heee bu arada ayaklarım falan çok yanıyor gece bile üstümü açıyorum demek menopoza girince böyle olacağımkaydirigubbakcemile3
bende regl olmadım ve endişeleniyordum bu sayfayı açan arkadşa teşekkür ederim demekki normal benim de ardam 3.5 aylık oldu
ilk doğum yaptığımda oğlum 2 aylıktı düzenli şekilde regl olmuştum demek farklı olabiliyor,
millet adt olmuyo benimki bitmek bilmiyo:çok üzgünüm:
10 gün oluyo nerdeyse hala devam ediyo:sinifsinif:
dr.na danışsana canım neden olduğunu
aysecim kadin dogumcuna sor kasiklarda olan agrilarin dikkat alinmasi gerekbende adet oldum ikinciye.. ama bu ay sag kasigimda feci bi agri var..kalcama ve bacagima vuruyor ara ara dogumdan olabilcegini söylüyor yengem o normal dogum yapmis ama ondada oluyomus.. hatta yoruldugumdada cok oluyor.. ortopedik biseymidir bu..
kızlar ben de 2 aylıkken bir iki damla geldiydi ben de rahim yarasından sandıydım umursamadım ama geçen hafta başladı adetim benim de, elifatihefu gibi ama hiç bu kaa çok olduğumu bilmem bir de bel ağrısı kasık ağrısı filan da oldu ben de daha olmam diyordum ve ağrı olmaz diyordum ama maalesef gene eskisi gibi su torbası ayağımda, battaniye üstümde yattım oğlan fırsat verdikçe acayip mide bulantısı ve halsizlik yaptı dr a da sormadım doğumdan sonra bence normal böyle olması bugün 8. gün daha bitmediydi dün akşam az geldi ama bugün gelcek mi bilmiyorum bekliyorum ben de ne erken ne geç diye düşünüyorum hormonlar hemen düzene girdi demek bu arada ben de adet olamzdan önce acayip ter basıyordu kalbim hızlı hızlı atıyordu ayağımda çorap ve terlik vardı sütüm üşür deyüüü artık üşüyorum hihoytttt çok mutluyum ii ki de olmuşummm ohh beeee terden kurtuldum diyorum ama yoğun bir kanama oluyor inş hep böyle olmazzzz bu arada oğlan da cakkıdu cukkudu emiyor onun açısından sorun yokkk
bende daha regl olmadım acaip ter basıo banada bide hep şiş hissediyorum kendimi
sanki olsam fıs die sönücek kaydirigubbakcemile3 eski halime dönmeyi bekliorum
daha relax olucam gibi gelio
bende daha regl olmadım acaip ter basıo banada bide hep şiş hissediyorum kendimi
sanki olsam fıs die sönücek kaydirigubbakcemile3 eski halime dönmeyi bekliorum
daha relax olucam gibi gelio
bende menapozlu gibiyim valla.
gece terler bosaliyo, ayaklarimm yaniyo ama sutum usumesin diye yun corabi cikarmiyorum ayagimdan.
yakinda kurdesen olmasam iyidir.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?