2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

buda yeni liste eklenecek olanlar tarihleri ve bebeğin isimlerini yazmaları yeterli

hülyam liste hoş olmuş eline sağlık
yanlız bi el at da benim şu nicki değiştiriver be cnm
değiştirdim tatlıım opuyorumnanaktan
eline sağlık hülyacım liste çok güzel olmuş..
tşk ederim cnm benim
hoşgeldin cnm aramıza senide listeye ekleyelim d. tarihi ve bebğinin ismini söylersen güzle olur:lepi:
hoşgeldin cnm senide listeye ekleyeyim d. tarhini yazarsan bebişinin eklerim

kızlar su melek kanatları nerde satılıyor bılen varmı.kızımın sırtına takıcam kısmetsehihoyyyt

kızlar pastaya karar verdiniz mii resim koyarmısınız düşündüklerinizin yada karar verdiğinizi

Son düzenleme:
melek kanatları emin önünde var dün baktım 35 tl istedi bana çok geldi almadım çünki durunun takacağına inanmıyorumm aksesuarlardan hiç hoşlanmıyor :)))

melek kanatları emin önünde var dün baktım 35 tl istedi bana çok geldi almadım çünki durunun takacağına inanmıyorumm aksesuarlardan hiç hoşlanmıyor :)))
evt onalr pahalı.. şimdide kelebekj kanatları var.. 6 l falan.. ben onalrdan aldım.. bakalım inş takkr bizim cadı..

ben hello ktylı ıstıommm cok seker oluyo ama nereye yaptrcam hıc bılmıyombilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar.
ben de planlıyorum doğum gününü oğlumun. güzel olsun eğlenceli olsun istiyorum. gerçi çocuklar 4 yaşına kadar yapılan doğumgünü partilerinde eğlenmezlermiş.uzamanların dediğine göre: 4 yaşına kadar aşırı kalabalık olmamalıymış,yüksek seste müzik çalınmamalıymış.ayrıca palyaço vb. kostümlülerden ürkebilirlermiş. biz güzel olsun isterken ağlama krizine girebilirmiş minişimiz.hava duruma bağlı olarak giydirmeliymişiz.haziran izmir için sıcak olur. o yüzden 1 badi yeterli gibi görünüyor. aslında ben gömlek+opapyon falan düşünüyorum ama ,çocuğu da boğmak istemem doğrusu. ayrıca yine uzaman görüşü: uykusunu iyice almış olmalıymış ,karnını da doyurmalıymışız parti öncesi,ama kendi pastasından da tatıtmalıymışız :)))
en çok renkli balon olmalıymış parti alanında. en sevineceği şeyler renkli balonlarmış. uzanabileceği yerlerde de bir kaç tane konmalıymış.küçük çocuklu tanıdıklarımızla olmalıymışız. küçük çocuklar bebeğimizi daha çok eğlendirirlermiş.
bunları unutmayalım arkadaşlar. kendimizi de onu da mutlu edecek parti düzenlemeliyiz.

ayrıca market vb yerlerde satılan mikili kağıt tabak+bardak+kağıt masa örtüsü +peçeteler vb. şeyler şart değil. bunlara para harcayacağınıza daha büyük bir pasta yaptırın ,daha çok meyve suyu alın ve daha çok arkadaşınızı dostunuzu çağırın. parti sonunda paranızı (peçete+tabak) çöpe atarken üzülebilirsiniz.

kesınlıkle katılıyorum fazla kalabalıga gerek yok muzuık falanda cok gereksz cocuk sersem gıbı olur,pasta konusunda attıgım lınkte gusel pastalar var resmlere tıklayında dılım olarak fıyat cıkıyo kaç kısılık ıstyosanız o kadara göre bır pasta secebılrsınız

bn begendım 1 tane hello kıtylıııı 120 mılyon 15 kısılık,ama netten nası siperıs vercez??? ermezmı bu sıcakta gelene kadar????

1 şeklinde pastalar çok süper bayıldım.ınternetten siparişe gerek yok ya.Güvendiğimiz bir pastane bulup kendi şehrimizde de yaptırabiliriz.Adana da böyle yerler çok,hem taze yapılmış olur.

kızlar mını kumpir tarıfı buldum cok guzel ve fadrklı olabaılır lınk gelıo hemen zemuszemus

bende burdan marmaristen verdim sipariş int buldum resmini verdik yapcaklar
buda pastamızz nasıl kızlar sizcee 25 kişilik 60lira
[/URL][/IMG

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…