HAKLISIN NAREN İNŞALLAH 3.AYIN SONUNDA TAAMEN RAHATLAMIŞ OLCAZ aLLAH YARDIMCIN OLSUN BENİMKİ VİKLEMEY BAŞLADI Bİ BAKİM CAIM BİDE HIÇKIRIK TUTUYO TAM RAHATLADU UYUYUCAK DİYORUM HA BİRE HIÇKIRIYO UYKUSU DAĞILIYO...
emziğe alıştırdım ama gaz sancısı girdiğinde bana mısın demio sadace uyuturken ve ayagımda sallarken alıyor canım ve sadece ayakta sallanınca uyuyor ne kollarımda ne de ayaklarımda dermen kaldı vitaminle ayaktayım desem yeridir inan
sana da allah kolaylık versin su 3 ayı atlatsak belki rahatlarız demi ya nolur 2 ayım kaldıgını sölesin biri :))
valla sonunda ayaklarım indi tatlışım Allaha çok şükür ama bir ayı buldu inmesi sinir etti beni bacaklarımda halen var ama bide dizlerim çok fena oldu banim niye bilmiyorum oturup kalkamıyorum iyice beter oldum doktora gittim hamilelikten dedi ama hala geçmedi yaşlı kadınlar gibi harekat ediyorum çürüdüm valla iyicekafamçokkarıştı
geçmiş olsun pınarcım, fitil koysaydın keşke
kızlar bende izmire tasıncam vallahi annemde yardım edıcek ama gene cok gozumde buyuyo ya bılmedıgım sehır bılmedıgım yer hastane arastır cocuk doktoru arastır offf mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?