2009 Kasım Anneleri Listesi Ve Güncellemeler

nazlı teyzesi bebişim 34+3 de ve 2800 kilomuz. Doktorumuz en geç 29 ekim doğumlu olur dedi.

Bütün güncellemeler tamamdır..Bundan Sonrasında Doğum tarihini alanlar yazarsa çok sevinirim son güncellemeleri direk Doğum tarihi ve Doğum şekli olarak düzenleriz a.s.

Merhaba benimde kızım olacak nasip olursa. Adını Elif koymayı düşünüyoruz.33 haftalıkken 2200 dü. Büyüyoruz yavaş yavaş.

Nazlımmm benim kızım içinde 23 ekim ve genel anestezi ile sezeryan:)
Kızlarımız tam yaşıt olacaklar:)

Tamamdır Fıstıklar ara ara Düzenlemeleri tamamen yapıp şekil şemalde değiştiriyorum..

Martımmmmmm tarihine bayıldım çok güzel olacak yaa harika bir haber bu şükürler olsun sağlıkla aynı anda kucağımıza alalım inşallah.Çok isteyince oluyorrr:nazar:

canım benimde 29 ekim bi terslik olmazsa (genel anesteziyle) sezeryanla dünyaya gelicek kızım :) inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza :Saruboceq:

canım benimde 29 ekim bi terslik olmazsa (genel anesteziyle) sezeryanla dünyaya gelicek kızım :) inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza :Saruboceq:

Tamamdır Filizcim düzenledim hayırlısı inşallah canım opuyorumnanaktan bebeklerimiz dünyaya geldikçe doğum sırasına göre eklemeye devam ederiz :lepi::lepi:

nazlışımmm opuyorumnanaktan
29 ekim 2009 saat 07:30 egemi kucağıma laıcam nasipseee :Saruboceq::Saruboceq:
epidural anestesi sezeryan

nazlıcım doğum tarihi belli değil ama yani yeni tarih yok oğluşumun adı kaan eymen olucak inşallah. eymeni sonradan ekledik. sevgiler

a.s nazlıcım benimde doğum şeklim ve tarihim bugün belli oldu.26ekimde sezeryanla olacak mecburen canım esmeralda1 sat 31 ocak cinsiyetimiz kız adımız ece düzenleyebilirsen sevinirim..herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum....

Back
X