naaaazz çok şekersiiinnnn maşalllaaahhhh
ben de balkona çıkarken giydirdim tulumunu ama foto çektirmedi zillim şapka var kafada diyee :umursamaz:
biz bugun bole giyindik kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
biz bugun bole giyindik kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
senin tulumunu sevsinler zillii kaydirigubbakcemile3
abisinlede pozlar vermiş maşallahhhh
oyy teyzeem masallah sana bu annen seni ne öyle tulumda tutuyodubenim oğluşumda bugün gezmelere gittiii hava süperdi sabahtan bi çıktıkk şimdi geldiikk hihoyyythihoyyyt
elif teyzesi bak oğlumaa
sanada masallah asya sanki boks yapicak minik cimcimebiz bugun bole giyindik kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
Şeniz
sen egecigi buyuttun, kotlara kazaklara gectin. biz hala tulumlarlayiz.kaydirigubbakcemile3
oyy teyzeem masallah sana bu annen seni ne öyle tulumda tutuyodu
bak adam olmussun yakisikliligin cikmis meydana öptüm seni dudaklarindanopuyorumnanaktan
benim minik kuklam da bugün böyle giyindi ve hayret ki daha kusmadi degismedik masallahdilimi isirayim
edaaa ege emzik almiyodu demi naniknanikbu emziklide sana bakta gör nasil emermis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
:lepi: gelde öp teyzesiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:mymeka::mymeka: tüüühhh neen nispet yapisin nan :mymeka::mymeka:
oğluma emzik tutturabilirsem o emzik tutacağından yollarsın demi bana gııııı delikafaduldendelikafadulden çünkü çalışmalarım hala devam ediyooooo :roflol::roflol: yarında aventin tüm çeşitlerini almaya gidecüüümmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nisaa yavru kuşumm çok tatlısın teyzeemmmm bakışlarına kurbann
yollarim bacim yollamam mi sen yeterki emzigi tuttur..:1hug:
sakin damakli emzik alma cift tarafli emzikler damak gelisimi icin daha saglikli disleri düzgün cikiyo..ben ilk günlerde nuk verdim onuda emdi ama artik avent veriyorum aldim cesit cesit degise degise tikiyorum agzina
bizimki de avent gııı edooş sen daa avent denemdinmiii
wannacim senin resminide simdi gördüm masallah naz´a ve abisine
benim minik kuklam da bugün böyle giyindi ve hayret ki daha kusmadi degismedik masallahdilimi isirayim
edaaa ege emzik almiyodu demi naniknanikbu emziklide sana bakta gör nasil emermis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?