2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

Sahte Kumpirin Malzemeleri

-1 kg patates
-1 tatlı kasıgı tereyağ
-2 – 3 adet sosis
-Yarım kangal sucuk
-200 gr mısır
-1 kutu garnitür
-Rendelenmiş kaşar
-Tuz
-Karabiber

Sahte Kumpirin Hazırlanışı

-Patateslerimizi küp küp doğrayıp tuzlu suda haşlayalım
-Patateslerimiz haşlandıktan sonra yağı ve karabiberi ilave edip kısık ateşte püre haline getirelim.
-Borcamımıza püre haline getirdiğimiz patateslerimizi yayalım
-Borcama yaydığımız papateslerimizin üzerine hazırlamış olduğumuz sosis, mısır, sucuk ve garnitürü yayalım.
-Üzerine rendelediğimiz kaşarımızı serpip 200 derece fırına atıp 5 – 10 dk pişirelim
-Servis yaparken üzerine ketçap ve mayonez koyalım.

Bı ARKADAŞIMDA YEMıŞTıM HARıKAYDI

merhaba arkadaslar bende hazıran annesiyim.aranıza bızı de eklermısınız ZEYNEP 18 HAZİRAN
ben cok fazla gıremesemde takıp etmeye calısıyorum.bende dogum gunu ıcın farklı ne yapabılırım dıye dusunurken buldum bu baslıgı.

bende nisanın doğum gününü bir hafta erken kutlıcam yani 13 haziranda zaten nisa gününde doğsaydı 13 haziran doğumlu olucaktı ama 18 haziranda doğdu neyse benimde planlarım var az kaldı zaten 1 aycık kaldı güzel bir pasta alıcam bizde aile arasında kutlıcaz bi kaçta arkadaşımızı çağırıcaz

geçen sene arkadaşın kızının doğum gününe gittim ordan biraz fikir edindim davetiyeside çok hoştu kızının resimleri vardı davetiyede ben ya kısır yapıcam yada mercimek köftesi tuzlu kurabiye yapıcam bide burda bi komşumuz var helvalı tatlı yapmıştı çok güzel olmuştu fındıklı felan ondan yapıcam yani anneme ablamada danışıcam onlardanda fikir alıcam yüzümüzün akıyla çıkıcaz inş en güzel en özel günümüz ne çabuk büyüdüler

nisa nur 18 haziran doğumlu

merhaba kızlar ben bu listeyi kaçırmışım hediye falan değil di mi
öylesine tutuyorsanız bizi de yazar mısınız olymposss ece 29 mayıs
tarifler çok güzel ellerinize sağlık takipteyim ben de

valla ne güzel herkez bifikile gelmiş ne güzel bende yegenimin aynı güne denk geliyo onla berber kutlaycaz annemlerde yapacam dogum gününü teyzesi yapacak pastasını kısır işte bogça börek bide annanesi sarma yapr oh daha ne olsun

kızlar bizde pastamızı konuştuk yapcaklar istediğimizi 4 haziran doğumlu ela ama 5de yapcaz cumartesii

ela26ela 4 haziran 2009
cennetbahcemiremim irem 7 haziran 2009
leo yağmur 27 haziran 2009
şekerkızcandy yusuf kayra 22 mayıs 2009
drmumine ayşe azra 19 haziran 2009
zeynozuzumurti zeynep 19 haziran 2009
marchandize sinancem 19 haziran 2009
ayşeceylin ceylinnaz 24 haziran 2009
xxh.ydxx melis 25 mayıs 2009
aşk kırıntısı mert 12 haziran 2009
filiz111 inan 29 haziran 2009
nil038 ece 14 haziran 2009
neslihang batuhan 17 haziran 2009
nevergiveup18 duru ece 23 haziran 2009
kity79 batuhan 25 mayıs 2009
baybceren ceren 9 haziran 2009
naz&pıtırcık ahmet 15 haziran 2009
denklem444 cansu 22 haziran 2009
d-gabbana derin 27 haziran 2009
suheylai eylül ceren 11 haziran 2009
özgge elif 20 haziran 2009
lerda arda 11 haziran 2009
armağanım betül ipek 24 mayıs 2009
yeşimnur zeynep duru 15 haziran 2009
yasemin1 erva duru 26 haziran 2009
cnmkzm duru 26 haziran 2009
chadia zeynep 18 haziran 2009
Nisanurum nisanur 18 haziran 2009
olymposs ece 29 mayıs 2009
pepeee sude 1 haziran 2009

selam doruk 16 hazıran....kronolojık sıra yapsak daha ıyı olmaz mı...dgunu gelen bebıslerı annelerını kutlarız buradanda olsa

kızlar liste yapabilecek varsa yaparsa sevinirim benim bu ara pek vaktim yokk
hatta tablo seklinde bilen varsa dahada iyi olur başa alcağım yapan olursaaa gün geldikce kutlarız az kaldı artıkkk bekliyorum yardımlarınızı

eline sağlık ama sıralı liste tarih sırasında olsa daha iyi olur.kutlamalar açısından

kızlar bizim menümüzde
pasta
görümcem yaparsa eğer boşnak mantısı kıymalı
peynirli poğaça
yaprak sarma
kısır yada patates salatası yada mercimek köftesi
daha karar vermedim
yeter bence

Kızlar bizim doğumgünümüz yanlıl olmuş ya :)
15 Haziranda doğdu benim kuzummm :)

Benim menü de hazır gibi. Ben pasta dışındaki ikramları tek tek alınabilecek, servisi kolay şeyler seçtim.
- kağıt kalıplarda browni (Üzerine çikolata sosu, onun üzerine de dr oetkerin yeni çıkan süsleme malzemeleriyle çiçek yapcğım)
- meyveli toplar (küçük kağıt kalıplarda ya da kürdanla servis)
- iki farklı kanepe (kaşarlı salamlı ve soslu)
- peynirli poğaça ya da muska böreği

Bir de internette gördüm, şeker çelengi. Çok hoşuma gitti. Büyük bir çemberim etrafına bir sürü şeker bağlamışlar, altına da küçük bir makas. Gevşek bağlanırsa makasa gerek olmayabilir. isteyen gidip alıyor. Daha çok çocuklara yönelik tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…