2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler

yaşım 31, sat 10 şubat, muhtemel doğum tarihim 17 kasım, oğlum olacak, ağırlığı geçen ay 513 gr. idi 4 ağustosta şeker yüklemesi yapılacak oğlumun adı tarık olacak:)

canımmmm benimde oğluşum geliyo adı kağan yaşım 29 güncellersen sevinirim teşekkürler..alkisalkisalkisa.s.

arkadaşlar benide ekleyin yaşım 27 :nazar:oğluşumuz olacak adını henüz bulamadık oğluşum sağlıkla gel seni bekliyoruzzzzz :CüvCüv:

kizlar ben artik nete pek giremicem..rahim boynu kisalmasindan dolayi sürekli yatmam gerekiyor.. listeyi görünce benide ekleyin istedim.. kizimin adi zeynep nilay olcak Allah izin verirse.. boyu 35cm 1kiloya yakinda agirligi.. insallah hepmiz zamaninda aliriz yavrularimizi kucagimiza..

Teyzoşlarım günaydınlar
Kardeşlerimide öpüyorum...
6. ayımıza girdik biz teyzoşlar
Annem ve babiş kararsız ismime
Berrak , İpek , Şevval
ama ne olduğuna daha karar veremediler
Dayım dalga geçiyor
kibrit çöpü çekin diyee
halt yemişin sen dayı
diyorum ama duymuyor beni

Sizce ne olsun teyzoşlar

hıı bu arada yarın sabah anneme glikoz yüklemesi yapılacakmış
kadın kara kara düşünüyor nasıl içicem diye
Doktor amca bir su bardağı su, 50 gr glikoz , 2 limonusık iç dedi
aç karnına birde
sonra içtikten tam bir saat sonra annemden kan alıcaklarmış
sonrda sağlık ocagına gidicez
aşısı varmış annemin 2. tatanoz
bu kadın yine kıyameti koparır acıyor acıyor diyee
offfffff anneeeeeeeeee çok nazlısın bee

kizlar ben artik nete pek giremicem..rahim boynu kisalmasindan dolayi sürekli yatmam gerekiyor.. listeyi görünce benide ekleyin istedim.. kizimin adi zeynep nilay olcak Allah izin verirse.. boyu 35cm 1kiloya yakinda agirligi.. insallah hepmiz zamaninda aliriz yavrularimizi kucagimiza..

nazlıcımmm oğluşumun adıı arda aziz koymayı düşünüyoruz ekleyebilirmisin?
a.s.

Sizin Tamamdır Canlarım Ayşecim Rabbim tez zamanda şifa versin sağlıkla atlatın arada uğra cnm benim a.s. a.s.

Son düzenleme:
şu listede cinsiyet belirtmeyenlere özel mesajmı atsak ya
liste de ölece kaldılar ama kendilerinden eser yok

Canım önemsemediklerini düşünüyorum yada gelmediklerini sona doğru güzel bir temizlik yaparım güncelletmeyenleri siler sürekli görüşenleri yazanlarız sonuçta burada birbirimizi takip ediyoruz öylesine yazmıyoruz kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar benide ekleyin yaşım 27 :nazar:oğluşumuz olacak adını henüz bulamadık oğluşum sağlıkla gel seni bekliyoruzzzzz :CüvCüv:

erkekimin adı yiğt olcak :) inşallah sağlıkla gelsin de :)

Pelincim elmurcum
Kasım anneleri topiğinde sürekli aktifiz bilgilerinizde eksik verilmiş tablodaki gibi yazarsanız eklerim kızlar ve Lütfen sürekli doktora gittiğinizde güncelletin birbirimizi merak ediyoruz alkisalkisalkis

Teyzoşlarım günaydınlar
Kardeşlerimide öpüyorum...
6. ayımıza girdik biz teyzoşlar
Annem ve babiş kararsız ismime
Berrak , İpek , Şevval
ama ne olduğuna daha karar veremediler
Dayım dalga geçiyor
kibrit çöpü çekin diyee
halt yemişin sen dayı
diyorum ama duymuyor beni

Sizce ne olsun teyzoşlar

hıı bu arada yarın sabah anneme glikoz yüklemesi yapılacakmış
kadın kara kara düşünüyor nasıl içicem diye
Doktor amca bir su bardağı su, 50 gr glikoz , 2 limonusık iç dedi
aç karnına birde
sonra içtikten tam bir saat sonra annemden kan alıcaklarmış
sonrda sağlık ocagına gidicez
aşısı varmış annemin 2. tatanoz
bu kadın yine kıyameti koparır acıyor acıyor diyee
offfffff anneeeeeeeeee çok nazlısın bee

İpek çok cici geldi şimdi bana Su canım oldukça yumuşak bir isim Sizin gönlünüzden hangisi geçiyorsa o olsun canım..İnşallah tahlil sonuçlarında hepsi iyi çıkacak.Çok öperim a.s.

Back
X