• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

Kızlar ben geldim, merhaba tombik arkadaşlarım, bugün biraz iyiyim çok şükür, siz neler yapıyorsunuz ?
herkes iyimi??? okuyamadım geçmişide, önemli bişey kaçırdıysam söyleyin olurmu,
gelinimin mobilyaları mı geldi Havvacım gözün aydın, bitince resmini koyarsın
Semoşumun annesi gitmiş galiba Allah kavuştursun canım
Doktora gidip bebişleri görenlerede gözü aydın,maşallah kuzucuklara, hepsi sağlıkla gelsin inşallah
biraz geçmişi okuyayayım, ooo nerdeyse herkes burda ne güzel :)

Semoşum iyiyim bugün, soğuk soğuk terliyorum, geçicek herhalde artık, yalnızım duşa giremiyorum , kayınvalidem gelcek onu bekliyorum
geçen sefer kaydım da küvetten korkuyorum, evde biri olsun
Sen nasılsın canım benim?
Annem cuma sabahı anjiyosu, ben gidemicem eşim izin vermiyor, oda bana gelcek hastaneden iki gün kalcak, birbirimize bakıcaz, inşallah herşey yolunda gider

Sibelimin biyopsisi temiz çıkmış demek , gözün aydın canım benim,
Marchandize sağol canım, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla doğar,

Pınarcım geçmiş olsun anneciğine canım , Allah şifalar versin, inşallah çabucak atlatır
Saadet güle güle yatsın uyusun yatağında prensesin,
Bu arada bana destek olan bütün arkadaşlarıma teşekkürler ,a.s.
Ancak on sayfa geriye gidebildim, çenenize kuvvet maşallah tombikler :)

günaydın bayanlar :) bız yenı kalktık oglusumla bugun hava burda COK guzell ınsanın dısarı cıkası gelıyor :) sizi bişi sorcam kızlar aranızda hiç benım gıbı esneyen varmı??? ben yataktan kalkar kalkmaz kollarımı arkaya atıp esnıyorum yoksa butun gun uykulu dolasıyorum.acaba esnemenın bebege zarar varmıdır?

evet canım burada da hava çok güzel.ama ben yürüyünce belim ağrıdığı için bu baharın tadı çıkmayacak sanırım.esnemenin zararı yoktur bence canım neden olsun.rahatına bak bebişininde hoşuna gider.

pınarcım annenin ii olmasına cok sevindim cnm. mayısın 26 sında kavinvalidem gelecek temmuzun 17sinde gitcek ve temmuzun 16 annemler gelicek coooooook mutluyummmmmmmm

günaydın annişler nasılsınız siz biz çok iyiyiz şükür.çooook sevinçliyiz bek odamaız geldi kuruyolar.

Pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizde seni çokkk seviyoruz.

nazcım sıkma canını mecbr iptal etcen artık.ben de sevmem emri vakileri.vaallahi ne yalan söyliyim kayın valdem gelsin isterim genç kendisi. fır dönüyo evde kahvaltı hazırlar evsüpürür toz alır balkaon tuvalet banyo yıkar.yemek leri yapr sagolsun.

merhaba canım eklede görelim bebişin odasını.amanda amanda ne güzel kayınvalide bizede öyle gencinden lazım.Ama benim eşim evin küçüğü olduğu için gençliğine denk gelemedik kısmet değilmiş.Benimkide gençlikte çok marifetliymiş ama artık yapamıyor kadıncağız.

Kızlar ben geldim, merhaba tombik arkadaşlarım, bugün biraz iyiyim çok şükür, siz neler yapıyorsunuz ?
herkes iyimi??? okuyamadım geçmişide, önemli bişey kaçırdıysam söyleyin olurmu,
gelinimin mobilyaları mı geldi Havvacım gözün aydın, bitince resmini koyarsın
Semoşumun annesi gitmiş galiba Allah kavuştursun canım
Doktora gidip bebişleri görenlerede gözü aydın,maşallah kuzucuklara, hepsi sağlıkla gelsin inşallah
biraz geçmişi okuyayayım, ooo nerdeyse herkes burda ne güzel :)

geçmiş olsun canım.Gelin mi o siz işi bağlamışsınız .Ama bizde varız talibiz yani.

Semoşum iyiyim bugün, soğuk soğuk terliyorum, geçicek herhalde artık, yalnızım duşa giremiyorum , kayınvalidem gelcek onu bekliyorum
geçen sefer kaydım da küvetten korkuyorum, evde biri olsun
Sen nasılsın canım benim?
Annem cuma sabahı anjiyosu, ben gidemicem eşim izin vermiyor, oda bana gelcek hastaneden iki gün kalcak, birbirimize bakıcaz, inşallah herşey yolunda gider

aman canım çok dikkat et normalde bile banyoda düşmek çok tehlikeli bizim için 10 kat daha tehlikeli.İnşallah canım hayırlı haberlerle döner anneciğin.sağlıkla gelir sana.

emelim saol canım annemle babam pazar döncekler burdan bincekler otobüse bana gelcekler bütün gün bende olcaklar allah nasip ederseee

ii olmana sevindim yarın sabah kaçta anjio dua edim ben ama korkulcak bişe yok ya biz evlenmeden önce rahmetli kayınpederimde anjio olmuştu 10 dk da çıkmıştı sapsağlam öle korkulcak bişe değil yaniii rahmetli hemde üni. hastanesinde olmuştu dolu stajyer başında duruoduuu

puset dedıgın bebek arabası dımı cnm ??? bende gordum bızım burdakı bımde...alıcak olan varmı bayanlar *
bızım besıgımız var ama park yatak gereklımıkı ???
Evet tatlım bebek arabası beşiği yatak odasına alacaksan park yatağa gerek yok

pınar bana da dün arkidişim ist.dan tel açtı bim e geliyomuş diye gerekli olanlar ve durumu olmayanlar için ii bi fırsattt
Semoşum park yatağı gayet güzel valla yazlığa falan gideceklerede rahat oluo taşıması

emelcim yeni gördüm çok gecmiş olsun cnm benimmm inş. annenninde ii gecer anjiyosu

Benim kayınvalidem yakın iki sokak falan aramız, kayınpederim hafta içi istanbulda oda bizde kalıyor arasıra, çalışırken yapardı her işimi temizliğimi, işi bırakınca pek yapmıyor, olsun sağolsun genede
napayım, gelirkende yalnız gelecekse aramaz , eğer biri olursa yanında telefon eder, evi toplayım diye :)
Kimsenin kendi annesine benzemiyor ama iyidir yine

Vildancım sağol canım, biz çoktan yaptık nişanı, vermem gelinimi artık :))
Semoşum, Ayşecim sağolun canlarım benim
Ayşecim , puset almışsın sende, iyi günlerde kullansın Ceylinimiz

pınar benim yazlık kışlık aynı ev kuzummm hehe yazın açıyoz camları yazlık oluyo kışın soba yakıyoz kışlık oluyo deniz dibimde her halükardaaaaaa ama arabaya ben bi bakayım yaaaa

naber tombişlerimm ikidakka uğrayım dedimm geçmiş çokk birikmiş okuyamadım valla herkes iyimi bizde iyiyizzz dün akşam askerlerin yaptığı canlı müziğe gittik tugaya arkadaşlarla yemek falan ilk defa şu salak yerde eğlendim yanii minikkuşum bile kıpır kıpırdı o bile sıkılmış yavrucum e tabi kocişede ağzıma geleni saydım şimdiye kadar niye getirmedin son günmü getiriyosun diyeee:mymeka:
buaraddaaaa ben valizimi hazırliam şimdiiii çünkü yarın gidiyoruuzzzzz:sm_cool: dua edinde rahat gidim kızlar yaa çok tırsıyom valla bide altıma yapmadan gidersem dahada iyi olur kanımca:roflol:
buraya resmen çamur yağıyor akşamdan beri bütün pencereler kapalı olmasına rağmen içeriyi toz kaplamış ssabahtan beri onları temizliyom yoruldumda iki dakka size meraba diyim dedim minnoşlaarr birazdanda valize falan girişcem işte

Back
X