ayy kızlarr hiç yemekten bahsetmeyin ben ne yapcam diye düşünüyorum patlıcan yemeği yapsam eşim yemiyo kabak yemeği yapsam yemez pırasa yapsam onuda yemez sonrada bana yemek yapmıyon diyo deli olucam hergün ne yemeği yapsam diye düşünmekten
özgecim ne kadar çok sakınırsan gelmesin dersen o kadar çok başına musallat oluyolar inan benimde kaynanama bıraksam illa bişiler veriyo ramazanda ona iftara gitmiştik kızıma kendi kaşığıyla tavuk çorbası vermeye çalışıyodu tabi ben izin vermedim bide acılı yağlı salçalı çocuğun midesi kaldırırmı yaa o yüzden ona bırakmıyorum çocuğu boş bulmasın hemen bişiler veriyo sanki çocuk yarın yemek yemeğe başlıcak ben dedim 4. ayını bitirsin o zaman tattırıcam ama çok az çok az öle bi kaşık dolusu değil bi çay kaşığı kadar eltimin çocuğuna neler neler veriyodu görseniz ağzındakini çıkartıp veriyodu ayy ne iğrenç dahada varda anlatmim tiskinirsiniz doğuımdan sonra onda kaldım ya 1 ay kızın emziğini ağzına soktu çocuğun ağzına sokacaktı ben kızdım dahada vermiyo o emziğide attım yenisini kullandım eskiler öle canım ya öle yetiştirmişler ama allah bilir bizimde ne derdimiz vardıda onlar bilmiyodu bişi olmaz diyolar bide şu lafa gıcık oldum kaç çocuk baktın diye bigün dicem sen baktında ne biliyon diye ama işte demiyorum bunların önüne geçmek lazım ama o zamanda kırılıyolar
havacım üzülme bebeklerin eti çabuk iileşio bir dahaki sefere uyurken kes canım bişeycik olmaz kuzum kıyamam ya
kendin neden yıkıyamıosun valla ben yıkıosam herkes yıkar cünkü benm cadı ortalıgı birbirine katıo tüm lojman duyuyor çığlığını eşimle hiç yıkamadın 1.5 aydır kendim yıkıyorum inan 5 dk sürüyor banyo faslı kafasını yıkıyorum 2 kere vucudunuda 2 kere sonra bol su ama canım cıkıyor yıkayıncaya kadar
o zaman bi pompa alıp o gögüsünü boşaltmalasın sütün geri kaçabilir ve bebek emdikçe süt üretimi başlar bu yüzden eski sütü sağıp yeni sütü bebeşine içir madem diğer gögüsünü alıyo onu emzir diğerini sağıp ver başka yolu yok arada emzirmeyide dene emen gögüsünde emzirmeye başla hemen diğerine geç bakalım alıcakmı öle ölede almada pekmez sür ucuna çünkü ben öle yapıyorum kızım emmesse pekmezle kandırıyorum emiyo inş düzelir
canımm geçmiş olsun yaa sinüzit bendede var bilirim ne kadar fena bişey olduğunu hamileyken olmuştu bana 1 hafta ne gözlerimi açabildim ne kafamı kaldırabildim çok kötüydüm evet canım ikizler burcu bebekleri böle dengesiz bigün kızım ağlıcak gibi cee yapıyorum gülüyo gibi oluyo hem ağlamak istiyo hem gülmek inan 1 dk 1 dk sını tutmuyo bi ağlıyo bakıyorum elleri ağzında konuşuyo gülüyo benide dengesiz yaptı bu kız valla böleler sadece seninki değil canım alışıcaz bu hallerine
canım bebeğin ne kadarlık ben sma kullanıyorum hero baby veriyodum dr um onu verme dedi biz önermiyoruz o mamayı dedi ya milupa ya aptamil yada sma kullan dedi ama benim sana tavsiyem sma kullanmandan yana çünkü bebek onu çabuk hazmediyo ve anne sütüne hemen hemen eş değer ve hemen toparlar dedi bende ona başladım gerçekten toparladı bebişim
evet canım çevreyi tanıyolar şimdi ve bu zamanda emmemesi normalmiş arzucum senin kızınla benim kızım aynı kiloda korkma tek sen değilsin ve kilosuda normal 400 yada 500 alır daha fazlasını almaz dedi dr umuz buda onun için yeterli dedi tabi ek gıdalara başlanınca toparlar ama şuan için kiloları normal canım
ay evet canım ya sizin misafirlerde pek bi düşüncesiz 1 30 kadar oturulurmu sonuçta bebekli bi ev ve anneninde erken yatıp dinlenmesi lazım ne kadar düşüncesizler onu bıraktım eşinin düşünmesi lazım eşin çocuğamı baksın çaymı servis etsin sonra bide mutfağı toplamak var bebeklerin kalabalıkta düzenleri bozuluyo ahh bu erkekler niye düşüncesizlerr
evet canım büyüdükçe huyları değişiyo ben emziği pekmezle alıştırdım canım dr a sordm emzği alıştırırken azcık pekmeze banıp verdim bi zararı varmı yok dedi zaten 4. ayda yemeklerden tattırmaya başlıcaksın pekmezide tatsın bişi olmaz bence sen emziğe alıştır canım sonra parmak emmeye alışıyor yeğenime emzik vermediler ve 3. yaşını dolduracak hala paramağını emiyor emziği bırakıyolar bırakmaz felan diyolar ya bırakıyolar ayrıca bi zararıda yok damak yapsına diş yapısına burda eşimin arkadaşının hanımı var o kızına emzik vermedi zararlı diye halbuki zararı yok bende kızıma veriyorum diye ayy emziğe alıştırmışsın keşke alıştırmasaydın bende dedim emziğin bi zararı yok elini emeceğine emziği emzsin daha iyi hem anne içinde kolaylık ağlayınca veriyosun ve emzik daha çabuk uykuya geçiriyo çünkü bebek bişi emmek zorunda refleksi o o yzüden emzik iyi bişi alıştır bence canım
aynen cnım gece ne kadar güzel emiyor gündüz yok ağlayarak bırakıyor gece uykusu ağır olduğu için farketmiyor gündüz farkedincede almıyor işte bende canım takmıyorum artık biraz daha büyüyünce bırakmaz emer güzelce inş
bende sana kızdım şimdi canım ne demek ne biçim anneyim ne anneler var bebeklerine bakmıyo ilgilenmiyo sokağa bile atıyo yani onları görünce benim gibi bebeğine düşkün bi anne varmıdrı diye düşünüyorum bizim kadar kim bebeğiyle bu kadar ilgilenir düşünür yapma yani sen çok iyi bi annesin böle düşünme o bi kaza canım bilerek olmadı ya kazayla oldu herşeyi yaşayarak öğrenicez tatlım daha neler gelicek başımıza bunlara hazırlıklı olmalıyız böyle durumlarda ne yapmamız gerek onu bilmeliyiz gerisi kolay bişi olmaz canım hele bi emeklemeye başlasınlar düşücekler kalkıcaklar ohhoo neler neler olucak öyle öyle yürümeyi öğrenecekler bizde böyle öğrenicez o yüzden sıkma canını uyurken kes tırnaklarını ben hep öle kesiyorum çünkü uyanıkken elleri durmuyor
havvacım bende kesmiştim bidefa senin gibiçok kötü ağlamıştım saatlerce ağladım ben uyurken kestim zehranın tavsan uykusu olduğu için elini bi çekti bende baş parmagnın derisini kopardım
ama 3 gün sonra düzeldi öğrendimki okadar aglamam boşaymış
sende sakın üzülme hemen geçerrr
merhaba arkadaşlar .. nasılsınız .. melekler nasıl ...
zuzumurti ; üzme o kadar kendini içini ferah tut .. derileri çabucak iyileşir bebeklerin .. kendini beceriksiz ya kötü bir anne olarak sakın ama sakın nitelendirme . olur öyle şeyler .. sen yine cesaret edipte kesmeye çalışmıssın . ben bir kere denedim .. için gitti biyerine bişey yapıcam diye . ama ne kadar cesaretli olursan o kadar iyi .. bebek bu .. basına her iş gelecek .. düşe kalka büyüyecek . ne kadar dikkatli olsakta mutlaka bişeyler olacak yani ..
emme sorunları başlamış ... aynı sorun bizdede var .. karnı aç olursa maşallahı var .. çok iyi emer . ama eğer karnı çok aç olmazsa güler oynar kafasını eğer etrafa bakar falan .. öyle yaptığı zamanlarda zorlamıyorum bende .. acıkınca kendi saldırıyo zaten :) en iyi çare karanlık oda ...
Canım yapma böle, hepimizin başına gelebilir. Daha 1 aylıktı annem keserken kanatmıştı Elif'İn parmağını. İyileşir annesi üzülme opuyorumnanaktan
Gerçi diyene bak, benim kızda hasta ya o öksürdükçe ben kendime kızıyorum nasıl anneyim ben bakamadım çocuğa diye.
Kızlar bebişleri nasıl korucaz ya, herkes öle düşüncesiz ki. Hasta hasta bebişimin yanına geldiler.Elif'İ hasta ettiler. Bebişin yanına gelmeseler bile beni öptüler hiç sölemediler hasta olduklarını. Arkadaşım çağırı geçen gün bi gittik ki hem eşi hem de bebeği grip. Bile bile çağırdı bizi. O gün halamız yalap şalap öptü eşimle beni sonra da ayy çok hastayım diyo yalmaz: Sonra babam geldi geçen gün içeri girdi , üşütmüşüm bi ilaç versene dedi. İlacı içip doğru Elifin yanına öpüp kokladı çocuğu hasta hasta. Babam sonuçta hiç bişi diyemedim. O gün kuzenim geldi bizim eve burnu şar şar akıyo. Kafayı yicem ya herkez ama herkes düşüncesiz. Elif hasta oldu benim yüreğim yandı. Kimseye bişi olduğu yok. :gitme: Var mı bu duruma bi çare bulan? Daha koca kış var önümüzde offfff
Kzılar bi sıkıntım daha var, Ocakta çalışmaya başlıcam ya Allah izin verirse, annem bakıcaktı Elif'e. Ama annem olsa bile güvenemiyorum ben ya. O gün bi iki saatliğine bıraktım reçel vermiş el kadar çocuğa üstü başı yanakalrı her tarafı reçeldi, yani öle böle değil ne kadar yedirdiyse artık. Kızınca da seni de böle büyüttüm diyo. Öğretmen olucak bi de yalmaz: Sonra babamın hasta olduğunu bile bile o gün almış gelmiş babamı, engel olabilirdi sonuçta. Kızınca da yok baban hasta değil ki diyo. Adam ağır grip yafu körmüyüm mafoldumben O gün de oturtturmuş ELif'İ eşim söledi. Babam desen sürekli bıyıklı bıyıklı öpüo çocuğu. :çok üzgünüm: Kafayı sıyırdım anlıcanız ben iyice. Herşeyden sakınmaya başladım kızımı, böle giderse psikolojik olarak zor durumda kalıcam ama elimde değil. kafamçokkarıştı Var mı bi çaresi? Rahat olayım diyorum ama nafile :sm_confused:
havvacım, üzüldüğün şeye bak, muhtemelen hepimizin başına en az bikez gelicek bu, Allah büyük kazalardan korusun kuzularımızı,
Özgecim seni çok iyi anlıyorum, söylemek bile kar etmiyo insanlara, en çok da kendi yakınlarımıza, ne de olsa onlar beklemiyo çocuklarının başını,
bebişe bakma konusunda da, annen öyle yapıyosa başkaları neler yapmaz, mecbur annelerimiz bakıcak, ben 1 yaşından sonra kreşe vermeyi düşünüyorum, ama tabi zaman ne gösterir bilinmez, bu sorunların malesef kesin bi çözümü yok, kuzularımızı çevreden izole edmeyiz ki
merhaba kızlar nasılsınız?biz iyiyiz hergün yeni bişey yapıyo bizim cadı çok tatlılar.artık kahkahalar atıyor hiç ağzı susumuyor maşallah.
canım benim de aynısı olmuştu bi ara sadece sağ göğsümü emiyordu ama şimdi alıştı o göğsünü mutlaka pompayla boşaltman gerek yoksa tıkanabilir süt peynirleşir.arkadaşım ameliyat olmuştu göğsünden bu yüzden.o göğsünü sağıp buzluğa at hazır varken.
ay canım ya benim kızım ıkınırken etraftakilere gülücekler atıp ıkınmaya devam ediyordu.
parmak emme bizim başımızın balası ama 6 aya kadar emsin psikolojik olarak etkilenir dedi doktor.6 aydan sonra oje falan sürerz vazgeçiririz dedi bakalım vazgeçicek mi?
bu ne biçim laf canım ya eşim bi kere kesmişti abartısız her tırnağının yanı kan iziydi bana da hiç söylememişti.hem ben de daha tek başıma yıkayamıyorum.
ay aferin nasıl yıkayosun ya biz eşimle zor yıkıyoruz.
ilaçlardan uyuyordur geçmiş olsun özgecim.ben de çok pimpirkliyim bu yüzden herşey bizi bulur eğer rahat olsak ince düşünmesek herşey yolunda gider ama yapamıyoruz işte
sendede ne kaynana varmış one öle çorba falan yedirmeler...
ağzından çıkarıp wermelermiii:1shok::1shok:
helede emzik olayı yuh yanii ya bu eskiler neden bölekiii:bbo:
bence tavrını koy cnm olmaz öle.düşünmeesi lazım aslında..
]
geçende eşimin yanında kaynanamla atıştık gece tırnak kesilmezmiş annesinden öle görmüş bende dedim bende böle gördüm temizliğin gecesimi olur dedim kaynanam sustu eşimde bana kızdı niye öle diyosun kadına bende dedim herşeye karışıyo ya benden dahamı çok düşünücek kızımı anlamadım o anneyse bende anneyim bida yaparsan laf yetiştirirsen boşarım seni dedi bende bu yüzden boşicaksan hiç durma boşa dedim yani kocam arkamda olsa kaynanam bu kadar karışmaz ama koca anacı ne yapalım ama tekken veriyorum ağzının payını eşimin yanında bişi demiyorum güya çocuk büyütmüş ama neler yapıyo
Kızlar internetten bakdım da şimdi. Ihlamur yaprağı ve çiçeği farklı farklı amaç için kullanılıyormuş. Balgam ve öksürük için 1 bardak kaynamış suya 1 tutam ıhlamur çiçeği konulup 10 dakka bekletilip içilmesi gerekiyormuş. Ihlamuru kaynatmak iyi değilmiş. Hııım evde yaprağı var akşam çiçeğini alıyım da onu veriyim bari. Bİ de yemekten sonra hazmı güçleştiriyormuş öğün arasında ya da yatarken verilmesi gerekiyormuş.
Ayyy ben daha yemek yapıcam. Kız uyuyo diye ses yapmıyorum. Tavuk kızartma, makarma, domates çorbası ve salata hayalim var ama. Hadi hayırlısı. Bİ de dün patlıcanları ve domatesleri kış için hallettim de İki kilo kadar kırmızı biber közlenmeyi ve ayıklanmayı bi koca torba dolusu yeşil biber de kesilip buzluğa atılmayı bekliyo. Ben de rahat rahat oturuyorum maşallah.
canım üzülme oluyor böyle kazalar tabi insan kendini şuçluyor ama ne yapalım allah daha büyüklerinden korusun yavrularımızıslm kızlar
çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum
kızım oyu halısında oynarken tırnaklarını keseyim dedim
baş parmagını etiyle kesmişim nasıl ağladı nasıl kanadı anlatamam kan hiç durmıcak sandım .eline yara bandı yapıştırdım işallah bişey olmaz.
kendime çok kızdım ya beceriksizim işte kızıma bakamıyorm tırnagını kesemiyorum tek başıma yıkayamıyorum ben nebiçim anneyim ya.
Canım ıhlamuru nasıl vereceksin, ölçüsü nedir ve açık ıhlamur mu?
Bu ıhlamur olayına bende mi girsem ya? Kansızlık yapıo filan diye duydum. Aam göğsünü yumuşatır dimi? Balgamı sökmesi lazım bizmkinin. AÇık ıhlamır vericez dimi? Aktarlarda satılanlardan? Ölçüsü nasıl kızlar? Bİ de ne kadar vericez? Ayy amma sordum :)
canım ben bazen sallama bile veriyorum, içebildiği kadar 20-30 cc falan, ama açık olanı daha iyi olur mutlaka
arkadaşlar benim doktorum sakın sallama kullanma dedi bayat ve kurtlu oluyormuş pekette satılanlar daha iyiymişcnm ıhlamur köydden gelme.karadenizden...sallama kullanmıorum..
ya bi tutama 1 çay bardağı yani bir bardak olcak şekilde.
demliorum 4 5 kaşık weriorum yağmura..
]
geçende eşimin yanında kaynanamla atıştık gece tırnak kesilmezmiş annesinden öle görmüş bende dedim bende böle gördüm temizliğin gecesimi olur dedim kaynanam sustu eşimde bana kızdı niye öle diyosun kadına bende dedim herşeye karışıyo ya benden dahamı çok düşünücek kızımı anlamadım o anneyse bende anneyim bida yaparsan laf yetiştirirsen boşarım seni dedi bende bu yüzden boşicaksan hiç durma boşa dedim yani kocam arkamda olsa kaynanam bu kadar karışmaz ama koca anacı ne yapalım ama tekken veriyorum ağzının payını eşimin yanında bişi demiyorum güya çocuk büyütmüş ama neler yapıyo
canım emmediği göğsün daha az süt üretiyordur ondan küçüktür, sen acilen bir pompa al , en lazım şey oemmediği göğsümün diğerine göre küçük. Diğer göğsümün ucu daha büyük ve daha dışarda.
Doğumdan önce göğüslerim aynı büyüklükteydi ama bebeğim doğunca biri büyük biri küçük oldu nedense benim gibi olan varmı aranızda. Bir arkadaşımda diyor ki, zaten biri büyük biri küçük olur diyor ama ben eminim aynı olduklarına, aynaya baktığımda çok farklı, resmen biri büyük biri küçük.
geçmiş olsun canım, hasta ve tek başına olmak çook zor , bende öyleyim bazen sinirimden otuup ağlıyorumgünaydın kızlaar,
yine kötü bi gecee, kızım 2 saatte bi uyandı, ıhladı durdu uykusunda, beni de uyutmadı ve ben de çok kötü gribim, tüm sinüslerim dolu, başım ağrıyo ve taş gibi vee bebişime tek bakmak zorundayım, çok zor bazen yalnız olmak, eşim de işe gidiyo,(
bebişim de bi garip, sabaha kadar gazdan ıkınıyo, ağlıyo uykusunda, uyanınca sanki tüm gece gazı olan o değil, gülücükler gırla gidiyo, sizin bebişler de yapıyo mu böyle, anlayamadım derdinin ne olduğunu yaa
Bebeğin varda 1.30 tamı gittiler , ayıp ama yaherkese günaydınn..
dün akşam bayaa kalabalıktı bizim ev eşim sağolsun herkesi topladı ewe..kalabalığı çok sewio..
bi taraftan çay servisi,bi taraftan yağmur.sinirden delio oldum..
bide yağmur uyumadı..10.30 11 gibi uyuyan bebek 1 i geçiodu uyuduğunda tabi gece boyu uyandı..
zaten misafirlerde 1.30 gibi gittiler..sabaha karşı uyandı yağmur,emzirdim beşiğine yatırdım.
eşimi dürttüm kalk salla diekaydirigubbakcemile3
çok uykum var ilke sen salla dedi.benim senden daha fazla uykum var.
ewe misafir toplamayı biliosun salla dedim:):)
neyse salladı uyuttu ben uyudum tabi o aradasositososito
erkek milleti kafalarına göre takılıolar bazen..
bu arada yağmur biraz öksürüyo kızlar ne yapablirim?**
Geçmiş olsun canım, ateşsiz atlatırsınız inşallah, emzik bizimkide emmiyo, bende ısrar etmiyorum, zararı yok tamam ama faydasıda yokbugün aşımız var.babamızı bekliyoruz.işi bitmezse gelemicek.ilk defa kızımla başbaşa çıkmak zorunda kalcaz.nasıl olcak bakalım.şimdi mışıl mışıl uyuyo.hiç emmesin uyusun sadece nasıl rahat.hayret bişey.hep yeni yeni huy ediniyolarrr,
bu arada parmak emme işide baya fazlalaştı.artık engel olmaya çalışıyorum ama çok sinirleniyo.emziğide bi türlü almıyo.bi daha pekmezleyip verdim ozaman emdi ama pekmez tadı bitince attı.bende her seferinde öyle vermek istemiyorum.ama parmaklar hep agzında.nasıl bırakcak bunu bilmiyorum
slm kızlar
çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum
kızım oyu halısında oynarken tırnaklarını keseyim dedim
baş parmagını etiyle kesmişim nasıl ağladı nasıl kanadı anlatamam kan hiç durmıcak sandım .eline yara bandı yapıştırdım işallah bişey olmaz.
kendime çok kızdım ya beceriksizim işte kızıma bakamıyorm tırnagını kesemiyorum tek başıma yıkayamıyorum ben nebiçim anneyim ya.
havacım üzülme bebeklerin eti çabuk iileşio bir dahaki sefere uyurken kes canım bişeycik olmaz kuzum kıyamam ya
kendin neden yıkıyamıosun valla ben yıkıosam herkes yıkar cünkü benm cadı ortalıgı birbirine katıo tüm lojman duyuyor çığlığını eşimle hiç yıkamadın 1.5 aydır kendim yıkıyorum inan 5 dk sürüyor banyo faslı kafasını yıkıyorum 2 kere vucudunuda 2 kere sonra bol su ama canım cıkıyor yıkayıncaya kadar
anlatamıyorsun insanlara özgecim çok zormuş çocuk büyütmekCanım yapma böle, hepimizin başına gelebilir. Daha 1 aylıktı annem keserken kanatmıştı Elif'İn parmağını. İyileşir annesi üzülme opuyorumnanaktan
Gerçi diyene bak, benim kızda hasta ya o öksürdükçe ben kendime kızıyorum nasıl anneyim ben bakamadım çocuğa diye.
Kızlar bebişleri nasıl korucaz ya, herkes öle düşüncesiz ki. Hasta hasta bebişimin yanına geldiler.Elif'İ hasta ettiler. Bebişin yanına gelmeseler bile beni öptüler hiç sölemediler hasta olduklarını. Arkadaşım çağırı geçen gün bi gittik ki hem eşi hem de bebeği grip. Bile bile çağırdı bizi. O gün halamız yalap şalap öptü eşimle beni sonra da ayy çok hastayım diyo yalmaz: Sonra babam geldi geçen gün içeri girdi , üşütmüşüm bi ilaç versene dedi. İlacı içip doğru Elifin yanına öpüp kokladı çocuğu hasta hasta. Babam sonuçta hiç bişi diyemedim. O gün kuzenim geldi bizim eve burnu şar şar akıyo. Kafayı yicem ya herkez ama herkes düşüncesiz. Elif hasta oldu benim yüreğim yandı. Kimseye bişi olduğu yok. :gitme: Var mı bu duruma bi çare bulan? Daha koca kış var önümüzde offfff
Kzılar bi sıkıntım daha var, Ocakta çalışmaya başlıcam ya Allah izin verirse, annem bakıcaktı Elif'e. Ama annem olsa bile güvenemiyorum ben ya. O gün bi iki saatliğine bıraktım reçel vermiş el kadar çocuğa üstü başı yanakalrı her tarafı reçeldi, yani öle böle değil ne kadar yedirdiyse artık. Kızınca da seni de böle büyüttüm diyo. Öğretmen olucak bi de yalmaz: Sonra babamın hasta olduğunu bile bile o gün almış gelmiş babamı, engel olabilirdi sonuçta. Kızınca da yok baban hasta değil ki diyo. Adam ağır grip yafu körmüyüm mafoldumben O gün de oturtturmuş ELif'İ eşim söledi. Babam desen sürekli bıyıklı bıyıklı öpüo çocuğu. :çok üzgünüm: Kafayı sıyırdım anlıcanız ben iyice. Herşeyden sakınmaya başladım kızımı, böle giderse psikolojik olarak zor durumda kalıcam ama elimde değil. kafamçokkarıştı Var mı bi çaresi? Rahat olayım diyorum ama nafile :sm_confused:
Canım ben hiç yapmıyordum deneyim bakalım , kışın çıkarınca tadı bozulmuyormu taze gibi oluyormuKış için buzluğa koycam tatlım.Geçen sene de yapmıştım hem pratik oluyo, kem de hormonlu yememiş oluyoruz. Domates, patlıcan, kırmızı biber ve yeşil biber mutlaka koyarım kış için buzluğa. Yeşil biberleri küçük küçük doğrayıp poşetleyip atıyorum buzluğa. Domatesleri rondodan geçirip koyuyorum bi kısmını da konserve yaptım. Patlıcanlar ve kırmızı biberleri de közleyip kouyuyorum.
Benim minnoş genelde keyifli kalkıyor uykudan, Ama uykusunu alamamışsa ağlıyor. Yanına gidince susuyor hemen. Sabahları çok tatlı oluyo, mutlaka gülerek karşılıyo beni. Dün sabah tam gülerken öksürük nöbeti geldi yüzüme nasıl baktı yardım et der gibi off offfff.
Benim kocam hiçbirşey yemez canım, nasıl alıştırdın sen, akşam ıspanak , bulgur pilavı var ikisinide yemez, onun yiyebileceği bişeyler yapmam lazımkıymalı biber dolması yap sende :))
ben dün yaptım valla bi tencere yedik :) gerci bugün nöbetci ben tek basıma yiyeceğim mecburen
kadınların yarı ömrü ne pişirsemle gecio hele de eşi yemek seciosa
benmki ilk evlendiğimizde sebze namına bişi yemiodu şimdi pırasa ıspanak yeşil fasülye patlıcan hepsini yio şükürr :))
yanlış yapmış eşin canım, çok biliyorlarsa gecede baksınlar kolaysa , herkes sevip hasta edip kaçıyor]
a aaa napıcaksın kı yeşil biberleri?ben dun yaptım tavuk,suyuna da çorbayla pilav:)) ya bişi sorcam benım kızım uykudan hep ağlayarak uyanıyor hemen koşuyorum annem burdayım dıye falan susuyo.sizinkiler nasıl?
ay ne arıza tıpler var yaaa,doğum sonrasına yazmış biri heyet raporu nasıl alırrım izmirde dıye.ben de dedim haksız yere rapor alacağına gıt dedim ücretsiz izin al,ben öyle yaptım.şu an ucretsız ıznıdeyım ve 1 yıl maaş almıycam,sabancıyla da velı değilim yani:) neyse delı mı ne ne kötü kalplılığım kalmış ne öfkelı oluşum vs.mıllet kaldıramıyo doğru lafı.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?