2009 Haziran Anneleri!!

leocum adminlerden birine sorsana canım yada özel mesaj çek onlar değiştirsin bildiğim kadarıyla burda öle bişi yok tatlım

leo cum bu arada gerçek adın neydi hep leo diyoruz sana yada yağmurun cici annesimi desek :)

hülyacım yazık sana yaa, tamam sevebilir annesini ama sen de karısısın, senin de kızının da sorumluluğu onun üzerinde, hakkına giriyo böyle diyerek, klava:

kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim benim eşim çocuk doğduktan sonra öküzleşti eskisi gibi çekici gelmiyorum ve ilişki desen eskisi gibi değiliz belkide ondan öle bide bebkle çok ilgileniyorm onunla o kadar değil bu yüzden huyu değişti yoksa kaynanama karşı her zaman savunurdu beni şimdi onu anlayamıyorum artık hiç takmıyorum eskisi gibide değer vermiyorum bununda farkında hiç umrumda değil ne yaparsa yapsın isterse boşanma davası açsın benim umrumda değil ben onun için ailemi karşıma aldım o bi annesini alamıyosa ben daha hiçbişi diyemicem allaha dua ediyorum burdan kurtulmak için allag büyüktür aslında kaynanamla aramda sorun yok eşim kendi kendine sorun çıkartıyo neyse takmıyorm onu

selamlarr, özledim herkesi..
emir izin vermiyor iki dakika oturmama, yazamıyorum hiç buraya..
hülyacım kızdım eşine üzmesin seni ama sende iyi davran kocana.. lazımsınız birbirinizeee..
havvcım kendini suçlama hem çok iyi hemde fıstık bir annesin sen tatlım.. çıt çıt makas değilde, normal makas gibi olanlar çok kullanışlı birde onlardan dene istersen yada bebiş törpüsü..

emir kocaman oldu, çok yoruyor beni yarın kontrolümüz var bakalım neler olucak..
aşımızda olucak ateş falan olmaz inşallaahh..

kızlaar b işey sorcam ben emiri sabah akşam yıkıyorum, çok mu sizce?? sadece sabahlarımı yıkasam acaba??

pınarr onlinesın galiba, nber canım batuş nasıl?

canım hava soguk degılse bence ıı yapıosun beım annem yıkanan cocukdaha cabuk buyur der . ama hava bıraz sogukse gunde 1 yeterç. ben ızmırdeyım ama gunde 1 defa yıkıyorum
masaj felan yapıorum bıde yatmadan once alıstı artık

slm herkese
kızlar nasılsınız gremiyorum ne zamndır
eşim evde onla takılıyoruz kızım falan yada konu komşu geziyoruz iremmle
yarında aşımız var 5 li karma, pnömokok
umarım atşelnemeden atlatırız
hemşire arkadaş var 4 saate bir calpol vermemi söledi öle yapcam bendee
gtmedende vercem
bzden bölee
herkes kendine ve bebişlere ii baksın geçmişi okuyamadım

kızlaar b işey sorcam ben emiri sabah akşam yıkıyorum, çok mu sizce?? sadece sabahlarımı yıkasam acaba??

caım bence çok yıkıyosun.havlar yavaş yavaş serinlemeye başladı.ben artık 3 güne bi yıkıyorum

ben de günaşırı yıkıyorum artık, havalar serinledi, bi de gazımız hala çok hemen üşütüyo kızım.

çok zor bi gün geçirdik bugün yaa, kızım uyumak bilmedi, sanırım yine bi büyüme atağı geçirdik, kazandığımız yetenek de gargara yapar gibi ses çıkararak agulamak, şaka gibi yaa, oysa ben bu atağa yürüme falan bekliyodum :))

umarım tüm bebişler huzurlu uyur, hepinize tatlı rüyalar, iyi geceleerr

canlarım naber?bız de misafir var bıraz önce gıttıler.kızım mısafır görunce cin kesildı uykusu şaştı maalesef.attım beşiğine babası sallıyo ama seslerı kesıkdı ıkısı de uyudu sanırım:) 12 de mamasını verıp yatıcam ben de.ya bı de bişey sorcam hanı böle bısuru alıntı yapıyosunuz onu nasıl yapıyosunuzzzz:gitme: bana da öğretsenıze...

aylin günde iki kere yıkanırmı kız bu havada ben her gün yıkıyordum dr gün aşırı yıka dedi..
dayanamıyorum bazen yine her gün yıkıyorum diye bile korkuyorum üşür diye ki biliyorsun evim çok sıcak.

kızlar efoşun 2 gündür uyurken bazen burnundan hırıltı sesi geliyor gögsündenmi yoksa burnundanmı anlayamıyorum ama horluyormuş gibi..dr götürsemmi acaba ama uyumadığı zaman hiç ses yok keyfide gayet yerinde nerden çıktı bu ses ya..

alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki NQ yazısının üzerine bas sonra en son mesajda alıntı yap tuşuna bas..
her mesajın altınada cevabını yaz canım..

masaj yapınca bayılıyo benim oğlum, ellerini ovalıyorum kahkaha atıyo:)

saadet sen daha iyi bilirsin tabi canım ama ateşi olmazsa boşuna ilaç vermiş olucan bence gerekli olursa kullan ateş düşürücüyü, inşallah ateşlenmez kuzucuk..

caım bence çok yıkıyosun.havlar yavaş yavaş serinlemeye başladı.ben artık 3 güne bi yıkıyorum

arzu 3 günde çok canım yaa. gel ortasını bulalım günde bir yada gün aşırı kaydirigubbakcemile2

yesinler onun büyüme atağını..
emirde artık sırtüstü pozisyondan yüzü koyun pozisyona geçiyo, bu seferki atağımız sonunda bunu keşfettik..
sanada iyi gecelerr..

mesajların yanında MQ yazıyo canım cevaplamak istediklerini ona basıp seçiyosun en son mesajada alıntı yap diyince cevaplama pencerende hepsi çıkıyo..
anlatabildim inşallah.. :hulya:

nilay hoşgeldin canikooom nabersin??
tamam herkes çok demiş 2 kereye, bende duruma göre bakarım artık..
emirdende bazen geliyo hırıltı, her kontrolde dra soruyorum bişey yok diyo :sinifsinif:
yarın kontrolumuz var, yine sorcam yine normal dicek kaydirigubbakcemile3

iyiyim aylincim..
iyi o zaman bende tedirgin oldum hırıldayınca..
öpüyorum emirimi aşısı varmış kuzumun yarın ayy çok tatlı ya bayılıyorum senin oğluşa..

SlmlR cok yorucu bigun oldu bigun sabah 9dan beri disardaydk,sonunda esimin isleri bitti artik bizimle.
Bugun isyerine gittik sonra almanya falan derken bel agrimin uzerine bacaklarimda eklendi
oglusta merakla etrafi izleyip durdu.
Hepinize iyi geceler...

günaydın millet, umarım hepimiz güzel bi gün geçiririz ve bebişlerimiz ataklara ve de triplere girmeden bissürü güzel şey öğrenir :))

Günaydinlar,
dün kizimin ikinci asi günüydü...Bacaklari agridi biraz, atesi olmadi sükür...
Önümüzdeki ay son asimiz 1 yasina kadar daha da asi olmayacak melek..

Umarim sizler ve melekleriniz iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…