2009 Haziran Anneleri!!

didemcim cok ama cok gecmiş olsun kesin nazar değiyor ihsana ya sen dışarı falan cıkardıgında ayını söyleme görenlere 7 aylık de maşallah cocuk kilolu tosuncuk gibi allah korusun nazarın kimden degeceği belli olmaz en kısa zamanda iileşir inşallah

ay çok komikmiş narencim yaaa....
valla gece o uyku sersemliğine çok normal.ay ama çok güldümmmalkisalkisalkis
narencim pompa içinde çok pahalı bişey almak istemiyorum.ne kadar kullanılcakki.belki kızım emmeye geri başlarsa hiç gerek bile kalmıcak.o yüzden uygun bişey bakıyorum ama yinede kararsızım

evet ya bende baya güldüm :) komik herkesin başına gelebilir hele ilk ayları hep zor bu bebeklerin :))

haklısın benim ilk ay süt düğümlenmesi oldu ve manueller sadece ön kısımdaki sütü cektiği için almak zorunda kaldım iikide almışım cünkü kızımın emmesi cok kötü hep 2 cekio bırakıo tamamen bitirmio gögsümdeki sütü bende kalanı sağıp uyurken veriorum cünkü uyanıkken biberonu mamayı da almıo

ne kadar süt içmesi lazım bilmiorum ama benm sütüm yaglı değil hiç su gibi pek yartamıo onun için

3 saatte bi 100 yada 70 cc cıkıo zaten sağ gögsümden emmeye emmeye köreldi
ondan cok az gelio tek gögüsle idare edioz işte

Son düzenleme:

benim kızımda zayıf.sütüm ne kadar çıkcak baya merak ediyorum.inşllh biberonla emmer.aslında gögsümden emsin istiyorum ama yavaş yavaş bırakıyo sanki.dikkatei çok dagılıyo iice zayıflıcak diye tedirgin oluyorum.o yüzden bu pompayla sağıp biberonla verme işini denicem.
sen ek mama veriyomusun???

ben anne sütü hariç hiçbişey vermiorum canım nasılsa ömrü boyunca bişeyler yiyecek ama anne sütünü bir daha nereden bulacak değil mi zaten mama asla kabul etmio bende zayıf die üzülüodum ama dr azarladı beni inan kızın gayet asğlıklı sana zayıf gelio olabilir ama kilosu çok ii dedi sonra baktım gercekten gereksiz yere üzlüorum

cünkü her hareketi yapıo gayet mutlu huzursuz değil uykusu ii gazı yok ben neden paralanıyorum ki dedim kendi kendime ki ben ayda 300 gram alan bi bebekmişim düşünebiliomusun anne sütü almıomuş mama ile beslendiğim halde annem de dedi ne kendini üzüosun senden dertli bebek yoktu senin kızının maşallahı var die zayıf olsun sağlıklı allaha şükür allah nazarlardan saklasın 3 .5 aydır daha hiç hastalanmadı sükürler olsun nazar değmesin inşallah sen de üzme kendini bu aylarda dikkatleri cok cabuk dağılıo emerken gececek bu sürede sen de emzirmeyi dene sessz sakin loş ortamda uykudan uyanınca yada uykuya dalacagı zaman ek gıda ya da mama vereyim dioan sen bilirsin ama kilo kaybetmiosa anne sütüne devam derim ben boşver zayıf olsun anne sütünün yerini hiç bişey dolduramaz 6. ayda herseyi tadacak nasılsa değil mi

cnmm walla bayaa güldümm..olur ya gece herşey olurrkaydirigubbakcemile3
adamında işine gelmiş iştee:roflol:

bir de toplum olarak kilolu bbek hastasıyız nedense

kilolu olması sağlıklı olması anlamına gelmio ne yazıkki bi arkadasım var sütüm az die muhallabiler gece cayları ek gıdalar verdi 3 haziranda doğmuştu kızı 7 kilo olmuş 3. ayda ve dru diyet verdi sen naptın bu cocuga dönemio bile die

şimdi sadece meyve suyu ve yourda izin var mama yasak ne yazıkki

kalp seker ve tansiyon hastası olmasını tetiklio kilo gereksiz yere midesini genişletmek cok sacma

çünkü bebekken olusan yağ dokularından ömür boyu kurtulmanın imkanı yok

ha haklısın bebeğimiz kilolu olsun hepimiz isteriz azma su koşullarıda bi göz önüne almak gerekir die düşnüyorum ben

misafilerim gelicekti aradılar gelemiolarmış,
bende emzirdim yağmuru sallıorum.biraz uyusun uyansın çarşıya gidicezz..
kızıma bişeyler alıcam.artık kıyafetleri küçük gelio.büyüdülerde kıyafetler küçülüo..
gezer geliriz biraz sıkıldık kaç gündür ewdeee

:)))) gelmiştir zavallının işine bazı kadınlar (ben dahil ) bebekten sonra adamları boşluyoruz:))

he ben isterdim su adet döngüsünden kurtulmayı ama yaklasık 4 ayda 48 gün lohusalık ve 4 adet atlattım eşimi gözümün gördüğü yok inan kardeş olduk iice :)

çok dogru diyosun canım.bende mama ek gıda vermek istemiyorum.anne sütünü alsın istiyorum.memeden emmese bile biberonla vermeye çalışıcam.hatta 1yaşına kadar anne sütü alsın diyorum.nede olsa çalışmıcam evdeyim.6aydan sonra ek gıdaya başlarım ama anne sütünede inşllh devam ederiz.hepimizin sütü bol bol olsun inşllh

aynen cnm katılıorum ..biz tosun sewdalısıyızz..obez bir milletiz..

bennim kızım 3.5 aylık.. 5800 kilo boyda 63 dü en son..(15gün önce)

normal sınırlarda ilerlio.sadece anne sütü aldı benim kızım..

sütüm yeterse ve kızım emerse en az 6 ay emsin istiorum.inşallahta emer..

geçen gün kayınvalidem şöle bir laf dedi..:

çok hareketli olmasa ve uyusa bi bu kdr daha kilolu olur..(10 kilo olcak sanki)

ayrıca şunuda dedi: senin sütün çok ama yağmura yaramıo..:mymeka:

ben hiiiiiiiç takmadım bilee..ben biliorumki kızım doyuyoo,uyuyooo,mutlu huzurlu..

allaahtan ne istiim artıkkk.çok şükür..

zaten 2 ay sonra başlıcaz ek gıdalara..ozmn ister istemez kilolu olcaklar..

hem bence hantal olmasınn..

herkesin dediğini kafaya taksakk oooooo boşwerin bence..

ben hergün şükrediorum allah bana eli ayağı düzgün bi evlat werdi die...

inşallah canım sık sık emzirip sağmayı dene cünkü sağdıkça cogalıyor süt birde öğün atlamamaya dikkat et cünkü ben ne zaman öğün atlasan direk azalıo sütüm

süpersin ilke aynen bende bana da cok sey denilio valla takmıorum artık sükür cok sağlıklı ve cok hareketli bi bebeğe sahibim ne mutlu bize :) aynı yağmur gibi defne de desene :) eşit gidiyoruz

pınarcım hoşgeldin canım .. nbr naılsın??çıkmışsın ama

selam kzılar.. benimde sütüm azaldı.. bende mümkün olduğunca emzirmek siitoyrum bebeğimi.. yavrum emmeyi seviyor ama sütüüm azaldı ne yapsam acaba.. makinem var.. ama ben sağdığımda süütm daha azalıyor benim

öle sey olmaz müzeyyencim önce sütüm azaldı kelimesini sil aklından moral en önemli şey unutma

öğün atlama yemene dikkat et ve sık sık emzir

sağmaya gelince ben ilk sağdıgımda azaldı diip durdugum için moralim bozluyor her sağmada da azalıodu haliyle hiç gelmeden inan yarım saat makinenin başında geciriorum sonradan sonraya cıkıo boş boş sağıyorum anlıycan bi bakıorım birden 60 cc cıkıodu böle böle devam ettim ama göğsünün dolmasını bekleme sık sık ya emzir yada sağ gögsü boşalttıkça süt üretimi de artıyor

bol sütlü günler inşallah

sağol canım ya..bende bazı çok gzeül doluyor.. bazıda boşboşş..inan içim gidiyor.. en azından6 ay emse ben razıyım...

Armycim çok olduğu günler yediklerine dikkat et, mesela ben bulgur yediğimde o kadar doluyorki acıyor göğüslerim, petibör büskiviyede çok süt yapıyor diyorlar denemedim hiç
Allah kuzularımıza bol bol sütler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…