günaydın kızlar..bizim bugünde burnumuz dolu...
okyanus suyu işe yaramıyor.rahatlatmıyo kızımı.
birde burnundaki sümükleri bir türlü alamıoyorum..
aspriratör nafile..peçete ile alayım diorum yağmur durmuyo bu seferde..
şu nefesle olan bi alet vardı burda kullanan vardı özgemiiydi acaba yanlış hatırlamıyorsam..
özge okursan cvp wer cnm bugün alayım bende..
canım o gece işe gitti sabah geldi uyuyo şimdi yazık uyandıramam onu kahvaltı hazır olucak öle yoksa bi ton fırça yerim valla canım bende aspiratörle çekiyorum okyanus suyu damlattıktan sonra iyice sokuyorum çekiyo valla hangisini kullanıyosun canım
günaydın annişler benim kızımda sadece anne sütü alanlardan yalnız bilenlere ve uygulayanlara sormak istiyorum biyere gittiğimde meme veremeyince sütü sağıp vermek istiyorum. sağmış olduğum süt nekadar süre dışarıda çantamda kalabilir.sabah sağıp evden çıksam 8 de çantamda dışarıda kaç saat muhafaza edebilirim. cevaplarınızı bekliyorum:)
daha hiç biberon vermedim alırmı onuda bilmiyorummm
Günaydın kızlar, benim oğlan 2 gündür geç kaldırıyor beni, uykularımız çok iyi dün gece 9:30 da yattım sabah 9 da kalktım bomba gibiyim.
Bir çoğunuz ek gıdaya başlamış ben geçmedim acaba bende bişeylerin suyundan içirsem mi?
Kilomuz 7670 gr.
CNM MAŞALLAH DEME WALLA NAZAr DEĞER
bizimde fena deil uykularımız ama seninkide bayaa iimişşş inşallah hep böle gider..
uykusuzluk fenaa..
Saol canım, sütüm çok yağlı ondan sanırım, doğum kilosu 2700 dü, herkes kaşık kadar suratı var derdi üzülürdüm, şimdi görenlerde obez olacak çok emzirme diyor, elalemin ağzı torba değil ki kimseye yaranamıyorsun.
günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.
günaydın arkadaşlar.benim miniğim 3 gündür emmek istemiyor.1-2 dk emdikten sonra bağırmaya başlıyor.gazını çıkarmaya çalışıyorum gazı yok.sütümde geliyo o esnada.sizce neden oluyor olabilir.kilomuzda 5600 daha. 10 gündür kilo alamamışız.mamayamı geçmeliyim.kızım artık emmicekmi?bi akıl verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?