benimki şu saat oldu uyumadı daha...salla babam salla...uykusu da var ama direniyor uyumamak için ...o kadar inatçı ki anlatamam..babası kılıklı nolacakk...ve ben yemek bile yiyemedim uğraşıp durmaktan..benim kadar durumu vahim olan yoktur her halde..hiç uyumuyor bu çocuk ya...
herkeze günaydınn
arzu benim kızımda 2 hafta önce hiç bişey yemiyodu ac uyutuyodum artık baktım yemiyo kaşıkla boğazına döktüm ama geçti arada yapıyolar böyle
saatlerce emmedi beni hala öyle çok iştahlı emmiyo ama yinde eskiye göre çok iyi
mamaya gelince açken vermeyi dene diycem ama kızım zaten emmedi demişsin
ara ara dene istemiyosa zorlama ama akşama kadar emmezse benim yaptığmı yapabilirsin agzına tep kaşığı aç yatmasından ii
canım son kullanma tarıhıne bı bak ama bence bozulmuştur.kızlar ya bebeişlerle alakalı değil ama bi sorum olcak.yeri değil biliyorum ama nette araştırdım pek bişey bulamadımmm
cumartesi marketten tavuk almıştım.ama yapmaya fırsat bulamadım 5gün oldu bugün yapsammı acaba.buzdolabının normal yerinde duruyodu.bozulmuşmudurkiii?????
allah allah babanız ne iş yapıyo?o hazırlasın.günaydın herkese ayy bu kız deli edicek beni hep oyun istiyo şimdi sallıyorum uyusun diye ama mızmılanıyo kahvaltı yapmam lazım babamızda evde oda kahvaltı ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?