2009 Haziran Anneleri!!

Didemcim cok gecmmis olsun canim, bir an evvel insallah hersey yoluna girer ,ihsan sagligina kavusur da sende bir oh cekersin...Tekrar gecmis olsun canim...

sağolun kızlar inşallah iyileşir çok üzülüyorum evet sakın uyumamalarını falan dert etmeyin acı içinde ağlamasını duymak kadar kötü bişey yok yüreğim paramparça oldu inanın yani eşimde yok yanımda aylardır iyice psikolojim bozuldu tek başıma annemlerde istanbuldaydı bunlar olurken yeni geldiler çok Allahım bidaha yaşatmasın öyle anlar:Saruboceq:

Didemcim cok gecmis olsun, Allah yardimcin olsun, bebeklerimiz bizim herseyimiz, Allah'im onlari korusun

sağolun kızlar Allah razı olsun Allahım hepimizin yavrularını korusun hertürlü hastalıktan

cnm çook geçmiş olsun allah beterinden saklasın bebeğini..
umarım tez zamanda atlatır bebeğin...
üzülme allah yardımcın olsunn:Saruboceq:

Didemcim geçmiş olsun canım ya kıyama ben İhsoşuma inşallah bir an önce iyileşir atlatırsınız zor günleri dualarım sizinle.

Günaydın kızlar biz çoook zorrrr bi gece geçirdik. 10'da yattı Elif hanım, 1.30'da kalktı emdi 2'de geri uyudu. sonra 3,5 ta bi kalktı, uyuduğunda sabah 7'di.10'da da geri kalktı. Gece çok kötü bşi yaptım kızlar yaaa çok üzüldüm sonra. Sinirlerim yıpranmış olacakk ki Elif ne istiyosun derdin ne annnecim diye az bi yüksek sesle ama gerçekten az yani kızdım. İnanamazsınız dudağını büzüp ağlamaya başladı, kuzum ya. Derdi oyunmuş. 6'ya kadar açmadım ışıkları yatağından da almadım karnını doyurup altını temzileyip yatırdım. 6'da ağlayınca açtım ışıkları kahkalaar gırla gidio gülüyo suratıma suratıma delüüü. Sonra 7 de mutfağa kadar gittim ilaçlarını almaya, geldiğimde horrrrrr olmuştu kendi kendine iki dakika içinde.

Siz böle gece uyanınca ve böle uzun süre uyumayınca ışıkları açıp, yataklarından kaldırıyomusunuz kuzuları kızlar? Karanlıkta iki saat yattı da bana mısın demedi eşşek. Tabi bende yatağın başında, elimi tuta tuta bekledik iki saat. Kaldırmak mı iyi kaldırmamak mı?

cnm çook geçmiş olsun allah beterinden saklasın bebeğini..
umarım tez zamanda atlatır bebeğin...
üzülme allah yardımcın olsunn:Saruboceq:

teşekkür ederiz teyzeleri inşallah

slm kızlar nasılsınız güzel bebişleriniz umarım iyilerdir

didemcim çok üzüldüm cnm ya sana sabır versin rabbim bebeginede saglık versin inş iyi olur tez zamanda(

bu arada benim bebegim icemen hasta oldu cnm çok sıkılıyo bu duruma sabah kadar küt küt öksürdü napacamı bilmiyorum öksürük şurubu veriyorum kızlar bana yardımcı olun naparsam bebegim bu öksürükten ve burun akıntısından kurtulur doktora kaç oldu götürmem şimdiki doktolar baştan savıyolar ya (((

kızlar kanal d de epidural sezeryan ile doğumu gösterdiler
muhteşemdi
izlerken ağladım hüngür hüngür
ne kadar kendim de aynı şeyi yaşamış olsamda izlemekte bir o kadar etkili:sinifsinif:

ewet canım kan bende direk baygınlık hissi yapıyo hatta küçükken bayılıyodum
canım benim çok geçmiş olsun ya inş herşey yoluna gircek bunuda atlatır o küçük adam tekrar geçmiş olsun canım
geçmiş olsun tatlım
benimki hafif öksürüyodu ben ıhlamur kaynatıp verdim geçti ama bizimki hafifti
burnu içinde serum fizyolojik kullandım
inş senin yavrunda çabucak atlatır

sağol canım benim sizede çok geçmiş olsun oda çok kötü yaa ben burda kızların ıhlamur verdiğini okumuştum biara ama hiç denemedim bilmiyorum şurup içiyomu iyi gelmedimi hiç

sağol binnurcum inşallah benim küçük erkeğim bunuda atlatacak Allahın izniyle

ben aglamadigi surece kaldirmiyorum ozgecim, hatta dr aglasa da eger karni toksa 10-15 dk susmassa al dedi, ben o kadar sabirli degilim tabi, aglarsa aliyorum

Canlarım merhaba..biz uykusuz geceleri bıraktık...gece uyuyoruz...gündüz cin gibiyiz...ne ev işi ne yemek yapmama izin vermiyor küçük erkek...kucağımda beraber yapıyoruz herşeyi...[

QUOTE=dido27;9539892]canlarım benim günaydın hiç giremiyorum ben fırsat bulup bizim ihsoşun hergün bişeyi çıkıyor buseferde böbreğinde 2tane 3mm taş çıktı ağlamaktan harap oldum kendide acıdan kıvrandı yavrum büyükler o acıya dayanamazken o daha minnacık gözlerini aça aça ağladı yavrum şimdi ilaç tedavisine başladık bakalım günde 5kere farklı ilaç veriyorum zorla ameliyatını atlattık derken bide bu çıktı Allah çaresiz dert vermesin tabi ama benim ömrümden ömür gitti aylardır aah aaahhh inşallah biran evvel bunuda atlatırız teyzeleri duaedin olurmu[/QUOTE]

Didemcim...çok geçmiş olsun bitanem..çok üzüldüm ama tanrım dermansız dertten korusun....

Tatlım çok geçmiş olsun bebişine ama bence dr a götür...öksürük ciğerlere inmesin...

Canlarım merhaba..biz uykusuz geceleri bıraktık...gece uyuyoruz...gündüz cin gibiyiz...ne ev işi ne yemek yapmama izin vermiyor küçük erkek...kucağımda beraber yapıyoruz herşeyi...

Didemcim...çok geçmiş olsun bitanem..çok üzüldüm ama tanrım dermansız dertten korusun....

Tatlım çok geçmiş olsun bebişine ama bence dr a götür...öksürük ciğerlere inmesin...

özgecim benimde sinirlerim boşaldıgında öyle bagırıyorum.oda kızdıgımı anlıyo yavaş yavaş.canım hep el bebek gül bebek olamaz ki.kendine kızma.bunlarda olucak yaniii.
gece kalktıgı zaman aglayana kadar almıyorum.hatta aglayınca bile biraz dayanmak gerekiyomuş ama zor oluyo.uyanınca gayet enerjik oluyo ve hep oyun istyo.ama gecenin bi vakti bizde enerji olmuyo ve dayanamayıp kızabiliyoruz.ben bi kere gece yorulup babasına havale etmiştim.oda inat etti agladıgı halde almadı.beşiğinde salladı gerçekten çıglık çıglıga aglayan çocuk 5 dkda uyudu.ama anne yüregi dayanmıyoooo:gitme:

didemcim çok çok geçmiş olsun.inşllh en kısa canamda ihsoşumuz iileşir.rabbim acil şifasını versin.sanada sabır versin canımm.dualarımız seninle

Canım bendede chicconun manueli var 120 tl ye aldık sanırım yanlış hatırlamıyorsam ,memnunum ben, sütüm fazla oldumu sağıyorum ama zor iş gerçekten

kızlar semoştan haber alan var mı ?
narencim sevgili dünürü sen biliyor musun muhtarımızı ve çato beyimizi

canım ben konştum geçen gün, iyiydi çağatayı sürekli ayağında sallıyormuş 5 dakika bırakayım uyanıyor dedi, bilgisaarıda bozukmuş ondan giremiyor

Canımm çok geçmiş olsun, küçücük daha , kurşun döktür olmassa nazar mı oluyor bu kuzucuk, Allah acil şifalar versin , başka dert göstermesin yavrukuşuma

Özgecim ben gece uyanmaya başladığı anda hemen yanıma alıyorum emerken uyuyor tekrar, mızıldanmaya başladığı anda hemen memeyi yapıştırıyorum kaydirigubbakcemile3
çok fazla uyanıyormuş ama senin kuzunda, Allah yardımcın olsun

Canım ılık şekersiz ıhlamur ver iyi gelir , burun damlasıda serum fizyolojik, tuzlu su o zararsız bebekler için burnunu açar rahat nefes alır , birde uyurken başının altını yükselt çok öksürüyorsa , bizde yeni atlattık hastalık zor

kızlar akşam yusuf kayra bebek hamağından düştü, uyuyordu hamakta, bende duşa girdim, çıktığımda uyanmış, kayınvalidem sallıyordu hamağı, sonra telefonu çaldı içeri girdi, bende iki dakika saçımı kurutayım sonra alır emziririm diyordum, bir ses pat diye ,ve çığlık çığlığa ağlamaya başladı kuzum , öyle korktum elim ayağım kesildi, iyiki annem vardı yalnız olsaydım napardım bilmem , tahta parke zemine düşmüş yuvarlanmış, artık yalnız bırakmıcam hiç, bakamadım çocuğa ( saatlerce ağladı içini çeke çeke ,Allah hepimizin evladını korusun

artık büyüyorlar çok çok daha dikkatli olmamız lazım, Anne olmak ne kadar zor mafoldumben

Merhaba ben sıteye yaklaŞık 1 yıldır Üyeyım ama tam anlamadıĞım ıÇın gırmıyorum..4 mayıs doĞumlu kızım var ısmı elıf naz.
Bu sıteden armaĞanımın arkadaŞıyım. ısmın pınar zımırde oturuyorum

kızlar naber çok başım ağrıyo tuttu benım meşhur migrenım.hava mıs gıbı çıkarayım kızımı istıyorum ama adım atacak halım yok.eşim bu akşam gene dışarıda zaten dun geldı gecenın 12 sınde sinir etti benı aldım kızımı onun odasında nyattık ana kız.k.valıdem de karşı bınada ama bana zerre faydası yok eltimin oğluna bakıyor.daha kızıma yarım saat faydası dokunmamıştır.of sinir geldi üstüme.

ay canım çok geçmiş olsun.allah korumuş yavrunu.gerçekten dkkatli olmak gerekiyo artık.çok zor annelik.
bugün gittim gögüs pompası bakmaya ama avm acayip pahalıydı.nette daha uygun.lansinoh yada chcconunkini alcam.cicconun çok çeşit var.ben manuel bakıyorum.ya onuda kullanırmıyım bilmiyorum.şimdi emmekde zorlanıyo diye onu denicem ama inşllh aldıgıma pişman olmam.chiconun 35ytl falanda var.seninki elektrikli değilse niye öyle pahalı acep

arzu ben manuel değil elektrikli kullanıyorum ameda 2 pompalı fiyatı pahalı ama mükemmel istersen incele bi

gülincim eşin niye sizle gezmio yazık ya gezin biraz

semayla gün aşırı görüşüyoruz ii maşalla selamı var

geçen bir yerde okumuştum sizlede paylaşayım kadının biri oğlu ilk aylarda gazdan dolayı hiç uyumuyormuş habire emiyormuş gece uykususz uykusuz kalkıp emziriomuş yine ağladıgı bir sıra kalkmış memesini açmış ağzına vermiş kocasıda istersen oğlana ver memeni benim ağzımdan cek hala ağlıo bak demiş

zavallı kocasının agzına dayamış :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…