Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimegi hayırlı olsun canım bebişin allah tamamına erdirsinn...
sema bende bugün arkadsma gittim doktor yat dedikçe duramıyom npim hep nasıl yatimm ama dimee?? neyse diceğim şu ben ewde herşeyden tiskiniyom dolabı boşalttım bugün dolap kokuyo diee ne war ne yok herşeyi attım ama baskasında tiksinmiyorum cok güsel yiyorumm nedensee..
ay naren05 ödüm koptu eski yazılanları okuyodum bebeğini kaybettin sandım bir an ama yanlış yazılmış valla birden içim kalktı
eşim gelince şok olcak bu sabah buzlukta ne var ne yok hepsini attım o közledğim paprikalar patlıcanlar etler hepsi gitti buzdolabı suan tam takır bom boşş npim kokudan mutfaga giremiyorumm ama başkasına gidince herşeyden 2 kat yiyorumm inş geçer cok kötü bişe ya ama yinede razıyımm bebeklerimiz saglıklı olsundaa hoş böle yemedikçe o da nasıl olcak artık bilmem 3 kilo verdim 2 ayda herkesin kıyafeti olmuyomuş benimkilerde bol geliyoo.
Ya arkadaşlar olmuyor geçmiyor bu bulantilar,10. Haftaya gireceğiz neredeyse ama iyice şiddetleniyor...ve hayatimi dahada zorlaştirmaya başladi...tekrar doktora gittim serum takalim deyip duruyor ama serum bulantilari geçirmezki...sonra yine ayni olacağim....daha kaç hafta oldu ama annemin kiymetini şimdi çok daha iyi anliyorum...daha şimdiden böyle sikinti çekiyoruz ilerisini hiç düşünemiyorum,kimbilir ne fedakarliklar yapmiş canim annelerimiz bizi bu yaşa getirmek için.....
hayırlı olsun canım allah tamamınada erdirsinnnMerhaba Cimegi benimde ikinci cizgi cok hafıf bir pembe cıktı ertesi gün kan testi yapıldı ve suanda 4 haftalık anne adayım ..... kan testi aldıktan sonra cok Sevinirsin insallah bol şanslarrrr dilerim sana :) :)
bu akşam kimsecikler yok nerdesinizzz ..bebişlerimi dinlendiriyosunuz..
sen niye yalnızsın canımm eşin işdemi senindee evet yapcak bişey yok mecbur uyuycazz