hülyacım yazık sana yaa, tamam sevebilir annesini ama sen de karısısın, senin de kızının da sorumluluğu onun üzerinde, hakkına giriyo böyle diyerek,klava:
eşin ndn öle yapıo yaa..üzüldüm bak nedemek boşarım.
sen karşılık wermiosunki bebeğine yapılmasını istemediğin şeyleri sölüosun..
annesi tabi ama sende eşisin...herkesin yeri ayrı.
walla benim kayınvalide izin alıo benden alayımmı die..
yada yağmuru sallıyım mı die.
şükür bizim öle problemlerimiz yok.
olsada eşim söler zatenn..neyse takma sen bebişine bak:1hug:
canım üzülme oluyor böyle kazalar tabi insan kendini şuçluyor ama ne yapalım allah daha büyüklerinden korusun yavrularımızı
arkadaşlar benim doktorum sakın sallama kullanma dedi bayat ve kurtlu oluyormuş pekette satılanlar daha iyiymiş
yuh diyorum başka bişey demiyorum senn bu kocanaklava: ne demek ya anneme bagırdın diye boşıycakmış seni gıcık oluyorum bu ailesine eşini ezdiren erkeklere bu kocandan sana hayır gelmez canım allah sonunuzu hayır etsin sabır versin sana
canım emmediği göğsün daha az süt üretiyordur ondan küçüktür, sen acilen bir pompa al , en lazım şey o
geçmiş olsun canım, hasta ve tek başına olmak çook zor , bende öyleyim bazen sinirimden otuup ağlıyorum
Bebeğin varda 1.30 tamı gittiler , ayıp ama ya
Geçmiş olsun canım, ateşsiz atlatırsınız inşallah, emzik bizimkide emmiyo, bende ısrar etmiyorum, zararı yok tamam ama faydasıda yok
Dünürümm üzme kendini, olur böyle şeyler geçmiş olsun gelinime, küçücük onun eli, doğal böyle kazaların olması , çok zor şu tırnak kesmek , sen çok iyi bir annesin canımm,
iyi de bir kaynana ol tamammılmaz:
Canım ne kir olcak küçücük kafasında onun, ben birer kere yıkıyorum canım, bazen üstünü batırdığı zaman , duşun altına tutuyorum şaşırıyor, bu yağmur nerden çıktı diye :) o iki dakika bile sürmüyor :)
anlatamıyorsun insanlara özgecim çok zormuş çocuk büyütmek
Canım ben hiç yapmıyordum deneyim bakalım , kışın çıkarınca tadı bozulmuyormu taze gibi oluyormu
Benim kocam hiçbirşey yemez canım, nasıl alıştırdın sen, akşam ıspanak , bulgur pilavı var ikisinide yemez, onun yiyebileceği bişeyler yapmam lazım
yanlış yapmış eşin canım, çok biliyorlarsa gecede baksınlar kolaysa , herkes sevip hasta edip kaçıyor
birazcık size bakayım dedim uyandı ya, hiç uyumadı bugğn doğru dürüst, yan binadanda takur tukur sesler geliyor tadilat var galiba, uyucağı varsada uyuyamıcak kuzum :gitme:
hülyacım çok kızdım eşine nedemek boşarım falan sen ona dünyalar güzeli melek vermişsin hem sende iyisini bulursa durmasın.boşver takmakafana bu erkekleri anlamak mesele zaten.
benim kociş hep benden yanadır her konuda.
kızlaar b işey sorcam ben emiri sabah akşam yıkıyorum, çok mu sizce?? sadece sabahlarımı yıkasam acaba??
pınarr onlinesın galiba, nber canım batuş nasıl?
kızlaar b işey sorcam ben emiri sabah akşam yıkıyorum, çok mu sizce?? sadece sabahlarımı yıkasam acaba??
pınarr onlinesın galiba, nber canım batuş nasıl?
canlarım naber?bız de misafir var bıraz önce gıttıler.kızım mısafır görunce cin kesildı uykusu şaştı maalesef.attım beşiğine babası sallıyo ama seslerı kesıkdı ıkısı de uyudu sanırım:) 12 de mamasını verıp yatıcam ben de.ya bı de bişey sorcam hanı böle bısuru alıntı yapıyosunuz onu nasıl yapıyosunuzzzz:gitme: bana da öğretsenıze...
masaj yapınca bayılıyo benim oğlum, ellerini ovalıyorum kahkaha atıyo:)canım hava soguk degılse bence ıı yapıosun beım annem yıkanan cocukdaha cabuk buyur der . ama hava bıraz sogukse gunde 1 yeterç. ben ızmırdeyım ama gunde 1 defa yıkıyorum
masaj felan yapıorum bıde yatmadan once alıstı artık
saadet sen daha iyi bilirsin tabi canım ama ateşi olmazsa boşuna ilaç vermiş olucan bence gerekli olursa kullan ateş düşürücüyü, inşallah ateşlenmez kuzucuk..slm herkese
kızlar nasılsınız gremiyorum ne zamndır
eşim evde onla takılıyoruz kızım falan yada konu komşu geziyoruz iremmle
yarında aşımız var 5 li karma, pnömokok
umarım atşelnemeden atlatırız
hemşire arkadaş var 4 saate bir calpol vermemi söledi öle yapcam bendee
gtmedende vercem
bzden bölee
herkes kendine ve bebişlere ii baksın geçmişi okuyamadım
caım bence çok yıkıyosun.havlar yavaş yavaş serinlemeye başladı.ben artık 3 güne bi yıkıyorum
ben de günaşırı yıkıyorum artık, havalar serinledi, bi de gazımız hala çok hemen üşütüyo kızım.
çok zor bi gün geçirdik bugün yaa, kızım uyumak bilmedi, sanırım yine bi büyüme atağı geçirdik, kazandığımız yetenek de gargara yapar gibi ses çıkararak agulamak, şaka gibi yaa, oysa ben bu atağa yürüme falan bekliyodum :))
umarım tüm bebişler huzurlu uyur, hepinize tatlı rüyalar, iyi geceleerr
mesajların yanında MQ yazıyo canım cevaplamak istediklerini ona basıp seçiyosun en son mesajada alıntı yap diyince cevaplama pencerende hepsi çıkıyo..canlarım naber?bız de misafir var bıraz önce gıttıler.kızım mısafır görunce cin kesildı uykusu şaştı maalesef.attım beşiğine babası sallıyo ama seslerı kesıkdı ıkısı de uyudu sanırım:) 12 de mamasını verıp yatıcam ben de.ya bı de bişey sorcam hanı böle bısuru alıntı yapıyosunuz onu nasıl yapıyosunuzzzz:gitme: bana da öğretsenıze...
aylin günde iki kere yıkanırmı kız bu havada ben her gün yıkıyordum dr gün aşırı yıka dedi..
dayanamıyorum bazen yine her gün yıkıyorum diye bile korkuyorum üşür diye ki biliyorsun evim çok sıcak.
nilay hoşgeldin canikooom nabersin??
tamam herkes çok demiş 2 kereye, bende duruma göre bakarım artık..
emirdende bazen geliyo hırıltı, her kontrolde dra soruyorum bişey yok diyo :sinifsinif:
yarın kontrolumuz var, yine sorcam yine normal dicek kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?