• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

emelcim geçmiş olsun anneciğine, dualarımız onunla inşallah hiç sorunsuz geçer.
saadet beşik şimdiden hayırlı olsun hangi modele karar verdin?

cnm model olarak fikrim yokdaaa
ama eni çok geniş olmayana bakmayı düşünüommm
ev içinde kapılardan geçiş kolay olsun dieeee

bide yatağnı minder yatk olarak değilde yarı ortepedik yatak alcammm
annem aydında bakmışşş
yatağı içinde olan park yataklara öle yüksek değilmişşşş yaniiii

haklısın saadet
hamilelik uzun ve zor bir surec
hele ki bu donemde
ya annelerimiz buyutmusler bizi
biz de beceririz herhalde

Canlarım teşekkürler hepinize, Biz ana kız hasta. Allahım şifalar versin bizede bütün hastalarada
Oku oku bitiremedim geçmişi bıraktım , ınşallah iyidir herkes
Kayınvalidem bizde ya, aç makineyide süpürelim evi diyor, iyi diyorda ben hastayım ,
Kimse anne gibi olmuyor işte
neyse gelirim ben yine kendinize iyi bakın

ben geldim annecimi yolladım babamın yanına köye gitti ama o kısacık 2 gün bile beni kendime getirdi annem yemeklerimi yaptı temizlik yapim dedi kıyamet kopardım yok dedim yaptırmadımm dün ist.dan buraya taşınan bi komşumuz vardı ona gittik sonra anncimle alışverişe çıktık hastane için pijama takımı aldık ama sabahlıklı bulamadık sabahlığı ayrı alıcam hastane için öle ucuz yollu bi valiz aldık terlik emzirme sütyeni ve iç çamaşırı aldık bebişime de 2 tane yastık aldık bizde dün beşiklere baktık annemle bi tane beğendim herşey içinde yatağı uyku seti cibinliği 300 lira çok da güzel 4 çekmeceli ayrıca şifonyer istersek onu da yapıyolar oda 120 lira çok ii geldi fiyatı ban eşime söledim beğendiysek alırız dedi

boya işimiz sanırım mayısa kalıcak çünkü hava tekrar sopudu burda yağmurlu ve soğukk

benden böle işte geçmişi okudum herkes ii sanırım atladığım bişe yokk bebişlerini görenler gözünüz aydın

allah kavuştrsun canım 2 gün su gibi geçmiştir.bende annemle alışveeriş yapmaya byılırım beşik çok uygunmuş cağatayımız güle güle yatar işallah

günaydın herkese.beli ağrıyan yada ayağının üzerine zor basab arkadaşlar bende de aynı şikayet var.bel ağrısı için bişey yapılmıyo yastık falan koyuluyo beli doldurmak için.ama kalça batması yani yürüyememe içim yapacak bişey yok gibi sanki benim 3. aydan beri böle doktor kendini yormayacaksın dedi.çok ayakta kalınca oluyo benim.idare etmeye çalışıyoruz bir şekilde.bebişlerimiz için herşey..
ayrıca ben dün akşam kontrole gittim kızımı görmeye.maşallah orda bile durmuyo kendinide düzgün göstermedi bize arkasını dönmüş.ama en azından kilo almış onu öğrendim 31+4 de 1600 gr olmuş bacak boyuda 61dedide onu nasıl hesaplıyoduk boyunu bulmak için onu bilmiyorum.
yarında hastaneye çağırdı tahliller yapacakmış doktr.sonrada 32 dolduğu için izine ayıracak benim bitti artık bakalım.darısı sizin başınıza çalışan annişler

gözün aydın canım maşallah kuzuna oh sende bizden oldun.daha çok uluşuruz burda.bende üniversiteyi zonguldak da okudum

Günaydın annişler nasılsınız.bebişleriniz nasıl.
Bizde iş yerine geldik.her zamanki gibi uykumuz var.
Izin konusunda bende kararsızım.ama karar vermek için zamanında az .cumartesi istersem uzatacak istemessem izne ayıracak doktor ama .şimdi daha çok erken.ama yinede bel ağrım çok kötü olduğu için de 5 hafta daha nasıl dayanırım diyorum.zor yürüyorum ben ya .kimsede böyle değil sanırım .benim niya böyle oldu.1 günde oldu.üşütmemi diyorum ama geçmiyor.akşam uyumuşum eşim geldi kapıyı açmaya kalktım çok canım yandı.oturup ağladım.bakalım doktor ne diyecek cumartesi telefonda görüştük ama sadece ağrı kesici kullan dedi.

günaydın vildancım nasılsın.yorma kendini canım ya.dilenmeye çalış.ben karacabeyde nerde bi hamile görsem vildan mı bu acaba diye bakıyorum kociş gülüyo kafayı yedin iyice diyo

şekerkızcımmm hastayım anne deseydnnn sendeee
kalsn ev böle deseydinnn
yorma kuzum kendiini

EMELcim geçmiş olsun arkadaşım kıyamam hasta olmuş dikkat et kendine bal falan ye.
anne ne de çok geçmiş olsun anjuyo yu hemen yaıyolar artık sen takma kafan anne ne 2 canlısısn dualarımız seninle ve annenle

slm kızlar nasılsınız..dün dr kontrolüm vardı kızımı gördümkaydirigubbakcemile2..1625 gr olmuş :nazar:herşeyi normal çok şükür bi sorunumuz yok..ama ben çok kilo almışım toplam 15-tatlicadiarzu-çok şaşırdım hiçte o kadar kilo almış gibide durmuyorum...dogumdan sonra verrebilirim inş...

slm kızlar nasılsınız..dün dr kontrolüm vardı kızımı gördümkaydirigubbakcemile2..1625 gr olmuş :nazar:herşeyi normal çok şükür bi sorunumuz yok..ama ben çok kilo almışım toplam 15-tatlicadiarzu-çok şaşırdım hiçte o kadar kilo almış gibide durmuyorum...dogumdan sonra verrebilirim inş...

maş. cnm yavruna gözün aydınnnn
kg yi dert etme insan istesin yeter verirsinnnn

ha bu arada hep sol tarafıma yatmaya çalışıyodum ama yanlış yapıomuşum benim bebegin sırtı sag tarafımdaymış ve saga yatmam daha dogruymuş..sizde drunuza sorun arkadaslar bebegin şeklini ona göre yatın..

Canlarım teşekkürler hepinize, Biz ana kız hasta. Allahım şifalar versin bizede bütün hastalarada
Oku oku bitiremedim geçmişi bıraktım , İnşallah iyidir herkes
Kayınvalidem bizde ya, aç makineyide süpürelim evi diyor, iyi diyorda ben hastayım ,
Kimse anne gibi olmuyor işte
neyse gelirim ben yine kendinize iyi bakın

ya kendi süpürcekse süpürsün senlik ne iş var anne sen süpürürmüsün ben rahatsızım de
anlarsa tabi benim kayın valdem gelmişti 20 gün kaldı. uyandığımda kahvaltı hazır oluyodu.ev süpürü toz aldı tuvalet banyo yıkadı.benide hiç kaldırmadı.sende rahatsızım de kuşum yat.

ne iyiymiş k. valdennn
cnmmm maş. onaa allah bozmasınnn
nese kızlar şimdilik ben çıktımmm
kocişi uyandırıp kahvaltımızı yapalımm
sonraa arkadaşından arabayı almaya gidince gelene kadar yene bakarım sizlereee hoşçakalınnnn

allah kavuştrsun canım 2 gün su gibi geçmiştir.bende annemle alışveeriş yapmaya byılırım beşik çok uygunmuş cağatayımız güle güle yatar işallah

gözün aydın canım maşallah kuzuna oh sende bizden oldun.daha çok uluşuruz burda.bende üniversiteyi zonguldak da okudum

günaydın vildancım nasılsın.yorma kendini canım ya.dilenmeye çalış.ben karacabeyde nerde bi hamile görsem vildan mı bu acaba diye bakıyorum kociş gülüyo kafayı yedin iyice diyo

görüşelim güzelim ben buralardayım.karacabeye gelince uğrayın.dün salıydı gelmedin mi.orman işletmeyi bul beni buldun sayılır.

ya kendi süpürcekse süpürsün senlik ne iş var anne sen süpürürmüsün ben rahatsızım de
anlarsa tabi benim kayın valdem gelmişti 20 gün kaldı. uyandığımda kahvaltı hazır oluyodu.ev süpürü toz aldı tuvalet banyo yıkadı.benide hiç kaldırmadı.sende rahatsızım de kuşum yat.

:nazar::nazar:maşallah kuzuna canım:nazar::nazar: ayy sizin bebişlerin kilosunu geliştiğini duydukça mutlu oluyorum. biz ne yapcaz bakalım haftaya kontrolümüz var..

hoş geldin canım maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi.aman boş ver kiloyu bebeklerimizizn ve bizim sağlığımız yerinde olsun yeter.kilo alınır verilir.

görüşelim güzelim ben buralardayım.karacabeye gelince uğrayın.dün salıydı gelmedin mi.orman işletmeyi bul beni buldun sayılır.

dün gelmedim canım bizim araba tamir de ya .servisle de gelmek istemedim.eline liste tutuşturdum kocişi gönderdim.şekerbankın yanı öğrenmişim mi

Son düzenleme:
saadetciim iyi alışverişler canımm, inşallah istediğin gibi bişey bulursun..
semoş nasılsın canım görüşemedik ne zamandır, nasılsın??
şelerkızcııım geçmiş olsun canımm..
sen sakın evi falan süpürme, elektriik süpürgesi çok yoruyor.. benimkayınvalidem hiç yormaz beni gelince, zuzum senin gibi aynı uyandığımda kahvaltıyı bile hazırlamış oluyodu, ama bunların acısı bebişten sonra çıkar mı bilmiyorum:))))
pericim maşallah kızına, büyümüşş.
cuma gnü gideceğim bende bakalım büyümüş mü kuzum??

Back
X