2009 Haziran Anneleri!!

daha yeni girebildim sorun mu var ya anlamadım acılmıo genelde girdiğimde

pamugu yesinler nilaycım
seninkide pamuk narencim..ayy tam yemelikler..
kapanmasın canım kapanmasın sonra nasıl konuşucaz valla öle bi bağımlılık yaptıki rüyamda artık sizi görüyorum geçende narenle nilayı görmüştüm naren ben nilaylara gitmiştik efeyi seviyoduk oda bizim kızları seviyodu çok güzeldi ama rüyam yarıda kesildi kızım ağlamaya başladı kaydirigubbakcemile3

keşke gelseniz ne kadar sevinirim ama rüyalar gerçek olurmuş bakarsın gelirsiniz severiz bebişlerimizi..

bende geçenlerde rüyamda nidayı gördüm buluşmuşuz onunla.
konuşmuştuk ist gelince görüşelim diye demekki bilinç altımda kalmış..

ay kızlar bu gece eşim şehir dışına çıkıyo.ilk defa kızımla yalnız kalcam.belki gülceksiniz ama çok geceleri tek kalmaya çok korkuyorum yaaa....
nasıl böyle oldum anlamıyorum evlenmeden önce ankarada ilk işe başladıgım yıl bi yıl boyunc ayalnız yaşamıştım.ozaman nasıl kaldım tek başıma şaşıyorum.şimdi 3 yıllık evliğim ama eşim gelene kadar uyuyamıyorum.bu gece nasıl geçcek bilmiyorum.bide kızım varona bişey olurmu diye dahada panik olurum.hiç uyumama artık.
inşllh bu gece topik de konuşucak birini bulurum.yoksa nasıl sabah olcak yandım bennn

merhaba arkadaşlar.minik kızım 1 aydır tüm parmaklarını emiyordu zaten ama son 2 gündür baş parmağını emmeye başladı.2 gündür baş parmağını emmeden uyumuyor.ne yapmalıyım?bilgisi olan varmı?

Canlar günaydın. Elif kaç gündür öle huysuz ki, fırsat bulup giremedim bi türlü. Şimdi uyudu da yemek yapmadan gelip bi bakim dedim.

merhaba arkadaşlar.minik kızım 1 aydır tüm parmaklarını emiyordu zaten ama son 2 gündür baş parmağını emmeye başladı.2 gündür baş parmağını emmeden uyumuyor.ne yapmalıyım?bilgisi olan varmı?

aynı sorun bizdede var.benim kızım iki parmagını birden emiyo.orta parmak ve yüzük parmagını ikisini birden agzına götürüyo.eme eme uyuyo.kendini öyle sakinleştiriyo.
ben parmagını unutturmak için oyalamaya çalışıyorum oynuyorum falan ama olmuyo.artık alışkanlık haline geldi sanırım.zaten emzik kullanmıyodu.parmaga alıştı galiba.zorla bıraktırmakda daha da hırçınlaştırır o yüzden pek üstüne düşmüyorum

Son düzenleme:
merhaba annişler nasılsınız.
nick leriniz hayırlı olsun...
bebeklerin resmi olmasa kim kimdi karıştırcam
benim kızımda ben şaşırttı daha yeni emziriken gösümde uyudu çok mutlu oldum yatırdım şimdi işallah uyanmaz hemen.
benim kızında dişi çok kaşınıyo. dr muayenede baktı kabarmış dişler geliyo dedi.

arkadaslar sabah tv de doktorum programında cok yararlı bilgiler verdiler.. doktorun web sitesi de (sabihakeskin) oldukça yararlı bilgiler içeriyor, özellikle calışan anneler için.. linkt veremiyorum da google dan kadının web sitesine ulaşabilirsinz.. videolar kısmına bakmanızı tavsiye ederim..

arkadaslar sabah tv de doktorum programında cok yararlı bilgiler verdiler.. doktorun web sitesi de oldukça yararlı bilgiler içeriyor, özellikle calışan anneler için..verdiğim linkte videolar kısmına bakmanızı tavsiye ederim..
sabihakeskin.com

arkadaslar sabah tv de doktorum programında cok yararlı bilgiler verdiler.. doktorun web sitesi de oldukça yararlı bilgiler içeriyor, özellikle calışan anneler için..verdiğim linkte videolar kısmına bakmanızı tavsiye ederim..
sabihakeskin.com

evet bende programı sonuna dogru yakaladım.izleyemediğim için üzülmüştüm.güzel bilgiler vardı.link için sağolll

Meraba kızlar,kaç gündür başka bi sayfada kızımın kulak kaşıntısıyla ilgili yardım istadim ama hiç 1ALLAHIN kulu cevap yazmadı:umursamaz: kızdım biraz çünki bu alanda birbirimize yardımcı olmamız gerekmiyormu.neyse ben sizede anlatıyım belki burdan yardımcı olursunuz,kızımın kulagı akıyodu doktorumuz iltihap dedi ve antibiyotik kullantık şimdide damla kullanıyoruz ama kulagını sürekli kaşımak istiyor gece uykumuz kalmadı kaşıycam diyede kulagını yüzünü hep yara yaptı,dişileri çok kaşınıyor acaba ondanmıki,napmam gerekli bilmiyorum lütfen acil cevaplarınızı bekliyorum

hatem doktoruna basvur burdan bız ne dıyebılırızkı belkı onemlı bısey var yanı ben bısey dıyıpte senı engellemek ıstemem o sorumlulugu almam bence doktoruyla gorus olmadı ıcıne sınmedıyse baska doktora gıt hayatım gecmıs olsun

hatem doktoruna basvur burdan bız ne dıyebılırızkı belkı onemlı bısey var yanı ben bısey dıyıpte senı engellemek ıstemem o sorumlulugu almam bence doktoruyla gorus olmadı ıcıne sınmedıyse baska doktora gıt hayatım gecmıs olsun

canım doktor bişey demiyor başka doktorada gittim hele o hiç yardımcı olmadı kulak kiri dedi yolladı

herkese slm
doktordan geliyorum 1 tane çürük dişim vardı onu çektirdim ölüyorum agrıdan uyuşukluğu geçti çok zor çekildi
zehranında kontrolü vadı bizde ek gıdaya başlıyoruz
ilk önce yoğurtla sonra teker teker meyve sebzye geçiş
sabah meyve püreleri öğle sebze çorbası ikindi yoğurt ilk önce hepsi teker teker verilcek alerji olmaması ve alışmasıı için yoğurt evde yapılcak
çocuga asla tabaktaki bitsin diye zorla yedirme yok(bende o potansiyeli gördü sanırım)
bizden böle hee bu arada 7000 kilo olmuş zayıf diyorum ii diyor doktor
eşimde benle dalga geçiyo tıp fakültesini sen bitirdin tabi daha ii bilirsin diyooo
ahh dişim çok agrıyooo kıslar yaa

seninkide pamuk narencim..ayy tam yemelikler..

keşke gelseniz ne kadar sevinirim ama rüyalar gerçek olurmuş bakarsın gelirsiniz severiz bebişlerimizi..

bende geçenlerde rüyamda nidayı gördüm buluşmuşuz onunla.
konuşmuştuk ist gelince görüşelim diye demekki bilinç altımda kalmış..

Nilaycim göresecegiz tabii ki de..Acibadem de oturuyoruz ikimizde...24 gün kaldi gelmemize bu arada...:lepi:

herkese slm
doktordan geliyorum 1 tane çürük dişim vardı onu çektirdim ölüyorum agrıdan uyuşukluğu geçti çok zor çekildi
sabah meyve püreleri öğle sebze çorbası ikindi yoğurt ilk önce hepsi teker teker verilcek alerji olmaması ve alışmasıı için yoğurt evde yapılcak
çocuga asla tabaktaki bitsin diye zorla yedirme yok(bende o potansiyeli gördü sanırım)
eşimde benle dalga geçiyo tıp fakültesini sen bitirdin tabi daha ii bilirsin diyooo

geçmiş olsun canım diş zordur bilirim.
zehranın maşallahı var neresi zayıf
bizde anne sütü devam 6 ay

herkese slm
ay canım geçmiş olsun.. sorma bende 1 ay önce ne çektim dişmden hemde kaplama:(kaplama çıkarılıp içindeki diş çıkarıldı.. yri iyileşince diş yeniden yapılcak:(hala tam iyleşmedi yeri.. 3 köklü bir dişmiş:((bilirim o ağrıyı canım.. çok zor:((
bu arada hayılrı olsun canım ek gıldalarınzı.. kilosu bencede çok iiyi canım.. benimkide 7100 olmuş.. normal benceede..

gecmiş olsun binnurcum
hatemcim arkadasımız dogru yazmış ne desek boş ama bbebekler agrıyan yerlerine götürüyorlar işte ellerini belki diş agrısı kulagına vuruyordur zor bir dönem diş çıkaran bebekler için ne de olsa

bende cuma günü aşıya götürdüm kızımı aşımız sorunsuz geçti yalnız pazar günü kulak ağrısı başladı bugün 16:30 da dr randevumuz var bakalım ne diyecek ler

bu arada benim bebiş 9.100 gr 65 cm anne sütü olduğu için bişey demediler 4 ay 7 günlük benim kızım dr u ne diyecek bakalım

Back
X