2009 Haziran Anneleri!!

ayy iki kere gitmiş bunu düzelttim bu kk ya bişi oluyo ya :):)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.

cnm endişelenme arada iştahsız oluyor bebekler..

benim bebeğim doğduğundan beri biberon kullanıyor gerek anne sütünü gerekse mamayı biberondan içiyor ama memeyi asla bırakmadı hatta 2 hafta biberonu bıraktı.. biberonla içse bile memeyi yinede arkasından alıyor her çocuk aynı olucak diye birsey yok. önemli olan bebeğin doyması bebeğim sırf meme emzin diye onu aç da bırakamam

ay geçmişi okuyup öle yazayım dedim..oku oku bitmedi..
bizim uyku düzenimiz bozuldu kızlar..
akşama kadar patlıyorum evde eşim gelince eş dost akraba gezelim diyoruz tabi ahmet beyinde uyku düzeni bozuldu dün 2 de zoraki uykuya daldı..
benimde migrenim tekrar başladı dün ağrıdan öldüm, eşim işten gelince biraz rahatlarım diyorum o da Ahmeti bi iki seviyo sonra dalıyo işlerine. çocuğun sesi çıkmasın diye uğraşıyo biraz hareket ettiriyim,bişeyler öğrensin- yorulsun kolay uyusun yok.onunla da tartıştım..

bende aç bırakın demedim zaten biberon vermemiş olanlara dedim ki bu aralarda alışıyolar herşeye tabiki her bebek aynı değil ama biberona alışıpta anneyi bırakan çok çocuk gördüm ben o yüzden eğer gerek duyulmuyosa biberona alıştırmayın demek istedim hemen çıkartıp emzirmek daha kolay bu yüzden dedim biberona alıştırmayın senin çocuğun alışmamış olabilir ama hiç biberon vermemiş vermeyi düşünenlerinki alışıcak belki ben bildiğimi paylaşmak istedim

dogru biberon kullanırsanız bebek emmeyi bırakmaz..ben aventin biberonunu kullanıyordum 2 nolu ucu var az az gidiyor agzına aynı anne memesi gibi...benim kızım bırakmadı emmeyi aksine dahada çok yapıştı:lepi:...tabi her bebek farklı olabilir:1rolleyes:

ben zaten siz oyle dediniz diye cevap yazmadım.. genelleme yapmak yanlış benim bebeğim gibi olanlar da var diye yazdım.. benim bebeğim 3.gününde aç olduğu için 400 gram kaybedip sarılık oldu ve küvezde yattı bu yüzden bu beslenme konusunda fazla hassasım.. yemek yesinde nasıl yerse yesin ..

ah nazcım biz iremin uyku düzeni bozulcak diye akşamları hiç bi yere gidemiyoruz karşı komşumun dışında...orada hemen kapı karşısı olunca etkilenmiyor uyurken götürüp hopp yatağa yatırıyoruz
çünkü irem
her akşam en gece 19 .00 yada 20.00 ye kadar uyuyor :nazar:

dogru biberon kullanırsanız bebek emmeyi bırakmaz..ben aventin biberonunu kullanıyordum 2 nolu ucu var az az gidiyor agzına aynı anne memesi gibi...benim kızım bırakmadı emmeyi aksine dahada çok yapıştı:lepi:...tabi her bebek farklı olabilir:1rolleyes:

bende aynı biberonu kullanıyorum çok da memnunum gercekten memeye daha fazla yapışıyor benim oğlumda

günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.

aynı şeyleri bende yaşıyorum canım.geçenlerde olmuştu bi hafta sürdü geçti.şimdi yine başladı.bizde ara ara oluyo.bende çok üzülüyorum kızım çok zayıf.4buçuk aylık ama 5700 kilosu dün ölçtüm.dediğin gibi biraz emip aglamaya başlıyo.bende sütümmü az geliyo diye düşündüm ama sıktıgımda süt geliyo.aglıyo yeniden memeye yapışıyo.hem emmek istiyo hem aglıyo.iki gündür mama vermeye çalıştım onuda almıyo.bu iştahsızlıkla napcam bilmiyorummm:gitme:

bnm miniğimde biberonla içiyor sütünü çok rahat oluyor
dr.bronwsun gaz giderici biberonundan..
biberonun içindeki bi aparatif baloncuk olmasını engelliyor..

kızlar çağatay da öle yapıyodu ağlayıp emmek istemiyodu
ben bunu ona şarkı söleyerek yaptım
ilgisini bana verdim
sessiz yerde emzirip şarkı söledim konuştum doyana kadar çok işe yarıyo bi de sık emiziriyosanız ondan da olurrr
bi deneyin işe yarar belkiii

anam bu oğlan bensiz 2 dk oyalanamıyo yafff
mızlanıyoooo ben kaçtımm
hem yemek yiyiö hem de bıdığımı sevimm ağlamasınn

Ayakta emzirmeyi deneyin kızlar, bende 3. ayda yaşadım bu sıkıntıyı.
Ayağa kalkıp bir ayağımı koltuğa koyuyordum öyle zorla emziriyordum, birde emzirmeden önce göğsünüzü yıkayın, elinize alın suyu göğsünüzü silin terlediğimizde emmiyor bebekler.
Ben çok ayakta emzirdiğimi bilirim, emzirmek bazen çok keyifli bazen çileye dönüşebiliyor, birde o emerken süt akıyor üstü başı ıslanıyor.

kızlar çağatay da öle yapıyodu ağlayıp emmek istemiyodu
ben bunu ona şarkı söleyerek yaptım
ilgisini bana verdim
sessiz yerde emzirip şarkı söledim konuştum doyana kadar çok işe yarıyo bi de sık emiziriyosanız ondan da olurrr
bi deneyin işe yarar belkiii

kesinlikle katılıorummm...
göğsüme yapıştırıyorum iice,küçük kurbağaaaa diye başıyorumm..:sm_cool:
gerçi bu çok nadir olan bişey,4 aydır belki 10 kez olmuştur..
deneyin bence...opuyorumnanaktan

ah nazcım biz iremin uyku düzeni bozulcak diye akşamları hiç bi yere gidemiyoruz karşı komşumun dışında...orada hemen kapı karşısı olunca etkilenmiyor uyurken götürüp hopp yatağa yatırıyoruz
çünkü irem
her akşam en gece 19 .00 yada 20.00 ye kadar uyuyor :nazar:

ya eve kapansak benim psikolojim bozuluyo, çıksak Ahmet mutlu oluyo ama uyku düzeni bozuluyo..
irem baya erken uyuyomuş gerçi, bizimki 10-11 de uyuyodu o da benim zorumla öyle alışmıştı. babası kıyamıyo uykusu gelmemiş oyala biraz diyo hemencecik..

aynı şeyleri bende yaşıyorum canım.geçenlerde olmuştu bi hafta sürdü geçti.şimdi yine başladı.bizde ara ara oluyo.bende çok üzülüyorum kızım çok zayıf.4buçuk aylık ama 5700 kilosu dün ölçtüm.dediğin gibi biraz emip aglamaya başlıyo.bende sütümmü az geliyo diye düşündüm ama sıktıgımda süt geliyo.aglıyo yeniden memeye yapışıyo.hem emmek istiyo hem aglıyo.iki gündür mama vermeye çalıştım onuda almıyo.bu iştahsızlıkla napcam bilmiyorummm:gitme:

canım bence sütünü bi sağmayı dene. bakalım mamayı mı yoksa biberonu mu reddediyo bebeğin. bizim ahmet benim sütümü biberonla içmekten hoşlanmıyo mesela o yüzden geçen ay kiloyu az aldı.reddeyi biberonu damakları aradında sıkıyo diliyle itiyo..belki senin fıstık alır sütünü..kilosuna gelince kafaya takma benim oğluş kilolu ama genetiğiyle alakalı, hafta sonu bi arkadaşımız geldi kızlar 6 aylık 6 kiloydu saninki de onun yanında kilolu.. önemli olan elimizden geleni yapmamız ondan da şüphemiz yok zaten...

evet nazcım iremin uyku düzenini iyi oturttm çok şükür :nazar:
vakitli uyuyor... :nazar: :nazar:
ama sabhleyinde vakitsiz kalkıyor 7 de opuyorumnanaktan

kız semoş özledim seni haaa
arada bizide görsün gözün
varsa yoksa dünürün haaa
ayıp oluyor ama :1hug:

selam kizlar, benim oglum dis mi cikaracak acaba, gece gunduz cok huzursuz iki gundur, gerci zaten huysuzdu ama bu sefer daha farkli, aglayisi bile degisti, dis cikarmasini da hic istemiyorum, emzirirken isirir diye, bir de erken cikan dis erken curur derler

evet nazcım iremin uyku düzenini iyi oturttm çok şükür :nazar:
vakitli uyuyor... :nazar: :nazar:
ama sabhleyinde vakitsiz kalkıyor 7 de opuyorumnanaktan

kız semoş özledim seni haaa
arada bizide görsün gözün
varsa yoksa dünürün haaa
ayıp oluyor ama :1hug:

saadetcim masallah kuzuna, sabah 7 de kalkiyorsa cok iyi bence, bizimki 7 de kalktiginda bayram ediyoruz, bugun gec uyandik diye:(

Back
X