değiştirdim tatlıım opuyorumnanaktanhülyam liste hoş olmuş eline sağlık
yanlız bi el at da benim şu nicki değiştiriver be cnm
tşk ederim cnm benimeline sağlık hülyacım liste çok güzel olmuş..
hoşgeldin cnm aramıza senide listeye ekleyelim d. tarihi ve bebğinin ismini söylersen güzle olur:lepi:Topiği açanların ellerine sağlık :)) Tam düşünürken doğum günü yaklaşıyor oğluşumun ne yapsam ne etsem diye şahane oldu.Bu arada ben yeni sayılırım aranızda.Önceden kaydolmuştum ama bi türlü hep çalıştığım için hemde evde oğlumla ilgilendiğim için fazla takip edemiyordum.Ama artık sık sık aranıza katılırım umarım:))
hoşgeldin cnm senide listeye ekleyeyim d. tarhini yazarsan bebişinin eklerimmerhaba arkadaşlar,ben de bir haziran annesiyim arda adında bir oğlum var..doğum günü heyecanı beni de sardı yaklaşık 1 aydır düşünüyorum neler yapsam diye..hasta seçimini aşağı yukarı yaptım gibi menüyü de oluşturdum..bir de şeker hamurlu kurabiyelerden bir sepet yapmayı düşünüyorum kuzucuğum için..süsleme ve resimlerinden bir slayt gösterisi düşünüyorum...yazarım yine yeni fikirleri
evt onalr pahalı.. şimdide kelebekj kanatları var.. 6 l falan.. ben onalrdan aldım.. bakalım inş takkr bizim cadı..melek kanatları emin önünde var dün baktım 35 tl istedi bana çok geldi almadım çünki durunun takacağına inanmıyorumm aksesuarlardan hiç hoşlanmıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?