2009 Haziran Anneleri!!

canım benim kızımda bazen emmek istemiyo ben emzikle uyutuyorum dalmaya yakın emziği çıkarıp agzına memeyi veriyorum emiyo göğsüne pekmez flan sürsen belki öle emer ben emziğe öle alıştırdım

canım çok geçmiş olsun sana ewet çok zor tek bebeğe bakmak ben hepten yalnızım eşim 15 günde 2 günlüğne geliyo yanımıza sen kendine çok dikkat et nane limon kaynat ii gelir
ben 2 gecedir kızıma ıhlamur veriyorum gazını çok güzel cıkarıyo ben öksürüyo diye vermiştim ama gaza ii geldi sende dene bakalım sanada ii gelir belki

sağolun kızlar, gerçekten çok halsizim, bebiş de sabahtan beri sadece 15 dk uyudu, şimdi de halısından sıkıldı, mıklamaya başladı, ooof of :sinifsinif:

bi nane limon operasyonu yapim bari

baharcım nekadarlık bebişin, bi de hero baby daha fazla kabızlık yapıyo diye biliyorum ben , milupa iyidir

günaydınlarrr
bir haftadır bzdede emme sorunları başladı.hiç acıkmıyo sanki.ben zorla veriyorum.emmeye zor konsantre oluyo.kikir kikir gülüyo.ufacık bi ses bile onu emmekden sogutuyo.ama bunlar normal şeylermiş.kötü tarafı bu ay daha da az kilo alcak.zaten zayıf bu ay böyle kalcak galiba.dr 5ci ayda ek gıdaları tattırmaya başlıcaz dedi.belki ozaman toparlar.zaten iki defa pekmezli ıhlamur verdim.biberonla baya iştahlı içti.biz yemek yerken falan agzını açıp duruyo.hele dün resmen agzı sulandı.içim gitti vallaa

herkese günaydınn..
dün akşam bayaa kalabalıktı bizim ev eşim sağolsun herkesi topladı ewe..kalabalığı çok sewio..
bi taraftan çay servisi,bi taraftan yağmur.sinirden delio oldum..
bide yağmur uyumadı..10.30 11 gibi uyuyan bebek 1 i geçiodu uyuduğunda tabi gece boyu uyandı..
zaten misafirlerde 1.30 gibi gittiler..sabaha karşı uyandı yağmur,emzirdim beşiğine yatırdım.
eşimi dürttüm kalk salla diekaydirigubbakcemile3
çok uykum var ilke sen salla dedi.benim senden daha fazla uykum var.
ewe misafir toplamayı biliosun salla dedim:):)
neyse salladı uyuttu ben uyudum tabi o aradasositososito
erkek milleti kafalarına göre takılıolar bazen..
bu arada yağmur biraz öksürüyo kızlar ne yapablirim?**

bugün aşımız var.babamızı bekliyoruz.işi bitmezse gelemicek.ilk defa kızımla başbaşa çıkmak zorunda kalcaz.nasıl olcak bakalım.şimdi mışıl mışıl uyuyo.hiç emmesin uyusun sadece nasıl rahat.hayret bişey.hep yeni yeni huy ediniyolarrr,
bu arada parmak emme işide baya fazlalaştı.artık engel olmaya çalışıyorum ama çok sinirleniyo.emziğide bi türlü almıyo.bi daha pekmezleyip verdim ozaman emdi ama pekmez tadı bitince attı.bende her seferinde öyle vermek istemiyorum.ama parmaklar hep agzında.nasıl bırakcak bunu bilmiyorum

geçmiş olsun canım, bi ıhlamur vermeyi dene istersen ve de bol bol emzir tabi, inşallah hemen geçer

bence bebeğin sewip içiyosa sorun yok verebilirsin kabızlık ve ishal yaparsa kesersin..
bizde 5. ayımızda başlıcas canım ama ben yavaş yavaş meyve sularından 3 5 çay kaşığı veriyorum ama sen sadece mama veriyosan erken başlayabilirsin

demek herkesin bebeği emmiyo benimki gece çok güzel emiyo gündüz zorla emmek için yatırıyorum aman allahım bi kafasını atıyo ayaklarını diretiyo anlatamam sanki çocuğu boğuyom ilk günler çok üzülüyodum ama artık takmamaya çalıyorum

yok canım yalnız değilsin.emzirmek için kucagıma alıp gögsüme yanaştırdıgım anda basıyo çıglıkları.sanki eziyet ediyom. babasıda akşam öyle olunca korkttu.bu çocuk senden niye korkuyo diye salak gıcık etti beni.
bizim kızda şimdiden babacı.ona bi gülücükler bi kahkahalar bana gelince aglıyo.kahrını biz çekiyoz sefasını babası....annelik böyle bişey demekki karşılıksız seviyoruzzz

kızlar allaha şükür benim kıızım güzel emio.2, 2 buçuk saatte bir emmek istio.
yalnız kakasını günde 1 kez yapıo bu aralar..tepesinden çıkıo ama..
önceden 3 4 kez yapıodu kakasını..şimdi 1 e düştü..internetten baktım normalmiş.
sizin bebeklerin nsl?

geçmiş olsun canım, bi ıhlamur vermeyi dene istersen ve de bol bol emzir tabi, inşallah hemen geçer

dün dr götürüdm zaten hafif nezle dedi.
okyanus suyu verdi ..sadece.birde calpol..
ıhlamuru dün verdim bugünde biraz vereyim bari teşekkürler cnm cvp içn:1hug:

ah ahh ben de sabahtan berı topu topu 15 dk emzırebildim o da zorla.aynen benım kızım da emmek ıstemıyo.zaten sutum az iyice bıtecek dıye korkuyorum.ayrıca derin de elini ağzından çıkarmıyor
kakasını daha önceleri gınde 3-4 kez yapardı artık gunde en fazla 2 defa yapıyor.Millet bayılıyo dı mı mısafırlığe gelmeye.onlar bızı çağıracağına,akşama kadar bebeklerle canımız çıkıyo zaten bı de akşam mısafir ağırla işin yoksa.

sorma tatlım aynen öyle benim eşim varken çocuk melek adeta ama o bi gidiyo anlatıyorum yaptıklarını abartıyosun bence diyoo
ama sizin babada süpermiş yani anneden korkarmı bebek canım..

benimki ya 3. gününde yada 4. gününde yapıyo bizim doktorumuzda normal dedi hatta kendi oğlu 6gün flan yamazmış fitiile yaptırırmışş
maşallah canım birimizinki emsin en azından

sonunda kızımın resimleri eklebildik teyzoşları albümde
birer maşallah rica ediyorum

Kızlar benim oğlumda öksürüyor ama boğazındaki tükmükmü öksürük yapıyor üşüttümü anlayamadım.

slm kızlar
çok kötüyüm ağlamaktan helak oldum
kızım oyu halısında oynarken tırnaklarını keseyim dedim
baş parmagını etiyle kesmişim nasıl ağladı nasıl kanadı anlatamam kan hiç durmıcak sandım .eline yara bandı yapıştırdım işallah bişey olmaz.
kendime çok kızdım ya beceriksizim işte kızıma bakamıyorm tırnagını kesemiyorum tek başıma yıkayamıyorum ben nebiçim anneyim ya.

ay canım kıyamam ya deme kendine öyle.hepimiz yapabiliriz rahat durmuyo ki keretalar.daha hastaneden ılk geldiğimiz gün ablama demiştim kessene tırnaklarını dıye.2 tane buyuttu o da.aynen senın gıbı kesmişti o da bi parmağını.kananmamıştı gerçi.benım de ödum kopuyo her kesetiğimde.olan o kadar olsun üzme kendini.

cnm benim yapma bölee..olur böle şeyler hemen canını sıkmaa..
bunlar ufak şeyler,olur herkesin başına gelir.
bende geçen gün keserken biraz acıttım oluo yani takma.
bebeğinle iyi zaman geçirmeye bak sen boşwer..
hepimiz ne kdr fedakarlık yapıoruz onlar için.
sen bunları yazarken bile ne kdr iyi merhametli bi anne olduğunu kanıtlıosun.
sıkma canını moralini yüksek tut..:1hug:

sagolun canlarım beni rahatlattınız.cabuk geçer işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…