LEO cum bende kraftın almıstım mavı renk ama o almıo kocaman delıgı var ben WEE marka aldım turuncu cokda memnunum. once sprey sıkıorum sonra cekıorum:))
herkese günaydın,İlkecim ohh sevindim senın adına,bıraz uykunu almışsındır inşallah.burun aspiratörünün neyını becermedın?ama kuru kuru burnuna sokup çekersen olmuyo.yanı kuru sümüğü almıyo onlar.önce serum fizyolojık sık o yumuşatıyo sümüğü ondan sonra çek.öf yaaa muhabbete bak sabah sabah:))
şu humanayı ben de alıcam bugun.ben salak gıbı mılupanın kını iöiyomuşum doğumdan beri.ger.ı zararı yok tabı ama pek bı faydasını da görmedim emzıren anneler için yazıyo uzerinde.
Ayşecim maşallah götür şerbetleri de kılolar ne olacak peki:))
ay canım yaa çok geçmiş olsıu.. hadai geaz bakalım.. iyi gelir.. fırsatım olsa bende gezsem keşkegünaydın kızlaar, herkese mutlu haftasonları,
biz başlangıcı biraz kötü yaptık aslında, sabah 5 te öksürük krizi tuttu beni , sabah kadar babiş baktı kızıma, sesim yüzünden uyuyamadı da bebişim, ama şimdi biraz daha iyiyim çok şükür, hatta öğleden sonra kızımı babasına bırakıp eminönüne gidicem, aylardır ilk defa tek başıma çarşıya çıkıcam, çok heycan yaptım , şu halimize bak yaa, neler yaptı bikaç ayda şu yumurcaklar bize :))
sağol müminecim :1hug:meraba kızlaaar,
didem canım çok geçmiş olsun kuzuna, çok nazar değiyo galiba bol bol okuyun ihsoşa, inşallah hemen atlatır annesi,
emelcim sana da geçmiş olsun, bi gece geçtiyse artık korkulcak bişey yoktur sanırım,
süt konusu da hepimizde bi yere sanırım, ama napalım Allahtan mamalar var, ek besine de az kaldı zaten, Rabbim hepimizin sütlerine bol bereket versin arkadaşlar, tüm bebişlerimizin de ömrü boyunca rızkı bol olsun
süt artırma konusunda bende hiç bişey işe yaramadı, bi tek bulgurla soğan artırmıştı, o da korkunç gaz yaptı içemedi bebişim
☞ Fibero Müzikli Dönence - ŞOK İNDİRİM : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstilkızıma dönence alıcam kızlar ama karar veremedim
sizde hangileri var memnunmusunuz??
Üzüntüden cevap vermemişim, ismim ayşe.
Senin ismin ne?
sorma canım anlamaıyorumki..birgün geçenlerde çok güzel oldu.. sertleşti baya.. çok sevindim.. am ane yediğimi anlayamadımki.. bir gün öncesinden incir yemiştim ..omu petibörde yemiştim omu. anlamadım.. dün ikisiniide yedim az doldu
geçmş olsun canım.... kusma olursa hemen dr a götürütün.. ama kusmadıysa inş bişi olmamaışıtr canım..sıkma cnaını..
ne güzel canım iyi eğlenceleri bana hayal gibi geliyor çaşıya çıkmak gezmek , 10 gündür sadece balkona çıktımgünaydın kızlaar, herkese mutlu haftasonları,
biz başlangıcı biraz kötü yaptık aslında, sabah 5 te öksürük krizi tuttu beni , sabah kadar babiş baktı kızıma, sesim yüzünden uyuyamadı da bebişim, ama şimdi biraz daha iyiyim çok şükür, hatta öğleden sonra kızımı babasına bırakıp eminönüne gidicem, aylardır ilk defa tek başıma çarşıya çıkıcam, çok heycan yaptım , şu halimize bak yaa, neler yaptı bikaç ayda şu yumurcaklar bize :))
herkese günaydınlarr..
hepinize mutlu haftasonları diliyorummm
biz şimdilik evdeyiz.dün gezmiştik.bakalım belki bugünde bi yürüyüş yaparız.ama evide temizlemem lazım.bi haftdır süpürge açmadım-tatlicadiarzu-
ya kızlar dün demir ilaçını elma suyuyla vereyim dedim.ama cam rendeyle fazla suyu çıkmıyo ya.bi elmadan bi tatalı kaşıgı çıkara bildim.damlaya karıştırdım bizim cadı onuda içmedi.daha çok elma suyu koymama gerek.bu damla pis pis paslanmış demir kokuyo.yazık bebişlere.tadlandırmak lazım.bide ne biçim lekesi kalıyo.çıkarmı ki lekesi
ben dra serum fizyolojik yazarmısınız dedim devlet karşılamıyormuş ama aldık pahalı değil.ismi sefiyol 6ytl ama damla değil spreyliii
selam kızlar..
bende dün efeyi hırıltısı vardı diye doktora götürdüm Allaha şükür birşeyi yokmuş bu havalarda normal dedi dr..
eve geldikten sonra efenin başında ufacık sarı kabartılar gördüm doktorunu aradım konak oluyor galiba dedim oda ben görmedim konrolde dedi..çok minicikler daha ben bile zor gördüm ilaç verdi aldık sürdük akşam sabahta yıkadım zeytin yağı sürüpte fırçasıyla taradımda birşey çıkmadı hala ufak sarı kabarcıklar duruyor..
ne zaman geçer bunlar ya neden oluyor ki..
şampuanla ilgisi varmıki ben nıvea kullanıyorum artık sebamed kullanıcam o iyiymiş..
bebişlerinizi ve sizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?