2009 Kasım Anneleri Regl Olan Var mı ?

bende cumartesi oldum nasıl hafifiledim tartıda direk 2 kg farketti şok oldum

Bendede patlama dün oldu ama tam anlamıyla patlama... Hayatımda bu kadar cok geldiğini bilmem, rahat ettiğim dönemin acısını çıkartıyo heralde:))

bende 30 martta oldum çok az geldi ama benim yaa bende patlama bekliyorsum ve öyle istiyordum :) zira halaa göbeğim inmedi :)

bende 30 martta oldum çok az geldi ama benim yaa bende patlama bekliyorsum ve öyle istiyordum :) zira halaa göbeğim inmedi :)

Aman ben tırstım bile, o kadar cok gelince bir sorunmu var acaba diye düşündüm, birde yanında halsizlik yapınca kızımı kucagıma alacak halim kalmadı...

ya kızlar geçen ay ilk olarak ayın 13 oldum şimdi ayın 15 daha olmadım öf korkuyom ya

bende olmak istiyorum yaaa ilk bebişte hemen olmuştu niye oldu diye kızmıştım şimdide niye olmuyor diye kızıyorum :sinifsinif:

sonunda regl oldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
dün oldum ve acayip rahatım artık, felaket sıkıntı olmuştu bende

ben olmak istemiyorum aksine,bu hafta 3 gün oldu bitti çok kısa anlamadım,bu ikinci kez böyle oldu geçen defa da iki gün çok az olmuştu..gerçi ben hapta almıştım geçen hafta onun yaptığı kanamada olabilirbilmiyorumkismile

ayy ne güsel herkes oldu bi ben kaldım ne diyem darısı benim başıma

aminn bende olmadım daha bende olsamda göbek gitse baya yaa gider diyolarda bakalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminn bende olmadım daha bende olsamda göbek gitse baya yaa gider diyolarda bakalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet regl olunca kılolar daha hızlı gıdıyor sanırım..oglum 6 aylık olacak..ben 3.ayında regl oldum ve şuan 49 kıloyum..hamıleyken 22 kılo almıstım.ama bır anda gıttı kılolarım ve hıc bır çaba göstermedım vermek için aksıne abur cubur cok yıyen bırıyım..

inş.regl olursun sende.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…