2009 Haziran Anneleri!!

Merhaba Cimegi benimde ikinci cizgi cok hafıf bir pembe cıktı ertesi gün kan testi yapıldı ve suanda 4 haftalık anne adayım ..... kan testi aldıktan sonra cok Sevinirsin insallah bol şanslarrrr dilerim sana :) :)

kızlar napıyorsunuz? ben iyiyim karnım çok şiş ondan rahatsız oluyorum sadece. bir de iştahım kapalıydı ama iki gündür eskiye döndüm canım tekrar acayip tatlı istemeye başladı ya davul gibi olurum böyle giderse.bir de bulantılarım hafif ama hiç kusmadım inş. böyle devam eder

cimegi hayırlı olsun canım bebişin allah tamamına erdirsinn...
sema bende bugün arkadsma gittim doktor yat dedikçe duramıyom npim hep nasıl yatimm ama dimee?? neyse diceğim şu ben ewde herşeyden tiskiniyom dolabı boşalttım bugün dolap kokuyo diee ne war ne yok herşeyi attım ama baskasında tiksinmiyorum cok güsel yiyorumm nedensee..

cimegi hayırlı olsun canım bebişin allah tamamına erdirsinn...
sema bende bugün arkadsma gittim doktor yat dedikçe duramıyom npim hep nasıl yatimm ama dimee?? neyse diceğim şu ben ewde herşeyden tiskiniyom dolabı boşalttım bugün dolap kokuyo diee ne war ne yok herşeyi attım ama baskasında tiksinmiyorum cok güsel yiyorumm nedensee..

ay ya bende öleyim dolap kokuyor sanki aban ama başkalarının evi kokmuyormuş gibi daha dogrusu yemekleri
hatta okuldaki hersey kokuyor özellikle sınıflar öğlen yenen yemekler

ay naren05 ödüm koptu eski yazılanları okuyodum bebeğini kaybettin sandım bir an ama yanlış yazılmış valla birden içim kalktı

eşim gelince şok olcak bu sabah buzlukta ne var ne yok hepsini attım o közledğim paprikalar patlıcanlar etler hepsi gitti buzdolabı suan tam takır bom boşş npim kokudan mutfaga giremiyorumm ama başkasına gidince herşeyden 2 kat yiyorumm inş geçer cok kötü bişe ya ama yinede razıyımm bebeklerimiz saglıklı olsundaa hoş böle yemedikçe o da nasıl olcak artık bilmem 3 kilo verdim 2 ayda herkesin kıyafeti olmuyomuş benimkilerde bol geliyoo.

ay naren05 ödüm koptu eski yazılanları okuyodum bebeğini kaybettin sandım bir an ama yanlış yazılmış valla birden içim kalktı

ay canım benim yaa
arkadasın biri yanlış anlamış gerci bende carsamba gitcem ama allah korusun hepimizin yavrularını inşallah

eşim gelince şok olcak bu sabah buzlukta ne var ne yok hepsini attım o közledğim paprikalar patlıcanlar etler hepsi gitti buzdolabı suan tam takır bom boşş npim kokudan mutfaga giremiyorumm ama başkasına gidince herşeyden 2 kat yiyorumm inş geçer cok kötü bişe ya ama yinede razıyımm bebeklerimiz saglıklı olsundaa hoş böle yemedikçe o da nasıl olcak artık bilmem 3 kilo verdim 2 ayda herkesin kıyafeti olmuyomuş benimkilerde bol geliyoo.

:)
ben aynıyım bende fazla yiyemiyorum ama sağlıklı olması için peynir yourt meyve mutlaka yiorum düşün yumurtadan tiksinmeme ragmen zorlada olsa günde 1 tane yemeye calışıorum

kız oldumu şimdi
ah o kırmızı biberleri attın ya yedin beni valla:))

Ya arkadaşlar olmuyor geçmiyor bu bulantilar,10. Haftaya gireceğiz neredeyse ama iyice şiddetleniyor...ve hayatimi dahada zorlaştirmaya başladi...tekrar doktora gittim serum takalim deyip duruyor ama serum bulantilari geçirmezki...sonra yine ayni olacağim....daha kaç hafta oldu ama annemin kiymetini şimdi çok daha iyi anliyorum...daha şimdiden böyle sikinti çekiyoruz ilerisini hiç düşünemiyorum,kimbilir ne fedakarliklar yapmiş canim annelerimiz bizi bu yaşa getirmek için.....

Ya arkadaşlar olmuyor geçmiyor bu bulantilar,10. Haftaya gireceğiz neredeyse ama iyice şiddetleniyor...ve hayatimi dahada zorlaştirmaya başladi...tekrar doktora gittim serum takalim deyip duruyor ama serum bulantilari geçirmezki...sonra yine ayni olacağim....daha kaç hafta oldu ama annemin kiymetini şimdi çok daha iyi anliyorum...daha şimdiden böyle sikinti çekiyoruz ilerisini hiç düşünemiyorum,kimbilir ne fedakarliklar yapmiş canim annelerimiz bizi bu yaşa getirmek için.....

canım inş geçer kim bilir ne zordur benim aıcık kötü olsa midem komada gibi yatıyorum :bbo: allah kolaylık versin en kısa zamanda düzelirsin inş:Saruboceq:

Merhaba Cimegi benimde ikinci cizgi cok hafıf bir pembe cıktı ertesi gün kan testi yapıldı ve suanda 4 haftalık anne adayım ..... kan testi aldıktan sonra cok Sevinirsin insallah bol şanslarrrr dilerim sana :) :)
hayırlı olsun canım allah tamamınada erdirsinnn
bu akşam kimsecikler yok nerdesinizzz ..bebişlerimi dinlendiriyosunuz..

ben bi uğramaya geldim canım anca arkadaşım gitti evine giremedimmm bugün akşam eşimde nöbetçi bebişimle yanlız uyuycam birazdan ama nedense uyumaya korkuyorum yaa

bu arada kızlar hep bulantılardan bahsetmişiniz üzülüyorum sizin adınıza inşallah biran evvel geçerde rahatlarsınız yaa ...allahtan benim hiç olmadııı bulantım kusmam hiç yaşamadım nasıl bşy merak ediorum doğrusu ama yaşamayım tabi 9.haftamıza girdikkk :nazar: inşallah hiç yaşamam ve sizlerinde geçer inşallah

bende bebeğimle uyucam canım bende yanlızım..uyuycam diyorum ama uyuyamam bende eşim yokken çok zor uyuyorum..ama yapacak bişey yok bebişlerin dinlenmesi için uyumamız lazım

sen niye yalnızsın canımm eşin işdemi senindee evet yapcak bişey yok mecbur uyuycazz

sen niye yalnızsın canımm eşin işdemi senindee evet yapcak bişey yok mecbur uyuycazz

ay yine aklıma geldi sinirleniyorum arkadaşı var ilaç firmasında çalışıyo erzuruma gitmesi gerekti bişey alıp dönecek uzak biraz gece yanlız gitmek istememiş bizimkide gitti bende çok kızdım aramıyorum çok merak ediyorum aslında kaç gecedir geç geliyodu bugece erken gelir dedik olmadı yine:çok üzgünüm:

hmm anladım canım boşver sinirlenme canım sonra geldiğinde alırsın hıncını ;) bidaha seni yanlız bırakmaya cesaret edemez o zamann boşver hiç düşünme yat hadi uyu canım bebişinle yormayalım dimi ama fazlada radyasyona maruz kalmasınlar gece gece bebişlerr hadi iyigeceler canım sizee

kızlar günaydın tabi hepiniz uyuyun ben dr a gitcem cok stresliyim 12 de randevum var dua edin arkadaslar iyi haberler alırım inşallah

sabah 7 de kalktım heyecandan uyuyamadım daha doğrusu korkudan stresten uyuyamadım dr günleri gergin oluyorum duyacaklarımdan korkuyorum inşallah rabbim korktuğumuza uğratmasın amma stres yaptım yaa

semosum sen nerelerdein naren senide göremiyorum inşallah iyisinizdir hepiniz ben sık giremiyorum nete ama dr dan gelince yazarım umarım iyi seyler yazabilirim

Sebeyza bende çok gergindim ama çok şükür bebeğim iyiymiş.Doktor 6 hafta 3 günlük dedi.Kalp atışlarını da duydum çok şükür.İnşallah sende hayırlı haberler alırsın.Bende çok stres yaptım.Bu yüzden başım çok ağrıdı ve kusmalarım arttı stres yapma.İnşallah herşey çok güzel olacak.

Back
X