2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

edacım wannam kartanem hepinizin miniklerine kocaman bi masallah
hepsi cok cikinler

benim oğluşumda bugün gezmelere gittiii hava süperdi sabahtan bi çıktıkk şimdi geldiikk hihoyyythihoyyyt
elif teyzesi bak oğlumaa

oyy teyzeem masallah sana bu annen seni ne öyle tulumda tutuyodu
bak adam olmussun yakisikliligin cikmis meydana öptüm seni dudaklarindanopuyorumnanaktan

ya ben varya su zilliye bitiyorum cok tatli bu masallah

biz bugun bole giyindik kaydirigubbakcemile2
[/URL][/IMG]
sanada masallah asya sanki boks yapicak minik cimcime

benim minik kuklam da bugün böyle giyindi ve hayret ki daha kusmadi degismedik masallah dilimi isirayim

edaaa ege emzik almiyodu demi naniknanikbu emziklide sana bakta gör nasil emermis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:roflol::roflol::roflol:

Şeniz

sen egecigi buyuttun, kotlara kazaklara gectin. biz hala tulumlarlayiz.kaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi:

oyy teyzeem masallah sana bu annen seni ne öyle tulumda tutuyodu
bak adam olmussun yakisikliligin cikmis meydana öptüm seni dudaklarindanopuyorumnanaktan

:lepi: gelde öp teyzesiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:mymeka::mymeka: tüüühhh neen nispet yapisin nan :mymeka::mymeka:
oğluma emzik tutturabilirsem o emzik tutacağından yollarsın demi bana gııııı delikafaduldendelikafadulden çünkü çalışmalarım hala devam ediyooooo :roflol::roflol: yarında aventin tüm çeşitlerini almaya gidecüüümmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

nisaa yavru kuşumm çok tatlısın teyzeemmmm bakışlarına kurbann

yollarim bacim yollamam mi sen yeterki emzigi tuttur..:1hug:
sakin damakli emzik alma cift tarafli emzikler damak gelisimi icin daha saglikli disleri düzgün cikiyo..ben ilk günlerde nuk verdim onuda emdi ama artik avent veriyorum aldim cesit cesit degise degise tikiyorum agzina

:1hug: cnm benimm yollamış kadar oldun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın çıkabilirsem alcam avent son sans bide onu denicem pes etcem artıkk akannehirakannehir

41 kere masallah. bide disari ciktik nazar degdi diyo. cikarma bu kizi disar deliiiii.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…