saadetcim cevapladığın için sagol canım bende su ile vermeyi düşünüyorum 10 damla
10 damla cok olmaz mı canım ya
kilosuna görr damla verio drlar gerci ben vermiorum hala inan iştahı kaççak die korkuorum zaten yok damlanın tadı da berbat ben bile kustum bi damla aldım agzıma( ıyyyy
10 damlamı dedi canım doktorun :bbo:
yarım çaydağı suyun içine 2 damla damlatınca nasıl değiştiriyoer tadını
baktımda tadına gerçekten ıyyyy
ama miniklerimize yarasınn faydalı sonuçta..
o zmn sen cnm 1 çay bardağına damlat 10 damlayı doktorun ölçü vermediysee
2 damla canım..sen kaç damla damlatıyosun canım
yoksa ben mi yanlış duydum acaba kafamçokkarıştı
eşimede sorim bi
selam kızlar bugün zor bigün benim için kızım çok huysuz sürekli ağlıyo mama veriyorum yemiyo emziriyorum herzamanki gibi az emiyo uyutmaya çalışıyorum uyuymuyo emziği veriyorum ağlıyo öff deli etti beni bugün bide oda değil azcık bişi emiyo hepsini çıkartıyo mama verdim verdiğim gibi çıkardı yaa ne yapcam ben bu kızla ya hiç durmuyo allahm yardım et mafoldumbenmafoldumben
kızlar gündüz bebekleri nerde,nasıl uyutuyosunuz...
beşiğindeğimi yatırıyosunuz.
bizim 2 3 gündür uykumuz yok gündüzleriii...
sallıorum yerine koyuyorum uyanıyoo..
napıcam ben.
çamaşır bile asamıorum,yemek yapamıorum..
sizlerde durum nasıl
ben meyve suyuyla veriyorum canım ebe öle dedi tadı kötü dedi meyve suyuyla ver suyla versem olmazmı dedim kötü kokuyo istemez dedi bende meyve suyuyla veriyorum ardındanda 2 çay kaşığı su veriyorum 9 damla dedi ebe bende 9 damla veriyorum günde 1 kez ve canım suyada başla istersen ben veriyorum mamadan sonra artık azcık bişilerdende tadıyo ihtiyacı olur diye düşünüyorumgünaydın güzel anneler nasılsınız
biz 6 da uyandık zeynep ağlayarak uyandı emzirdim alt değiştirdik oynadık
şimdi uyku mızıldanması yapıyo.uyutayımda bende yatayım çok uykum var.
kızlar bişey sorcam demir ilacını nasıl veriyosunuz benim kız sadece emiyo suylamı versem acaba ama hiç su içmedi.
yoksa zeytin yağıylamı verim
oluyo canım diş çıkaracğı zaman iştahsız olabiliyolarmış damadıma iyi bak kız süzülmesin tostiğim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimki bugün çok iştahsız..hiç emmedi..mama verdim içmedi...hasta mı diyeceğim ama keyfi yerinde ...neden böyle yapıyorsa bugün...normalde çok iştahlı..
geçmiş olsun canım inş geçer tatlım çok zor çocuk büyütmek çoookselam kızlar 2 gündür Ceylin de çoook huzursuz gazı varkafamçokkarıştı 2 gecedir çok geç uyuyo inliyo yavrum hiç böyle olmamıştı bende var aynı sorun benden geçtimafoldumben2 gündür uykusuz perişan bi haldeyimkafamçokkarıştı inş. gecer bugunsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?