• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

kızlar kendime sıkıntıdan blog yazıları ekledim,
oğluma bir günlük yazıp bırakmak hayalimdi; ama bazı korkularım ve zaman mani oldu..
bende önemli günlerde yazdım yine de,bunlarıda can dostlarımla paylaşayım istedim...
yorumlarınızı bekliyorum beğenirseniz diğerlerini de paylaşırım(rüşvet teklifi gibi oldu ama siz beni anlarsınız:)

canım ya sana da geçmiş olsun, tansiyonun falan düşmüştür belki..
bebeğin hareketlerini hissediyosan onla ilgili bir sorun yoktur sen de biliyosun. Bi de senle benim özel durumdan dolayı belki bebek sırt bel bölgesine yaptığı baskı vucudu yoruyor ve ondan uyuyosundur.
ya ben de gitmek istemiyorum zaten ama cocam kendi de gitmek istemiyorum diye başkanı ile konuşacakmış ona üzüldüm,stres oldum
evet cnm bu özel durum zorluoo inankiii belim ağrıoo bu son zamnlar artık desteksiz çok zor kalkıyorum yattığım yerdennn
nesekii az kaldı sabretmek lazımmm
şirinleri görüncee bütün çektiklerimizi unutcaz elbet
selamlaarr annişlerr..
nasılsınız, iyi misiniizz..
nazcıım son haftalarda nolur nolmaz, kıpırdama yerinden bence canım..
saadetcimin midesi bulanmıış kıyamaaamm..
fazla uyumuşsun ya uykuda acıkmış ve tansiyonun düşmüş olabilir canım..
heyecanlanma, kızının keyfi yerinde baksana tekmeliyomuşş..

benimde kalp çarpıntılarım beni çok yoruyo, inşallah bu taşikardi doğumdan sonra geçer.
yatak sallanıyor kalbimin çarpıntısından, son zamanlarıda bi bitirsek hayırlısıyla..
slm aylinimmm
ya kustummm
hiç kusmayan ben
canım yiyip yatmıştık hatta bi bardakda süt içip ama hepsi çıktı kusunca :(
sende iisn inşallahh cnmmm oğluşda ii

minnikkuşlarım benim napıyonuz canlarım nasılsınız bende komşuya gitmiştim biraccık iki hamişşşş pasta yapıp durduk akşama onun misafiri varmışşş sizler naptınız bakiim ben biraccık baktım geçmişe
nezocum o dediğin ağrının aynısı bende aylardır var tatlışım çok feci bişey kalça kemiğim ayağımı yere bastığım anda etime saplanıyor gibi oluyor sende bunumu diyosun iğrenç bişey o yaa ben doktora sormuştumda kemiklerimiz açılıyomuş yavaş yavaş doğuma hazırlanıyomuş canım haberin olsun
sadoşumgeçmiş olsun kuzucumm kızlarında dediği gibi o senin kızından oluyoooookaydirigubbakcemile3 ve hakkaten 2tane yastıkla yat bundan sonra acayip işe yarıyo tatlış

evet cnm bu özel durum zorluoo inankiii belim ağrıoo bu son zamnlar artık desteksiz çok zor kalkıyorum yattığım yerdennn
nesekii az kaldı sabretmek lazımmm
şirinleri görüncee bütün çektiklerimizi unutcaz elbet

slm aylinimmm
ya kustummm
hiç kusmayan ben
canım yiyip yatmıştık hatta bi bardakda süt içip ama hepsi çıktı kusunca :(
sende iisn inşallahh cnmmm oğluşda ii

ewet zuzularımız bi doğsun onları bi koklayalım herşeyi unutucaz...Az kaldı ya mayıs ayında yavaş yavaş bebişlere kavuşmaya başlarız inşallah...

minnikkuşlarım benim napıyonuz canlarım nasılsınız bende komşuya gitmiştim biraccık iki hamişşşş pasta yapıp durduk akşama onun misafiri varmışşş sizler naptınız bakiim ben biraccık baktım geçmişe
nezocum o dediğin ağrının aynısı bende aylardır var tatlışım çok feci bişey kalça kemiğim ayağımı yere bastığım anda etime saplanıyor gibi oluyor sende bunumu diyosun iğrenç bişey o yaa ben doktora sormuştumda kemiklerimiz açılıyomuş yavaş yavaş doğuma hazırlanıyomuş canım haberin olsun
sadoşumgeçmiş olsun kuzucumm kızlarında dediği gibi o senin kızından oluyoooookaydirigubbakcemile3 ve hakkaten 2tane yastıkla yat bundan sonra acayip işe yarıyo tatlış
ya sorma yaramaz kızımm benimmm şımarıyor içerdeee :ecrin_bebek: :nazar:
bu arada canım zaten yastığım ortepedik ve yüksekk amaa kar etmiooo içimdekiii muzuraa sırnaşık şey
blog yazıları yazıyor ya canım(sağ tarafta) orada ki rakama tıklıyosun açılıyor.

cnm oraya yorum yazmayı beceremedmmm
çok gzl anlatmışsınnn içindekileriiii tebrik ederimm :hooray:

nazcım öleee demeyin yaa beni korkutmayın bende yolculuğa çıkcaaammm kaydirigubbakcemile doktor 32.haftanın sonunu bekle dedi işte bekliyoz bakalımm yakın değilmi gidceğiniz yer kaç saatki biz hergün yalnız kalıyozz kızzz bacıı biz napak anacımm mecbur kalınca kalınıyo işte ama sen yinede kalma tabi nolur nolmaz tatlışşş

ewet zuzularımız bi doğsun onları bi koklayalım herşeyi unutucaz...Az kaldı ya mayıs ayında yavaş yavaş bebişlere kavuşmaya başlarız inşallah...

ayyy evettt ilk kim doğum yapcak acabaaa çok merak ediyorummm
doğum yapıpdaa bebeklerini kucağına alan annelerrr unutmayın bizlere yazmayıı haaa
geçde yazmayınnn
iki dakka bebeğinizi uyutuncaaa yazıverinnn hemennn hikayeniziiiii kızarımm ha yoksaaaa sengözlerimebaksanab

didommm kızzzz sen daha yola gtcen dimiii
offf amannn sağ salim gidindeee inşallahhhh
otobüste 1-2-3-4 nolardan alll bence rahat oluıooo

doğum yapıpdaa bebeklerini kucağına alan annelerrr unutmayın bizlere yazmayıı haaa
geçde yazmayınnn
iki dakka bebeğinizi uyutuncaaa yazıverinnn hemennn hikayeniziiiii kızarımm ha yoksaaaa sengözlerimebaksanab

anlaşıldı sadoşcan hele bir doğurakta bacı hikayenin alasını yazarım ben kız sizin için bukadar buruluru takılıpta yazmamak olurmu hiç deliiiii hatta sanırım hastaneden çıkar çıkmaz gelip yazmak isteriz size demii:sm_cool:

nazcım öleee demeyin yaa beni korkutmayın bende yolculuğa çıkcaaammm kaydirigubbakcemile doktor 32.haftanın sonunu bekle dedi işte bekliyoz bakalımm yakın değilmi gidceğiniz yer kaç saatki biz hergün yalnız kalıyozz kızzz bacıı biz napak anacımm mecbur kalınca kalınıyo işte ama sen yinede kalma tabi nolur nolmaz tatlışşş

ya benimde doktor haftaya görünceye kadar bişey diyemem ama o haftadan itibaren gönül rahatlığı ile git diyemem dedi. benim ilkini kaybetmiştik doktorum temkinli yaklaşıyor olabilir ama ben de cesaret edemiyorum acıkcası. Bütün gitmek istediğim şehirlere de iş çıktı hamile kalıncakötükedihüso
Sen kaç saatlik yola gideceksin ki?

kız sadoş yok yaa en ön rahatsız oluyo bacağımızı uzatamıyoz yaa ondan 3. sıradan ayırttık ama bakalım artık zaten ben 2kişilik boş koltuk gördüğüm anda gidip kapcam tatlışş yata yata giderim inşallah ama beni en çok düşündüren çişiiiimmmmkaydirigubbakcemile3

anlaşıldı sadoşcan hele bir doğurakta bacı hikayenin alasını yazarım ben kız sizin için bukadar buruluru takılıpta yazmamak olurmu hiç deliiiii hatta sanırım hastaneden çıkar çıkmaz gelip yazmak isteriz size demii:sm_cool:

ayy bacııı napımm kızzz
annem aradıdaaaa az önceee
pijama takımlarımıı almışşş
bebeğeee biraz daha bşyler alcakmışşşş
bir sürü şeyden bahsettideee
doğuruvercem gibi geldii yarına vallaaaaa
ii havaya girdimmmm yaaa :dance:

ya benimde doktor haftaya görünceye kadar bişey diyemem ama o haftadan itibaren gönül rahatlığı ile git diyemem dedi. benim ilkini kaybetmiştik doktorum temkinli yaklaşıyor olabilir ama ben de cesaret edemiyorum acıkcası. Bütün gitmek istediğim şehirlere de iş çıktı hamile kalıncakötükedihüso
Sen kaç saatlik yola gideceksin ki?

tatlış ben 12saat sürüyo otobüsle yaa normalde hiç tınmam yolları giderim severimde ama bööle olunca 12saat fazla oluyo işte ama mecburum napiimmm daha gidip doktor ayarlicaz yeniden hastane ayarlicaz ooffff offff inşallah uygun bişey denk gelirr:uhm:

kız sadoş yok yaa en ön rahatsız oluyo bacağımızı uzatamıyoz yaa ondan 3. sıradan ayırttık ama bakalım artık zaten ben 2kişilik boş koltuk gördüğüm anda gidip kapcam tatlışş yata yata giderim inşallah ama beni en çok düşündüren çişiiiimmmmkaydirigubbakcemile3

doğruuu dimiii siz bize göre irisiniz yaaa sığamazsınız bacımm öne dimiii delikafadulden
valla senn çiş sorunn benidee korkutuoooo
bi adanaya gttt konuşlaım tekrar o zmnnn
naptığını çok merak ediyooo olucammmmm sırnaşık şey

güzeller nasılsınız bakalım
ara ara giriyorum okuyorum ama yazma fırsatım olmadı kayınvaldem bizde ben biraz fazla girince nete tuhaf tuhaf bakıyo:kızgın::oklava:
kızlar şikayetler hep çogalmış bendede bebeğim ayağnı sağ kaburgama dayıyor ayy nasıl bi ağri bazen nefesimi kesiyo inanın :çok üzgünüm:
bütün eksiklerimiz tamamlandı kayınvaldem a'dan z'ye herşeyimi getimiş hiç eksiğmiz kalmadı sayılır saolsun hastane çantasını hazırlayan varmı kıslar herşeyimiz hazır ama bi çantaya yerleştirmedim ne bilim yerleştirirsem erken gelicekmiş gibi geliyo:uhm:

selam kızlar uzun zamandır yazamadım sizlere çok feci bir bel ağrısı başladı bende oturamıyorum ayakta duranmıyorum nolcak böyle bilmiyorum..geçmişi okuyamadım..
çok öpüyorum bebişlerinizi ve sizi..dikkat edin kendinize güzel annişler...

geçde yazmayınnn

ilk doğum yapan biz olmayalım ya...
biraz (en az bir iki o da olmadı üç- beş) hikaye okuyum da öle doğum yapayım:1shok:

Back
X