• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Haziran Anneleri!!

CAnim günde bir ceviz omega 3 ihtiyacini karsilarmis zaten,, iyi yapiyorsun, bende 2 ceviz falan yiyorum günde...:kahve:

evet öyleymiş inş karşılar bakalım.birde kızlardan duyduklarımla kahvaltıda bal yiyorum. ama bu bal marketlerdekilerden yani şekerli falan filan.illaki böyle kovandan çıkmış olması lazım değil dir herhaldde

kızlar bende haziran annesiyim 31+2haftalık hamişim benim bebegim sabahları 1-2saat çok hareketli ondan sonra hep sessiz en fazla akşama kadar 3-4 kez ufak dokunuşlar oluyo sizin bebekler nasıl birde birşey var benim bebegim erkek erkekler az hareket edermiş dogurumu

ya kızlar ben hiç balık yemiyorum.doktorumda gerek yok diyo.eskiden nasıl besleniyoduysam öyle devam ediyorum.tabi zararlı olan şeyleri yemiyorumda.sizler ekstra yediğiniz bişeyler varmı?

canım fikir olsun ben beyaz ekmegı agızıma surmuyorum ya kepeklı yıyorum yada yemıyorum.gıttıgım kursta en onemlı besın maddesı olarak sunları soledı egıtmen : gunde 4-5 ceviz, haftada 2 balık , bol su ,bol sebze bol meyve ,her gece süt.gunde 1 paket actıvıa yogurt benım yaptıgım tek sey bunlar :CüvCüv: tabı hergun uyamıyorum bazen 3 ogun makarna yedıgımde oluyorrrrr cokacimcoook

kızlar bende haziran annesiyim 31+2haftalık hamişim benim bebegim sabahları 1-2saat çok hareketli ondan sonra hep sessiz en fazla akşama kadar 3-4 kez ufak dokunuşlar oluyo sizin bebekler nasıl birde birşey var benim bebegim erkek erkekler az hareket edermiş dogurumu

hoşgeldin canım.benimki ben uyanık olduğum sürece sürekli hareket halinde.ben uyuduğumda uyuyo sanırım.herkes ferklı bişey söylüyo erkek daha çok hareket eder yada kız çok hareket eder diye ama bence bebğin cinsiyetiyle alakası yok.diğer arkadaşlarında fikirlerini almak lazım

semoşum sen süper besleniyosun zaten.ben bu aralar salata hiç yemiyorum.mide ağrısı yapıyo tamamen bıraktım.sebze yemeklerinden idare edices artık

canım tatlı yıyıp uzandıgın zamandamı hep sessız beebgın .bıraz sol tarafına yat tatlı ye yanı benım sahsen bebegım cok hareketlı.uyandıgını felan anlıyorum artık hemen tekmelıor ama cok yorgunsam hıssedemıyorum sende belkı hıssedemıyo olabılırsın bıraz tatlı ye soluna yat bakalım bebeşini dınle :)

evet öyleymiş inş karşılar bakalım.birde kızlardan duyduklarımla kahvaltıda bal yiyorum. ama bu bal marketlerdekilerden yani şekerli falan filan.illaki böyle kovandan çıkmış olması lazım değil dir herhaldde

Canim bizim ballara maalesef güven olmuyor, saf bal bulmak türkiye de artik imkansizlasti...
Eger mümkünse köylerden vs. saf bal temin etmeye calis...

ecem canım fazla kepekli ekmek kansızlık yapıor aklında bulunsun canm

aaaa gerçektenmi bilmiyodum.bende yiyorum arada ama.bu ara yemiyim bari. zaten kansızlık var.normaldedde vardı bende şimdi daha çok şurup verdi doktor o bile arttırmıyo yerinde sayıyo benim kan değerleri

Merhaba canim hos geldin..

Bu haftalar da bebislerin hareketlerini daha az hissediyormusuz, cünkü yerleri iyice daraldi...
Hic sorun etme, sabahlari -aksamlari hareket ediyormus iste...Korkma bence...

yarın doktora gıdıcem kızlar ınsallah kotu bısey olmaz of ıcım sıkılıo valla bebegımde hıc tekme atmadı neredeyse bugun senağlama ınsallah aksam atesım felan cıkmaz bebegıme bısey olucak dıye cok korkuyorum bıan once yarın olsunda gıdıyım oglumu gorıyım :(

Canim bizim ballara maalesef güven olmuyor, saf bal bulmak türkiye de artik imkansizlasti...
Eger mümkünse köylerden vs. saf bal temin etmeye calis...

ya aslında bulabilirim ben saf balıda.ben yiyemiyorum acı geliyo bana.markettekilerden idare ediveryim.hani şu binbirçiçek miydi neydibide balbarmak falan.

epsusssss hoş geldin canım hemşerimsin bende afyonluyum

yarın doktora gıdıcem kızlar ınsallah kotu bısey olmaz of ıcım sıkılıo valla bebegımde hıc tekme atmadı neredeyse bugun senağlama ınsallah aksam atesım felan cıkmaz bebegıme bısey olucak dıye cok korkuyorum bıan once yarın olsunda gıdıyım oglumu gorıyım :(

merak etme canım.hiç bişeycik çıkmıycak inş.sen içini ferah tut.yarın güzel haberlerle dönersin hepimizin dualarıylaa

merak etme canım.hiç bişeycik çıkmıycak inş.sen içini ferah tut.yarın güzel haberlerle dönersin hepimizin dualarıylaa

insallah senağlama suan bıle cok terlıyorum tek korkum gece atesımın cıkması senağlama sabahtan berı ıcmedıgım sey kalmadı portakal suyundan ılık ballı tarcınlı sutune kadar senağlama off offf senağlama

insallah senağlama suan bıle cok terlıyorum tek korkum gece atesımın cıkması senağlama sabahtan berı ıcmedıgım sey kalmadı portakal suyundan ılık ballı tarcınlı sutune kadar senağlama off offf senağlama

canım portalsuyu portakal yeme daha çok tahriş ediyormuş dr dedi bana bende senin gibi olmuştum ama antibiyotik almadan geçmedi bişey olmaz canım ama yarın git dr geçmiş olsun tekrar

ebsus h.geldinn..
benimde bebisim erkek ama ne sabah ne gece durmuyor
bence erkek olmasiyla alakali deil
her bebegin kendine ozgu hareketleri var

Back
X