2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

bende bizim burda çok taze ve leizz pasta yapan pastnaecmiiz var.:))orda baktım katalogdan beğendim.. düz diktörgen birşey.. 25 kişilk yaptırcam bende..üzeirdne uyuyna bebekrl olcak.. ve betüşün resmini koycakalr.. bakalım inş herşey güzel olur.. biizm doğumgünümüz aslında bu pazartesi 24 ünde ama yeğeniimle çakışıyor.. onun için ayın 30 unda yapılcak kısmetse:))

kızlar mrb günler yaklaştıkça fikirler de çoğalıyor :) 1yaş kurabiyeleri çok şık oluyor yaa bende 1kalıbı buldum oğlum için maviş renkte kurabiyeler yapıcam birde sepet süsledim içine yerleştiricem çubuklara takıcam filan :) pek bi hevesliyim bakalım becerebilecekmiyim...kumpir tarifi için teşekkürler güzel gerçekten

ne güzel isabel çok beceriklisiniz allah hep mutluetsin yaşıyla birlikte nice snelere

ben yapamam sanırım hepsini kendım yapçam cunku o kadar ıncık cıncıka vaktım kalmaz,annem gelırse belki olabılır,10 cesıt yapıcam kısmetse..aklinialirimsmile
2 gun önceden kocamla yapçaz,o muhallebı tarzı seylerı pişirr karstırr bende dgerlerını yaparım bakalım:hulya:

kızlar bu masa örtusü sizce nasıl????
aynısının peçtesını almıştım çok begendım takım olurrr sankı,sizce alıyım mı işime yararmı????

bırde bardakları var 10 tanesı 5 mılyon,aslında 20 tane alsak 10 tl eder,atmam seneyede kkullanırım hemde cok cıcı olur dımıbilmiyorumkismile masa örtusuyle ıkısı 20 tl olur.

babanız gelebiliyor mu hülyacım nisanın doğum gününe?

kızlar ben aldım az öncezemuszemus
masa örtusu barbıe li
bardak
tabak
pçete hepsı takım,bızım burda euro flora var ist olnlar gelsın süper ucuzzzz,nettekı o örtuyu 5 tl ye aldımzemuszemus bıde mum aldım 1 rakamı

cnm ben hepsini çok önce aldım pecetesi ,masa örtüsü,bardaklarıı,tabaklarıı takım süsler balonalarr kendim yaptım 1 seklinde kapı süsü benimde annem gelcek ceşit cok yaparız dedikk 2 kişi elayadede baba bakar bende cok heycanlıyım bide yaklaştıkca dahada heycan basıyo hayırlısıyla atlatırız inşşş

AYY heyecana bak tavan yapmış ikram çeşitlerimizide belirtelim ve önce yapanlar mutlaka resim koysun ay çatlatmayın anacım

benden de bir çeşit dr okerin hazır kutu profiterolü var 4 tl felan 32 tane oluyo ben sık yaparım misafire hiç tuttmu derdi yok karışımı hazır siz yapıp fırına verin sora içi dışı bittii

bizde zeynebin doğum günü elbisesini aldık aslında başka bişey almak için gittim ama görünce çok hoşuma gitti giydirdik çok tatlı oldu aldık elbisemiz krem,, kanat aldık bide ama krem bulamadık beyaz aldık olsun napalım zaten zeynep o kanadı takacagı 10 dk çok sıkıntılı biz kız hemen çıkartır.ayakkabımız kaldı babet bulabilirsem ondan alcam.fırsat bulursam zeynebin elbisesiniz resmini eklerim.

güle güle kullanın canım o siteden mi aldın hepsini
masa örtüsü nasıl ki kagıtmı naylon mu

tam olarak nerde cnmm tarif edermisinn

masa örtüsü naylon,euro flordan aldım,yerınden kagıthanede yerı kızlar.
kanat nerden blurum ben bulamadımbilmiyorumkismile

ben izmırden gedlım tam tarıf bılmıom ya aryıp sorabılırsın bızım eve cok yakın bız ussttekı sıtede oytryoz,basaklara cıkarken sagda dersen belki bılır taksıcı yada kımle gtceken basak konutlarızemuszemus

kızlar bizim yaklaşık 30 kişi falan olucak
ve okadar poğaça börek yapmaktan vazgeçtim çok zor olcak
onlarıda fırına sipariş verdik
yani menü
1,pasta
2 poğaça
3 börek
4 mercimek köftesi (bunu ben yapıcam :)
ben öyle 10 çeşit falan yapamam kayra zaten durmuyor
yeter bence bu kadar çeşit
sizce yetmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…