2009 Haziran Anneleri!!

a aaa napıcaksın kı yeşil biberleri?ben dun yaptım tavuk,suyuna da çorbayla pilav:)) ya bişi sorcam benım kızım uykudan hep ağlayarak uyanıyor hemen koşuyorum annem burdayım dıye falan susuyo.sizinkiler nasıl?

Kış için buzluğa koycam tatlım.Geçen sene de yapmıştım hem pratik oluyo, kem de hormonlu yememiş oluyoruz. Domates, patlıcan, kırmızı biber ve yeşil biber mutlaka koyarım kış için buzluğa. Yeşil biberleri küçük küçük doğrayıp poşetleyip atıyorum buzluğa. Domatesleri rondodan geçirip koyuyorum bi kısmını da konserve yaptım. Patlıcanlar ve kırmızı biberleri de közleyip kouyuyorum.

Benim minnoş genelde keyifli kalkıyor uykudan, Ama uykusunu alamamışsa ağlıyor. Yanına gidince susuyor hemen. Sabahları çok tatlı oluyo, mutlaka gülerek karşılıyo beni. Dün sabah tam gülerken öksürük nöbeti geldi yüzüme nasıl baktı yardım et der gibi off offfff.

Dünürüm gelmişşşş... Dünürüm ya hasta ettim senin gelini. Çok hasta kuzucuk

ayy kızlarr hiç yemekten bahsetmeyin ben ne yapcam diye düşünüyorum patlıcan yemeği yapsam eşim yemiyo kabak yemeği yapsam yemez pırasa yapsam onuda yemez sonrada bana yemek yapmıyon diyo deli olucam hergün ne yemeği yapsam diye düşünmekten

özgecim ne kadar çok sakınırsan gelmesin dersen o kadar çok başına musallat oluyolar inan benimde kaynanama bıraksam illa bişiler veriyo ramazanda ona iftara gitmiştik kızıma kendi kaşığıyla tavuk çorbası vermeye çalışıyodu tabi ben izin vermedim bide acılı yağlı salçalı çocuğun midesi kaldırırmı yaa o yüzden ona bırakmıyorum çocuğu boş bulmasın hemen bişiler veriyo sanki çocuk yarın yemek yemeğe başlıcak ben dedim 4. ayını bitirsin o zaman tattırıcam ama çok az çok az öle bi kaşık dolusu değil bi çay kaşığı kadar eltimin çocuğuna neler neler veriyodu görseniz ağzındakini çıkartıp veriyodu ayy ne iğrenç dahada varda anlatmim tiskinirsiniz doğuımdan sonra onda kaldım ya 1 ay kızın emziğini ağzına soktu çocuğun ağzına sokacaktı ben kızdım dahada vermiyo o emziğide attım yenisini kullandım eskiler öle canım ya öle yetiştirmişler ama allah bilir bizimde ne derdimiz vardıda onlar bilmiyodu bişi olmaz diyolar bide şu lafa gıcık oldum kaç çocuk baktın diye bigün dicem sen baktında ne biliyon diye ama işte demiyorum bunların önüne geçmek lazım ama o zamanda kırılıyolar

sendede ne kaynana varmış one öle çorba falan yedirmeler...
ağzından çıkarıp wermelermiii:1shok::1shok:

helede emzik olayı yuh yanii ya bu eskiler neden bölekiii:bbo:

bence tavrını koy cnm olmaz öle.düşünmeesi lazım aslında..

kıymalı biber dolması yap sende :))

ben dün yaptım valla bi tencere yedik :) gerci bugün nöbetci ben tek basıma yiyeceğim mecburen

kadınların yarı ömrü ne pişirsemle gecio hele de eşi yemek seciosa

benmki ilk evlendiğimizde sebze namına bişi yemiodu şimdi pırasa ıspanak yeşil fasülye patlıcan hepsini yio şükürr :))

canlarım sagolun daha yeni baktım parmagına yine kanamış geçicek işallah.

bende malum annemlerin yanındayım baba oturtma demekten dilimde tüy bitti bak elim altında oturtmuyorum diyo.ama işte.annemede bazen uyarılarda bulunuyorum seni kim büyüttü diyo ya.

eşimde yemek konusunda hiç seçmez ogün yemek yapamazsam yogurt koysam yer eline sağlık der.ayyyyyyyyy bak kocişimi özledim şimdi 15 gün oldu haftaya gelcek daha yaaaaaa

]
geçende eşimin yanında kaynanamla atıştık gece tırnak kesilmezmiş annesinden öle görmüş bende dedim bende böle gördüm temizliğin gecesimi olur dedim kaynanam sustu eşimde bana kızdı niye öle diyosun kadına bende dedim herşeye karışıyo ya benden dahamı çok düşünücek kızımı anlamadım o anneyse bende anneyim bida yaparsan laf yetiştirirsen boşarım seni dedi bende bu yüzden boşicaksan hiç durma boşa dedim yani kocam arkamda olsa kaynanam bu kadar karışmaz ama koca anacı ne yapalım ama tekken veriyorum ağzının payını eşimin yanında bişi demiyorum güya çocuk büyütmüş ama neler yapıyo

hülyacım yazık sana yaa, tamam sevebilir annesini ama sen de karısısın, senin de kızının da sorumluluğu onun üzerinde, hakkına giriyo böyle diyerek, klava:

eşin ndn öle yapıo yaa..üzüldüm bak nedemek boşarım.
sen karşılık wermiosunki bebeğine yapılmasını istemediğin şeyleri sölüosun..
annesi tabi ama sende eşisin...herkesin yeri ayrı.

walla benim kayınvalide izin alıo benden alayımmı die..
yada yağmuru sallıyım mı die.
şükür bizim öle problemlerimiz yok.
olsada eşim söler zatenn..neyse takma sen bebişine bak:1hug:

canım üzülme oluyor böyle kazalar tabi insan kendini şuçluyor ama ne yapalım allah daha büyüklerinden korusun yavrularımızı

Canım ıhlamuru nasıl vereceksin, ölçüsü nedir ve açık ıhlamur mu?

canım ben bazen sallama bile veriyorum, içebildiği kadar 20-30 cc falan, ama açık olanı daha iyi olur mutlaka

cnm ıhlamur köydden gelme.karadenizden...sallama kullanmıorum..
ya bi tutama 1 çay bardağı yani bir bardak olcak şekilde.
demliorum 4 5 kaşık weriorum yağmura..
arkadaşlar benim doktorum sakın sallama kullanma dedi bayat ve kurtlu oluyormuş pekette satılanlar daha iyiymiş

yuh diyorum başka bişey demiyorum senn bu kocanaklava: ne demek ya anneme bagırdın diye boşıycakmış seni gıcık oluyorum bu ailesine eşini ezdiren erkeklere bu kocandan sana hayır gelmez canım allah sonunuzu hayır etsin sabır versin sana

canım emmediği göğsün daha az süt üretiyordur ondan küçüktür, sen acilen bir pompa al , en lazım şey o

geçmiş olsun canım, hasta ve tek başına olmak çook zor , bende öyleyim bazen sinirimden otuup ağlıyorum

Bebeğin varda 1.30 tamı gittiler , ayıp ama ya

Geçmiş olsun canım, ateşsiz atlatırsınız inşallah, emzik bizimkide emmiyo, bende ısrar etmiyorum, zararı yok tamam ama faydasıda yok

Dünürümm üzme kendini, olur böyle şeyler geçmiş olsun gelinime, küçücük onun eli, doğal böyle kazaların olması , çok zor şu tırnak kesmek , sen çok iyi bir annesin canımm,
iyi de bir kaynana ol tamammı lmaz:

Canım ne kir olcak küçücük kafasında onun, ben birer kere yıkıyorum canım, bazen üstünü batırdığı zaman , duşun altına tutuyorum şaşırıyor, bu yağmur nerden çıktı diye :) o iki dakika bile sürmüyor :)

anlatamıyorsun insanlara özgecim çok zormuş çocuk büyütmek

Canım ben hiç yapmıyordum deneyim bakalım , kışın çıkarınca tadı bozulmuyormu taze gibi oluyormu

Benim kocam hiçbirşey yemez canım, nasıl alıştırdın sen, akşam ıspanak , bulgur pilavı var ikisinide yemez, onun yiyebileceği bişeyler yapmam lazım

yanlış yapmış eşin canım, çok biliyorlarsa gecede baksınlar kolaysa , herkes sevip hasta edip kaçıyor

birazcık size bakayım dedim uyandı ya, hiç uyumadı bugğn doğru dürüst, yan binadanda takur tukur sesler geliyor tadilat var galiba, uyucağı varsada uyuyamıcak kuzum :gitme:

Merhaba canlarım ve canlarım canları...nasılsınız???benim oğlumun huyu değişti...çok huysuzluk yapıyor...kk ya tam giriyorum...ağlamaya başlıyo , bir şey yazamadan çıkıyorum....hasta bebişlere geçmiş olsun...

Benimkide öyle, uyurkende ağlar uyanırkende kaydirigubbakcemile2
Zaten 20 dak anca uyuyor.

Yemekler tamam gibi gibi. Tavuğa kaşar rendelenecek, çorba karışacak bi de salata yapılacak. Ama hala biber közlemesi ve yeşil biber doğrama işi var.Tembel oldum ben bugün.
Emelcim tadı değişmiyor tatlım, aynı taze gibi oluyolar.

emelcim melek gibi kaynana olurum ben hatta ne kaynanası anne olurum ben kayrama sen merak etme.sende kızıma anne olursun heralde demi
dolaba bende biber dograyıp koyuyorum çok güzel oluyo.hem biz biberleri kendimiz yetiştiriyoruz apartmanın arkasında küçük bahçemiz var biber domates.salatalıkmarul maydonoz nane fasülye oluyo tam organik yani biberleri koparmıyorum onlarda kızarıyo közleyip koyuyorum dolaba

hülyacım çok kızdım eşine nedemek boşarım falan sen ona dünyalar güzeli melek vermişsin hem sende iyisini bulursa durmasın.boşver takmakafana bu erkekleri anlamak mesele zaten.
benim kociş hep benden yanadır her konuda.

ay ne arıza tıpler var yaaa,doğum sonrasına yazmış biri heyet raporu nasıl alırrım izmirde dıye.ben de dedim haksız yere rapor alacağına gıt dedim ücretsiz izin al,ben öyle yaptım.şu an ucretsız ıznıdeyım ve 1 yıl maaş almıycam,sabancıyla da velı değilim yani:) neyse delı mı ne ne kötü kalplılığım kalmış ne öfkelı oluşum vs.mıllet kaldıramıyo doğru lafı.kötükedihüso

ya kızlar nickimi değiştirmek istiyorum ismimi yapmak istiyorum yeniden mi üye olmam gerekiyo acaba..

sinirlenme cnm nolduu boşwer takma ya kim ne yapıorsa yapsınn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…