2009 haziran bebeişlerinin doğum günü hazırlıkları ve doğum günü

emelcim yeter ya ben de çok yapamam .belki bunların yanına bi tatlı daha yapabilirsin tavuk göğsü falan ya da tatlı kurabiye

herkese slm bende çok heycanlıyım doğumgününde yapıcaklarımı yaziim belki sizde fikir olur
evde yapmıycam burda dağ evi var orda yapıcam eşli olduğu için kalabalık olcak
kıyafetini netten sipariş vercem ama daha karar vermiş diilim sizde bakın kızlar fikir verin az kaldı 2 güne sipariş veririm kostümcümde bebek kıyafetlerinde ya melek kıyafetini yada pembe kelebek kıyafeti ama hala karar veremedim
slayt yapıyoruz doğumundan itibaren son gün fotoğrafları olcak
palyanço çağrıyoruz gerçi korkabilir kızım
resimli pasta yaptırmıştım diş buğdayında 15 kişik 30 tl ye çok güzeldi sizin rakamlar çok uçuk geldi bende 1 şeklinde pasta düşünüyorum bana kaç para dicekler
o gün gelicek kişilere resimli tabak süsler varya onlardan yaptırmayı düşünüyorum
çeşit olarak 2 çeşit tuzlu 2çeşit tatlı 2çeşit salata ayrıca çocuklar için kurabiyeler şekerlemeler yaparıım
inş herşey hepimizin gönlünce olur çocuklarımız mutlu olsun yeter
bu arada ben diş buğdayında çok fazla hazırlık yapmıştım 3 günümü aldı kızımı çok ihmal ettim hepsi yendi yenmesine ama çok yoruldum kızım 2 gün kucagamdan inmedi çok özlemiş yardımcı olcak biri varsa yapın ama tek baaşınıza kalkışmayın derimm

binnurcum yine her detayı düşünmüşsün.bayanssulusmile
sizin misafir çok olucan anlaşılan.bizim burda çağırabilecegim fazla kişi yok.15kişi anca oluruz.dış bugdayının resimlerinide görmüştüm.çok güzel olmuş.bende şimdiden herşeyi nasıl yetiştiricemi düşünüyorum.asyada artık gündüzleri az uyuyo.2gün önceden başlamam lazım.

ya kızlar bi sorum olucak.partiyi saaat kaçta yapmayı düşünüyorsunuz.akşam olunca kuzuların uykusu gelir.
ben 3de başlarız diye düşünüyorum.7ye kadar falan biter.zaten gelenler yakın arkadaşlar olur.canları ne zaman isterse giderler.ama başlama saatinin erken olmasını istiyorum.akşamları bzim cadı canavara dönüşüyokaydirigubbakcemile3 çok huysuzlanıyo

emelcim ikramların bence yeterli yorma kendini çok fazla canım
ben az kişi davet edeceğim,ikramı da emelinki kadar falan düşünüyorum, yardım edecek kimsem yok, tek başıma yapsam çocuğumla ilgilenemem binnurun da dediği gibi, doğumgünü çocuğumun en güzel günü olmalı onu ilgisiz bırakmayacağım,arzucum ben de egenin uyku saatine denk gelmeyecek şekilde ayarlayacağım akşam 6-9 arası olabilir...çok merak ediyorum mutlu olacak mı ogün? palyaço çok güzel fikirmiş,bende 3-4 yaşında çağırabilirim

emelcim bencede yeterli. bende fazla kişi çağırmıcam.. bende birgün öcneden başlıcam hazrılıkalra.. domayı annem yapcak zati.. bişekilde geçciek inşlş.. bende gündüz saat 2 den sonra düşünüyorum.. benim zkıda genelde 12 de uyuyp saat 2 gibi uıynaıyor..bende ona göre ayarlcıam nişş.. inş hepimizin ve yavrularımızın eğeleneceği güzel birgün olur hepimzi için.))

arkadaşlar doğumgünü için ''happy birthday'' yada ''iyi ki doğdun'' yazılı şeyler oluyo ya,duvara yada perdeye asılıyor hani,onlar nerde satılıyoo bilen vardır sanırımm

biz bilgisayardan çıktı alıp renkli elişi kağıtları varya onları kesip duvara yazdık
resmini eklerim çok güzel oldu
1 ay falan sökmem artık :)

biz bilgisayardan çıktı alıp renkli elişi kağıtları varya onları kesip duvara yazdık
resmini eklerim çok güzel oldu
1 ay falan sökmem artık :)

tatlım doğum gününüz yarın demi hadi bakalım hazırlıklar bitmiştir inş.şimdiden yeni yaşınız kutlu olsuna.s.

yusuf kayra doğumgünün kutlu olsun. emelcim nice yıllara inşallah.

hülyacım sizi de yapıcaksınız heralde melisin doğumgünü kutlu olsun canım

iyiki doğdun yusuf kayra ailenle mutlu biir ömür geçirirsin inşallahh

Emel 2 hamur işi çok gibi gedi bana, börek ve poaça iksinden birini yapsan, yanına bir çeşit daha salata yapsan ddaha güzel olur.
Mercimek köftesi,
rus salatası
poaça
yaşpasta.

Meliscik güzel prenses, yüzün hep gülsün inşallah. Nice mutlu yıllara...

Aaaa bugün kayranınmı doğum günü, bende emele tarif veriyorum :)
ıyiki doğdun kayra ve melis, allah yolunuzu açık etsin rızkınızı artırsın, yüzünüz hiç solmasın, vatana millete hayırlı insan olsunlar. Amin.

iyki doğdunuz kuzucuklar.Kayra ve Melis bebek nice mutlu yıllara...Tebrikler güzel anneler

biraz geç oldum ama iyi doğdun meliscim

ve kayranın dogum gününden geldim pek kalamadık yola çıkmamız lazımdı,canım arkadaşım biz pasta kesimine kalamıcaz diye bize ayrı pasta almış düşünceli arkadaşım kuzum kayram çok yakışıklıydı ya maşallah,, emelim desen süperdi saçlar fönlu makyaj falan yakıyordu yani
bizim cadı hiç durmadı sürekli kıpır kıpır dı çığlık atıyo seviniyo. kayram bizim cadıyı görünce çekindi biraz zamane kızları işte.damadım ağır başlıydı
herşey için teşekkürler canım oğluşunla nice nice yaşlara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…