2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

ben burdaki pastanelerden birine sordum 1 şekilinde yapılmış fiyatı 100 tl bana çok geldi açıkcası daha el yakmayan bişi bakcam yani illa şatafatlı bişi olması gerekmiyo zaten bende öle abartılı bi doğum günü yapmıcam aile arasında oluca için bi akç tanede arkadaşımı çağırıcam ona görede pasta bakıcam 10 15 kişi felan olur olmaz bile bakalım o gün gelsinde o zaman ayırlıcm

bende kelebek kandı gördüm pazarda 10 tl ydi bende onlardan alıcam

bende burdan marmaristen verdim sipariş int buldum resmini verdik yapcaklar
buda pastamızz nasıl kızlar sizcee 25 kişilik 60lira
[/URL][/IMG

pastanız çok güzel miş canım
pastanecimiz şeker hamuru sert olur pastaya dedi oyüzden kremşantili yaptırmayı düşünüyorum üstünde zeynebim yada ailecek olan bir resmimizi koydurcam

elanın pastası harika...benim oğlum bugün tam 11 aylık oldu...yani doğumgünümüze 1 ay kaldı...ne yazıkki ankarada çok fazla davet edebileceğimiz kimsemiz yok....10 kişi ancak oluruz herhalde...bu 1 yazan pastaları çok seviyorum ama daha küçük bişey yaptıcağım sanırım....bu pastalar en az 2 kg oluyormuş ve kilosu 28 liraymış bizim pastanede..

evet fatoş büyük galiba biraz banada ablam yapacak çok güzel yapıyobide şekerli olnları sertoluyo diyolarrr

hülyacım ben bi nişanda yemiştim, kabuk kısmı gerçekten çok sert, yiyemedim,çok da şekerli,içim bayıldı,ama çocuklar bayıla bayıla yediler

[/url][/IMG]
bayıldım bu kurabiyelere...10 tane sipariş versem az olur herhalde, yapmazlar, kendimde uğraşamam,ama isteyen varsa bu siteden verebilirmiş sipariş, şehir dışına da yolluyorlar

[/url][/IMG]
bu cup cake seti de harika...hem ayşenin oğluna yapılmış gibi...keşke davet edecek çok kişim olsaydı...mayıs anneleri bi arkadaşlarının yazlığında buluşup parti yapacakmış...çok özendim...bizimde öyle bi şansımız olsaydı yaptırırdık kuzulara güzel bi hatıra olurdu

hepsi cok güzelll cnmm bende yapmak istiyom 1 kalıbı bulamadımm (((((((

hepsi cok güzelll cnmm bende yapmak istiyom 1 kalıbı bulamadımm (((((((

aslında çoğumuz yaptırmak istiyoruz...birleşip sipariş versek hem daha ucuza gelir..hemde benim gibi az sayıda yaptıracak olanlarda yaptırabilir...ya da aramızdan biri çıkıp yapsa ona ödesek emeğinin karşılığını...kurabiye nasılsa bunlar uzun süre saklanabilir..hatıra amaçlı olduğu için yenmeyecek..taze olmasına da gerek yok.

yok ama ararr öğrenirim..öğrenince hemen yazarım..çoklu siparişlerde indirim yapıp yapamayacaklarını da sorarım

1 yaş kurabiyeleri tanesi 3-3.5 arasıymış...100 adetten fazla sipariş dilirse 2.5 oluyormuş..bana fazla geldi...sizce?

bencede fazla ben evde yaparımmm kendim kalıp uydururumm:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…