bana da eczacı söylemişti canım..bunu söylediğin iyi oldu..eğer öyleyse ben de gold kullanmaya başlarım..
ben de ısrarla anne sütü diyenlerdendim ama maalesef düşünüldüğü gibi olmuyor..anne sütü vereceğim diye bebeğimin aç kalmasına da içim elvermiyor..ben kilo alsın diye vermiyorum ki zaten benimkinin kilo alımı gayet iyi.kimsenin de o sebeple sütü varken mama vereceğini düşünmüyorum..kolayca emzirmek varken biberon kaynat su kaynat ılıt vs..bu kadar zahmete kimse girmez.sütümü de arttırmak için elimden geleni yapıyorum ama bünye meselesi bu biraz da ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün artmayınca artmıyor bu meret..sık emzirmek arttırır derler benimki hep memede ama göğüslerim hep yumuşak..eğer sütünüz bolsa bebeğininzin keyfi yerindeyse ,emiyorsa tabi ki mama vermeyin emzirin bence de..
evet canım ben demiştim su an onu izliyorum zaten
sen özlemden bahsediosun o 4.5 aylıkken kaybetti ikizlerini ne yazıkki( meritti niki
teşekkür ederim canımbende nuby nin kasıda var ısıya göre renk degiştiriyo çok sıcaksa rengi degişiyo çok güzel
evet canım aslında kaç cc çok merak ediyorum.ama hala pompa alamadım.en kısa zamanda pompa işini halletmen lazım.
acaba aç oldugu için parmagını bu kadar çok emiyo olabilirmi.gündüzde hep parmagı agzında.hiç elini çıkartırmıyo.parmaklar kıpkırmızı olmuş.oyalamaya çalışıyorum oyuncaklarla falan ama yinede parmakdan vazgeçmiyo
maşallah kuzuna canım,Selam kızlar, uzun zamandır nete giremiyordum geçmişi oku oku bitmedi. Bugün aşımızı olduk.
7 kilo 670 gr olmuş benim minik, boyumuzda 64 cm. Bizim gibi minyon olmasa bari.
Narencim tamamen katılıyorum,kızlar sütünüz yetiyorsa neden mama kullanıyorsunuz kilo alsın die mi zaten ömür boyu ek gıda yiyecek cocugumuz bence anne sütü yetiyorsa sırf kilo alsın die şişirmeyin bebekleri mamayla cok sacma yani
bunun yerine sütünüzü artırmaya bakın derim naçizane fikrim bu
hayatı boyunca alacagı en güzel besin anne sütü hiç bir bebek bundan mahrum bırakılmamalı yazık yani bırakın zayıf olsun ama sağlıklı olsun benm sütüm bi arar cok ama cok azaldı ki bunda gögsümün boşalmamaı ve stres yani sütüm azaldı die düşünmem yatıodu sağa sağa coğalttım allaha şükür bence herkes artırabilir bi şekilde
evet canım aslında kaç cc çok merak ediyorum.ama hala pompa alamadım.en kısa zamanda pompa işini halletmen lazım.
acaba aç oldugu için parmagını bu kadar çok emiyo olabilirmi.gündüzde hep parmagı agzında.hiç elini çıkartırmıyo.parmaklar kıpkırmızı olmuş.oyalamaya çalışıyorum oyuncaklarla falan ama yinede parmakdan vazgeçmiyo
nasılsınız kıslarr
ben eşimin yanına geldim 1 haftalığna orduevinde kalıyoruz biraz zor olck ama npalım sabahtan beri temizlik yapıyorum neyseki bitti
özlem ayy yerim o armini ben ne tatlı olmuş o çok yakışıklı çok canlar yakacakk
canım nasıl alıştı böyle suya bizim banyo yapmamız tam bi eziyet hatta kabus yıkıyo ortatığı doğduğundan beri sevmiyo ne zaman alışcak bilmem varmı acaba suya alıştırmanın yolu küveti doldurdum yüzdürdüm internetten bi kaç şey daha yaptım yok nefret ediyo
şengül canım ben öylesine bi kaşık almıştım slikon ama bende nubynin alıcam
kan ilacıda ferro sanol veriyorum
arzu benim doktorumda mamaya çok karşı hatta verdiğmi söylemedim ama ben anlıyorum sütümün yetmediğni yoksa manyakmıyım mama veriyim ki mama yapmak kolaymı biberonu temizle ısıt soğut
ki bunun maddi yönüde var kimse keyiften mama vermiyo bence
yetmiyosa ver canım bakma doktoruna onlara söylemesi kolay aglamalarını biz cekiyoruz doktorlar değil
herkes mama hakkında fikirlerini yazmış...bence ayda 800 gram almayan bir bebege anne sütü yetmiyordur bunu çogu doktorlar böyle kabul etmiş...bide zaten bebek zayıf olunca anne dahada strese giriyo ve sütü dahada azalıyo..benim kızım ilk 2 ay çok az kilo aldı çok üzüldüm yapmadıgım şey kalmadı mecbur mama takviyesine başladım ve kızım kilo alınca benimde stresim gitti ve hiçbir şey yapmadan sütüm arttı bende mamayı kestim.. bazıları diyo ya ek gıdaya geçince zaten kilo alacak ama alacagı kilo ayda sadece 500 gram olacak...benim doktorum bu ay ne kadar alırsa kar gözüyle bakıyor zaten diş çıkarmaya başlayınca ve hareketli döneme girdiginde kilo alacagını pek sanmıyorum... sütünüz yetiyosa anne sütüne devam ama 800 gram almayan bir bebek bence günde 1 veya 2 defa mama almalı...kızlar bu benim fikrim kimse katılmak zorunda degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?