herkese slm bende çok heycanlıyım doğumgününde yapıcaklarımı yaziim belki sizde fikir olur
evde yapmıycam burda dağ evi var orda yapıcam eşli olduğu için kalabalık olcak
kıyafetini netten sipariş vercem ama daha karar vermiş diilim sizde bakın kızlar fikir verin az kaldı 2 güne sipariş veririm kostümcümde bebek kıyafetlerinde ya melek kıyafetini yada pembe kelebek kıyafeti ama hala karar veremedim
slayt yapıyoruz doğumundan itibaren son gün fotoğrafları olcak
palyanço çağrıyoruz gerçi korkabilir kızım
resimli pasta yaptırmıştım diş buğdayında 15 kişik 30 tl ye çok güzeldi sizin rakamlar çok uçuk geldi bende 1 şeklinde pasta düşünüyorum bana kaç para dicekler
o gün gelicek kişilere resimli tabak süsler varya onlardan yaptırmayı düşünüyorum
çeşit olarak 2 çeşit tuzlu 2çeşit tatlı 2çeşit salata ayrıca çocuklar için kurabiyeler şekerlemeler yaparıım
inş herşey hepimizin gönlünce olur çocuklarımız mutlu olsun yeter
bu arada ben diş buğdayında çok fazla hazırlık yapmıştım 3 günümü aldı kızımı çok ihmal ettim hepsi yendi yenmesine ama çok yoruldum kızım 2 gün kucagamdan inmedi çok özlemiş yardımcı olcak biri varsa yapın ama tek baaşınıza kalkışmayın derimm
biz bilgisayardan çıktı alıp renkli elişi kağıtları varya onları kesip duvara yazdık
resmini eklerim çok güzel oldu
1 ay falan sökmem artık :)
arkadaşlar doğumgünü için ''happy birthday'' yada ''iyi ki doğdun'' yazılı şeyler oluyo ya,duvara yada perdeye asılıyor hani,onlar nerde satılıyoo bilen vardır sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?