kızlar partimiz için uçan balon arıyorum...netten baktım en az 100 tane falan almak gerekiyor...ben 5-10 tane alıcam nerden bulabilirim....alışveriş merkezlerinde var ama ben onlardan istemiyorum..şu üstünde happy birthaday yazanlardan istiyorum..
ıyıkı dogdun afislerinden e bebekte var...9-10 tl idi yanılmıyorsamasyamında dogum günü 5haziran.....
şimdiden heyecanı sardı.düşünüp duruyorum umarım güzel bir gün olur.bende evde yapmaya karar verdim.evimiz uzak oldugu için fazla gelen olucanı pek sanmıyorum ama 15 kişi olsa sanırım ideal olur.
menümüzde kafamda biraz şekillendi...
pasta olarak bir şeklindeki pastalardan yaptırmak istiyorum..
servisi kolay olması açısında kağıtla minik kekler yapıp üzerlerini süslüycem
patatesli ve peynirli poğaça
elmalı kurabiye
mercimek köftesi
kıymalı börek
birde biskuvili havuçlu minik topları hindistan cevizine bulayayıp süslü kürdanlara takmayı düşünüyorum
3tatlı 3tuzlu olucak yeter sanırım.misafir sayısı fazlalaşırsa yine eklemeler yapabilirim.
evide balonlarla süslüycem.iyiki dogdum yazısından kocamannnnn asmak istiyorum.nerde satılır bakalım daha araştırmadım.
işte bizden böyleee....
cnm bizim burda parti malzemeleri satan yerde yapıyoz dedi normal balonlara 3lira dedi 7 saat durur dedii sıcaklarda dahada az durur dedii bizde düşündükte öyle diyince vazgectik happy birthaday bend aldım fiyatını hatırlamaıyorum cnmm:teytey:
slayt iş çok güzel our ya.. eşime söylerimde belki oda bize yapar :)iyi fikir canım..merhaba arkadaşlar,ben de bir haziran annesiyim arda adında bir oğlum var..doğum günü heyecanı beni de sardı yaklaşık 1 aydır düşünüyorum neler yapsam diye..hasta seçimini aşağı yukarı yaptım gibi menüyü de oluşturdum..bir de şeker hamurlu kurabiyelerden bir sepet yapmayı düşünüyorum kuzucuğum için..süsleme ve resimlerinden bir slayt gösterisi düşünüyorum...yazarım yine yeni fikirleri
canım menünüz çok güzel bende bazılarını eklemişim listeye..inşallah hepsini yetiştirebiliriz çok zor olacak bu d.günü işi :) ama çok zevkli:dance:selamlar...bzide kısmetse doğumgünümz 1 tarihinden bir hafta sonra kutlucaz....çünki 23 mayısda yeğenmin doğumgünü.. arka arkaya olmasın dedik.. onalrda yapcak.. ertesi haftasonda pazar günüde bi yapcaz kısmetse..
şimdilik menümüz:)
1- doğumgünü pastası
2-mercimek köfte
3-peynirli poğaça
4-çilekli tavuk göğsü tatlı
5-mantar kurabiye
6-pataesli peynirli börek
7-yoğurtlu kabak salatası
8-yaprak sarma(z.yağlı)
9-sosili küçük milföyler..
şimdilik böyle.. ama değşebilrde listemiz...
inş herşey istedğimzi gibiolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?