor allah nazardan saklasın ama gece nöbet göründü bize gene

maşallah havva oğluşunaa, inş. geceniz de huzurlu geçer.
ben çok yoruldum yaa, bugün yine gözünü ne zaman açsa susmuyo bu kz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…