2009 İzmir anneleri buluşalım artık...

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
delikafaduldenHadi kızlar biz de buluşalım artık yaaa... toplaşalım artık,ıstanbul'lu hatunlar açık fark solladılar bizigamyoncuiremsu belli mi olur belki onlarla da görüşürük bi gün kaydirigubbakcemile5 hadi ayarlayalım siz de bana gelin ne dersiniz opuyorumnanaktan

inşallah :)) izmirli anneleri bekliyoz bakalım... hadi gizoş toparla herkesi :teytey:

canımmm süper olurr bak benim ev tam merkezde alsancakta istersen ilk bende toplaşalımm gelmesi daha rahat bana du ben izmirlilere bi mesaj atayım :))) sana uyarsa eğer öle organize olalımm...

heh burdada sende bende davası başlamış neyse 10 sayfadan sonra karara bağlanılıyorr siz bizim gibi olmazasınız hıhhh
Salı günü bendeyiz bu sefer delikafadulden çatlayın emiii :))

ben attım ilgili yerlere mesaj bakalım ne olacakk umarım katılım olurr ...

hadi bakalım hayırlısı inşallah olurda kavuşuruz bu sefer yerimseniben :içelim:

heh burdada sende bende davası başlamış neyse 10 sayfadan sonra karara bağlanılıyorr siz bizim gibi olmazasınız hıhhh
Salı günü bendeyiz bu sefer delikafadulden çatlayın emiii :))

anılcım sizin gibi tabii olamayız :1closedeyes: biz de iş yok naniknanik bak atlarım gelirim istanbula heeeeeehihoyyyt zaten abimi ne zamandır görmüyom bebişde oldu kimbilir daha ne zaman gelirim oralara:gitme:

gelirim canım gelmem mi... ama oralara gelebilmem için Bora'nın biraz daha büyümesi lazım o zaman gelirim...opuyorumnanaktan

Arkadaşlar bende İzmirli anneyim pek yazarak katılamasamda okuyarak takip ediyorum ve bu buluşma işi ilgimi çekti. Kızım bir yaşında ve bayıllıyor arkadaş bulup oynamaya katılım olursa bende uyabilirim.:lepi:

Back
X