• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

ben çıkıyom ay amma konuştum parmaklarım ağrıdı azcık uzanıyım koltuktaaa öptüm siziii

saadet benimde göbüşüm şu an taş gibi oldu arada geriniyomu ne oğlum bi geriliyo karın yay gibi ayaklarını ittiriyolar ondan oluyo sanırımmmmmm

benimkinin baş aşağıda popo solda ayaklar sağa doğru karnım yamuk şu an toplandığı taraf şişik çok komik dr umda sölemişti karnın yamulabilir sakın korkma senin oğlan keyfine düşkün demişti hehe belki senin kısda yaramazlık yapıyodur saadet geriniyodur keyiftennn

bnmkidee bi hoş oldu valla karnım cadı kızım ne alemdeysee
eşim şimdi bebe yağı sürerek masaj yaptıda rahatladımmm
ya bu kavak yellerinin eski bölümümüne

valla zuzumm bnmde cnm şimdi bşy istedii kocişi yolluom aldırmayaaa

slm tekrar kizlar...kocisle bebegimizin kiyafetlerini astik geldimmm...
gercekten cok sevimli yaaa
yarinda carsaflarini bide kafasinin altina serilen yarim carsaflari yikicam..
saadetcim karnin gerilmis soda ic bencede..
kalk yuru biraz canm

içtim özlemcim
yürüdümde kocişde yağlayınca rahatladımmm çok şükürrr
hatta ger tıkınmaya bile başlıcam brazdan gelsindeee kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin özlemcim , hemde nasil zevkli.bide ütüleyip yerine yerlesdirip asinca en zevklisi ve güzeli, ben dolabin basindan hic ayrilmak istemiyrum,

saolun kizlarrr...
benim alacaklarimda isimde bitti sayilir..
odaya tekli bi koltuk
babyfoon
ve dolaplarin icine duzenleyici bolmeler.alinca bebegin gelmesi kaliyor geriye..
benim eksiklerimde tamamlandi..
ama bu kesde kiyafetlerim olmamaya basladi..
iki gundur ne giysem dar..
bugun carsiya gittim hic bisey beyenemedim..
2 ay daha idare etsem cok ii olcak

saolun kizlarrr...
benim alacaklarimda isimde bitti sayilir..
odaya tekli bi koltuk
babyfoon
ve dolaplarin icine duzenleyici bolmeler.alinca bebegin gelmesi kaliyor geriye..
benim eksiklerimde tamamlandi..
ama bu kesde kiyafetlerim olmamaya basladi..
iki gundur ne giysem dar..
bugun carsiya gittim hic bisey beyenemedim..
2 ay daha idare etsem cok ii olcak

özlemcim baby fonların görüntülü olanın dan mı alcan sizin ev büyük ya görüntülüsünü al bence hem için rahat eder uyup uyumadığıı görürsün burda 250 ytl civarı orda ucuzdur.benim kociş te ondan istiyo.ama ne gerek var diyorumev küçük bakalım

sagol canım attım çok şükür arabasızlık zorlıcak azcık ama kısa bir süre albüme göbişim ekledim dünür bakıver

Back
X